image

Hej Fina!

Tusen tack för alla anti-förkylnings tips! Ni är ju för goa! Efter förmiddags mötena stannade jag till på Eriksbergs kliniken och “lånade” min underbara vän Sophie en stund för en snabb lunch. Chiapudding för min del =)

Idag har jag gått på konstgjord andning. Febern slog till strax efter lunch, men jag skulle på inspelning för ett spännande projekt med cancerfonden.

Jag tog en alvedon och sköljde sedan av hela ansiktet i iskallt vatten för att vakna till…. När jag frågande tittade upp på teamet och frågade “ser jag piggare ut nu?” och det dröjde liiiite för länge innan någon svarade så insåg jag att jag såg mer död ut än levande! -hahaha! Fram med sminket och piffa till med färg och rosiga kinder,- ta’da! Tänk vad man kan trolla med smink 😉 – Sen var det bara att köra på!

Jag kan ju inte svika ett helt produktionsteam som stod och väntade!

image

Ett underbart team, nya bekantskaper och många skratt under dagen trots att jag kände mig som 7 svåra år! 

cancerfonden, nej til cancer, fuck cancer, kampen emot cancer,

Vi hade flera saker gemensamt men framförallt… att vi alla bidrar och kämpar i fighten mot cancer! Stötta cancerfonden du också =) 

image

Efter en fartfylld eftermiddag så kramades vi hej då och jag tog en taxi raka vägen tillbaka till Vasastan.

Tror du att jag blev glad när mumin hade maten klar när jag kom hem, -Tusen tack goa mumin! 

image

Pasta med charlie i soffan passade mig fin fint!

image

 Pyret också såklart…

magdalena  graaf, pyret, lilla äcklet, maggan gravid,

Nu väntar vi bara på att Maggan ska komma hem <3

Viken bonus, trodde inte hon skulle komma hem förrän på söndag! såååå mysigt!

Bilder från eventet kommer imorgon… Jag är för trött nu! Pyjamas, soffläge och barnprogram med Charlie!

IMG_8764

Puss & Kram

/ My Martens

PS tio minuter efter att vi ätit så somnade Charlie och Pyret ihop, såååå söta!

IMG_8766

Tristan håller sig vaken iallafall 😉

tristan hedman

Posted in: Allmänt
Kommentarer (8)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *