[yframe url=’www.youtube.com/watch?v=YbTjS1izEyM’]

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)
 • TS

  Cancer är för j-ligt. Just nu har jag 3 kollegor som kämpar <3
  Kram

 • Annica

  Vilken bra film:-) du är så äkta och det syns! En bra förebild och bra talesman för produkterna:-) din blogg är rolig och innehållsrik med både det ena och det andra 🙂

 • Prettyhomeblog

  Bra film och du verkar så naturlig! Bra information för vem har koll på alla ämnen. Handlar själv all min hudlotion på apoteket så det är bra att veta! Nu vet vi också att du är inte bara snygg, ödmjuk och bär snygga kläder du har en oerhört fin och personlig röst också! Ha en superdag!
  Kram
  //Berith

 • aa

  Jättebehaglig röst faktiskt, du skulle kanske börja jobba som speaker =)

 • Ulle

  Hej! Kan du inte visa bilder på din nya lägenhet? Hade varit jättekul o se:). Kram

 • Veronica

  Vilken fin film. Helt underbart. Vill även tipsa om att annat ämne som påverkar huden extremt mycket, speciellt om man har eksem. Citronsyra. Finns så många människor som blivit av med alla sort eksem, torr hud genom att ta bort de ämnet i maten och hudvårdsprodukter. Tyvärr är det citronsyra i mycket så det är svårt men värt det. Människors astma har blivit bra, svåra eksem och andra allergier. Min eksem börjat försvinna har uteslutit det i några månader nu och det börjar bli bättre. Får i mig citronsyra ibland då det är svårt att undvika helt. Värt att prova, vet att du skrivit om eksem tidigare och då är det absolut vört att testa. Inte konstigt att vi är så allergiska och har eksem idag med tanke på alla e ämnen. Krsm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *