Debut som krönikör i Hälsa & Fitness! -wiiiii så glad! -TACK <3

my martens debut som krönikör, viktresa, my martens viktresa, my martens bukplastik,

 

Debut som krönikör för Hälsa & Fitness Magasin! 

Herre gud! Du anar inte vad glad jag är! Mitt hjärta slår dubbelvolter!

-Så otroligt spännande!

Jag har som jag redan delat med mig utav, dyslexi. Ingenting jag skäms för, här inne blandar jag stavfel, konstiga formuleringar och diverse särskrivningar =) Bloggen har hjälpt mig att skriva bättre, MYCKET bättre.

Utan dig, ingen blogg. Från mitt hjärta Stort TACK <3

För att ta del utav tävlingar, recept och andra go-bitar kika in på Hälsa & Fitness magasin HÄR

Min krönika kommer att handla om pepp, motivation och att hitta en balans som fungerar i ens egna vardag.

-Kan jag så kan du!

Jag har gjort en resa ner från ca 100kg, den har inte varit enkel, inte spikrak, men har fått mig att må sååå mycket bättre! Just nu befinner jag mig personligen i en svacka, jag står still… jag har ca 5kg till min målvikt, ingen stress eller press. Men det är ändå frustrerande att ”fastna”. När jag fastnar så tappar jag motivationen med kosten. Jag nöjer mig inte med EN kaka ur ballerina paketet utan äter upp HELA paketet.

Jag förespråkar inte quick-fix dieter (tro mig jag har provat ALLT) Säger en före detta queen of jo-jo bantning! 

utan tror på en sund balanserad kost i längden. Självklart så ska man kunna unna sig bilan, men det gäller att inte ”tappa det” helt. Speciellt att man inte får ångest och tycker att, ”nu har jag redan sabbats det, så nu kan jag vräka i mig två paket till” så brukade nämligen jag tänka….

För mig räcker det med att jag tittar på en choklad kaka så går jag upp i vikt.

Det är egentligen inte vikten i sig som spelar någon roll, det är bättre att mäta sig, jämföra kläder osv… Men att man ändå håller koll för vips så har iallfall jag gått upp 10kg igen. Jag ska INTE tillbaka till mina 100kg!

-så det så 😉

Anledningen till att jag brinner för hälsa och träning är att det får mig att må så galet mycket bättre! Att vara en pigg och glad mamma, att vara en fokuserad företagare och en fräsch och välmående kvinna är det som motiverar mig till att hålla igång! -Vad är viktigt för, dig? Varför vill du komma igång eller är igång med träningen? berätta gärna då det är lättare för mig att peppa dig också =)

_MG_4332

Foto: Linda Himsel Styling Sarah Sethsson 

Höstens HETASTE träningskläder hittar du hos Dome Fitness HÄR

Normala i strl, skön passform, BRA kvalitet till ett BRA pris! Fler färger och modeller hittar du på siden =)

Stor kram från en glad Krönikör!

/My Martens

PS DET FINNS PLATSER KVAR PÅ MIN & PISKAS TRÄNINGSRESA TILL THAILAND, LÄS MER OCH BOKA DIG HÄR

10 Komentarer

 1. Ett stort grattis till dig.Det du skriver stämmer så bra på mig.Tar jag kakan jag inte kan motstå så kan jag lika bra äta 4 mackor med fet ost till kvällsmat..allt är ju ändå förstört liksom.Jag vet att jag mår bättre av att inte äta pasta och sötsaker men när man inte har tid och det ska gå fort är det ju såååå smidigt att koka lite mackisar och nån pastasås och vips sitter man där och är proppmätt och orkar inte röra sig en meter…pust!!!
  Ska med spänning och förväntningar läsa dina krönikor och hoppas få massor med tips..kram och lycka till..

 2. Kul, grattis! Och även jag är likadan när det gäller att tycka att allt är förstört om jag ätit för mycket onyttigt. Jag tränar och håller igång för att må bra och orka med allt jag vill göra. Sen har jag dessutom dåliga gener där både min mamma och mormor lider av svår artros och har mycket värk osv. Det vill jag mota bort så gott jag kan och försöker hålla mig iform.

  • Lös hud och separerade magmuskler som en graviditet gett är inget som går att träna bort. Man kan däremot träna sin hjärna och förstå en sådan sak.

 3. Grattis, vad kul! Fortsätt med det du gör, det inspirerar majoriteten av alla tjejer, kvinnor och mammor! Sen är det endast minoriteten av dom människor vars svartsjuka lyser igenom bland kommentarer, se det som något positivt! En dag kanske dom kan sluta bita sig i tungan och istället få fram ett ”grattis, vad kul för din skull”;) om inget annat så skulle dom vilja va i dina kläder.

  Jag är mamma till två som vill göra en magoperation som din, undrar bara om du skulle vilja visa hur ditt ärr ser ut? Naveln ser jättefin ut! Tänk den dagen mina barn inte kommer kommentera min väldigt ledsna navel:)
  Ha en bra dag och fortsätt med det du gör!!!

 4. Body to die for! Grattis vackra, sköna, uppiggande människa!

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig eftersom du också gillar fina grejer.
  Om man som oss, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. https://goo.gl/BepLJk

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...