my martens debut som krönikör, viktresa, my martens viktresa, my martens bukplastik,

 

Debut som krönikör för Hälsa & Fitness Magasin! 

Herre gud! Du anar inte vad glad jag är! Mitt hjärta slår dubbelvolter!

-Så otroligt spännande!

Jag har som jag redan delat med mig utav, dyslexi. Ingenting jag skäms för, här inne blandar jag stavfel, konstiga formuleringar och diverse särskrivningar =) Bloggen har hjälpt mig att skriva bättre, MYCKET bättre.

Utan dig, ingen blogg. Från mitt hjärta Stort TACK <3

För att ta del utav tävlingar, recept och andra go-bitar kika in på Hälsa & Fitness magasin HÄR

Min krönika kommer att handla om pepp, motivation och att hitta en balans som fungerar i ens egna vardag.

-Kan jag så kan du!

Jag har gjort en resa ner från ca 100kg, den har inte varit enkel, inte spikrak, men har fått mig att må sååå mycket bättre! Just nu befinner jag mig personligen i en svacka, jag står still… jag har ca 5kg till min målvikt, ingen stress eller press. Men det är ändå frustrerande att ”fastna”. När jag fastnar så tappar jag motivationen med kosten. Jag nöjer mig inte med EN kaka ur ballerina paketet utan äter upp HELA paketet.

Jag förespråkar inte quick-fix dieter (tro mig jag har provat ALLT) Säger en före detta queen of jo-jo bantning! 

utan tror på en sund balanserad kost i längden. Självklart så ska man kunna unna sig bilan, men det gäller att inte ”tappa det” helt. Speciellt att man inte får ångest och tycker att, ”nu har jag redan sabbats det, så nu kan jag vräka i mig två paket till” så brukade nämligen jag tänka….

För mig räcker det med att jag tittar på en choklad kaka så går jag upp i vikt.

Det är egentligen inte vikten i sig som spelar någon roll, det är bättre att mäta sig, jämföra kläder osv… Men att man ändå håller koll för vips så har iallfall jag gått upp 10kg igen. Jag ska INTE tillbaka till mina 100kg!

-så det så 😉

Anledningen till att jag brinner för hälsa och träning är att det får mig att må så galet mycket bättre! Att vara en pigg och glad mamma, att vara en fokuserad företagare och en fräsch och välmående kvinna är det som motiverar mig till att hålla igång! -Vad är viktigt för, dig? Varför vill du komma igång eller är igång med träningen? berätta gärna då det är lättare för mig att peppa dig också =)

_MG_4332

Foto: Linda Himsel Styling Sarah Sethsson 

Höstens HETASTE träningskläder hittar du hos Dome Fitness HÄR

Normala i strl, skön passform, BRA kvalitet till ett BRA pris! Fler färger och modeller hittar du på siden =)

Stor kram från en glad Krönikör!

/My Martens

PS DET FINNS PLATSER KVAR PÅ MIN & PISKAS TRÄNINGSRESA TILL THAILAND, LÄS MER OCH BOKA DIG HÄR