nej till cancer cancerfonden canergalan rosor rosa bandet rosa månaden my martens

Hej fina!

Låååång, intensiv dag i Stockholm!

Nu börjar det kännas i kroppen och knoppen att jag varit igång sedan 04:15!

-Är du rädd för cancer? Jag är livrädd!

Rädd för att drabbas själv, men framförallt rädd för att någon jag bryr mig om och älskar drabbas. Men om man går bakåt i tiden så kan man ändå tydligt se vilken fantastisk utveckling man har gjort.

Idag klarar man av att bota betydligt mer än tidigare! Cancerforskningen går framåt, just därför är det så viktigt att vara med och stötta och hjälpa till, så att den positiva statestiken ökar ytterligare   <3

jag har ett spännande projekt på gång… till förmån för @cancerfonden,  Innan det är officiellt så vill jag uppmana er alla att köpa årets rosa band!

-Tillsammans gör vi skillnad!

#nejtillcancer #cancerfonden #fuckcancer

lunch möte, suschi på east resturang east, stureplan,

Ett annat möte avslutades på East, jag åt en suuuuper god kycklingsoppa. Men den var alldeles för osmaklig att fota, så jag tog en bild på Annas tallrik istället 😉

Jag var stressad inombords imorse, med ett schema med nollbyte mellan mötena.

När jag landade på Bromma flygplats vräkte regnet ner…. Nyvaken efter min powernap klev jag av planet.

Jag sprang ut mot taxi avdelningen där det normalt sett står ca 30-40 bilar! Det stod ett par stycken, som dessvärre rullad iväg. Jag och En främmande Tant började springa, vi tävlade mot varandra om den sista bilen. Det måste ha sett HELT galet ut!  Jag var framme först såklart först….

Vi prejade nästan varandra vid övergångsstället. Tänk vad stressen, mitt i ösregnet kan göra att man blir så konstig och egoistisk!

Men väl framme vid taxin fick jag dåligt samvete, trots att jag var stressad till möte. Jag frågan tanten om vi skulle dela taxi, -Nej svarade hon snabbt! Då lät jag henne istället ta taxin.

Hmm, rätt eller fel, jag blev 25min sen till mötet, men samvetet kändes bättre.

blöt som en katt stamplade jag in på kontoret på kungsgatan!

Sen har dagen bara blivit bättre och bättre…

my martens vasaparken stockholm höst

magdalena graaf maggan vasaparken cyklamen

 

Efter jobbet mötte jag upp Maggan, vi fikade, promenerade och hämtade hem lilla Charlie. Åhhhh vad jag saknar min lilleman extra mycket när man är med andras barn! Men Lilöeman kommer upp hit i helgen, jag ska låna honom av hans pappa för att vi ska på lite roliga grejer på söndag 🙂 

 

FullSizeRender 68 fransk bulldog, pyret, lilla äcklet, stockholm, vasaparken,

Pyret var också med såklart. Denna franska bulldog låter som en gris, fiser som en skunk men är söt som få! Jag känner en hat-kärlek till henne…. dessutom snarkar hon värre än värst! 

FullSizeRender 70 FullSizeRender 71 FullSizeRender 72

nu är vi mätta och belåtna efter en tacos middag…. Nu blir det tidigt i säng innan det är dags att jobba vidare igen =)

Kram och gonatt! / My Martens