INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Vilse i storstaden! Tips på hemmakurer?!

imagehej fina du! Idag avlöser mötena varandra fram tills i eftermiddag… Då är det dags för reklamfilms inspelning, spännande och kul att jobba med nya människor 🙂 en förkylning from HELL har just slagit till, febern kommer och går och jag känner att det kommer bryta ut! 🙁 Tips på bra hemma kurer????? Alla förslag är välkomna! Man har väl aldrig tid att bra sjuk, men just nu kom det EXTREMT opassande! jag lämnade Golden Igårkväll, nykter och kurade upp mig i soffan med ört te, det hjälpte inte! 

Men  just precis just nu VÄGRAR jag taxi, av både miljö, ekonomi, kondition men framförallt för att LÄRA mig hitta! -haha! Tjejen från landet gör fortfarande vilse i stan ibland… Vad vore livet utan googleman?! Ha en skön dag! Bilder grand opening av Golden Hits kommer sen! Kramar! /My Martens

18 Komentarer

 1. Skiva ingefära och koka upp det i vatten, sen låt dom ligga kvar och dra. Jag gör det i en mellanstor gryta, sen tar jag koppar under hela dagen. En klick honung i och kokosolja (Kung Markatta har jag). Krya på dig ?

 2. Hej My! Tack för en fantastisk fin Blogg!
  Koka upp vatten med riven ingefära och pressad vitlök.
  Blanda sedan i honung. Drick riktigt varmt.
  Smakar pyton men botar kanon bra ?
  Krya Kramar!

 3. Det jag och familjen brukar ta är en c-vitamin brustablett upplöst i vatten och sen droppa i ca 35 droppar Enchinagard (Enchinacea i flytande form). Ta det morgon och kväll.
  Enchinagard finns i hälsokostbutiker eller apotek.

 4. Hej fina My!
  Kollar in din blogg lite då och då och tycker du verkar vara en varm supergullig tjej!
  Ovanstående tips är bra men jag kan även tipsa dig om Kolloidalt silver vilket bl.a dödar bakterier mm. Även vetegräs är superduperbra! Jag tar alltid en shot varje morgon innan träning! Googla dessa och skapa din egna uppfattning!
  Jag finns som Bellas Beauty på fb där jag har inlägg om detta om du vill läsa!
  / Värme

 5. Skiva ingefära och koka upp det i vatten, sen låt dom ligga kvar och dra. Jag gör det i en mellanstor gryta, sen tar jag koppar under hela dagen. En klick honung i och kokosolja (Kung Markatta har jag). Krya på dig 🙂

 6. Hej My! Tack för en fantastisk fin Blogg!
  Koka upp vatten med riven ingefära och pressad vitlök.
  Blanda sedan i honung. Drick riktigt varmt.
  Smakar pyton men botar kanon bra 🙂
  Krya Kramar!

 7. Det jag och familjen brukar ta är en c-vitamin brustablett upplöst i vatten och sen droppa i ca 35 droppar Enchinagard (Enchinacea i flytande form). Ta det morgon och kväll.
  Enchinagard finns i hälsokostbutiker eller apotek.

 8. Esberitox! Finns på apoteket. Sen köper du ingefära (färsk) och gör ett gott te som du gillar, gärna chaite för det passar med ingefära, sen använder du potatissklalare och skalar av några remsor som du lägger i tekoppen, låt dra en stund, ha i honung om du gillar det och sen drick. Gärna flera ggr per dag ?

 9. Hej fina My!
  Kollar in din blogg lite då och då och tycker du verkar vara en varm supergullig tjej!
  Ovanstående tips är bra men jag kan även tipsa dig om Kolloidalt silver vilket bl.a dödar bakterier mm. Även vetegräs är superduperbra! Jag tar alltid en shot varje morgon innan träning! Googla dessa och skapa din egna uppfattning!

  Jag finns som Bellas Beauty på fb där jag har inlägg om detta om du vill läsa!
  / Värme

 10. Funkar otroligt bra för mig – och kan hjälpa motstå förkylning.
  Koka ingefärabitar i vatten, låt det kok ca 5 min. Ta av kastrullen från spisen och låt de stå och dra liten stund. Sila så du bara får vattnet i en mugg. Ta citroner(färska!) och pressa i saften direkt i muggen.(kan även sila där om kärnor följer med) sen ta 1-2 tsk honung och klicka i. Obs! Vatten ska INTE vara för hett , de dödar de bra bakterierna i honungen.(som i sin väg hjälper till att ta bort de dåliga och äckliga förkylningsbakterierna.)
  Kram

  • Vill tillägga också, ingefära är otroligt hälsosamt pga sin höga antioxidanthalt. Dock! Ska man inte överdriva med intaget.. Man vill ju inte bli dålig i magen haha… ?

 11. Esberitox! Finns på apoteket. Sen köper du ingefära (färsk) och gör ett gott te som du gillar, gärna chaite för det passar med ingefära, sen använder du potatissklalare och skalar av några remsor som du lägger i tekoppen, låt dra en stund, ha i honung om du gillar det och sen drick. Gärna flera ggr per dag 🙂

 12. Funkar otroligt bra för mig – och kan hjälpa motstå förkylning.
  Koka ingefärabitar i vatten, låt det kok ca 5 min. Ta av kastrullen från spisen och låt de stå och dra liten stund. Sila så du bara får vattnet i en mugg. Ta citroner(färska!) och pressa i saften direkt i muggen.(kan även sila där om kärnor följer med) sen ta 1-2 tsk honung och klicka i. Obs! Vatten ska INTE vara för hett , de dödar de bra bakterierna i honungen.(som i sin väg hjälper till att ta bort de dåliga och äckliga förkylningsbakterierna.)

  Kram

  • Vill tillägga också, ingefära är otroligt hälsosamt pga sin höga antioxidanthalt. Dock! Ska man inte överdriva med intaget.. Man vill ju inte bli dålig i magen haha… 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

tre + sju =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My