image

Godmorgon!

Ni är verkligen helt fantastiska! -Tack snälla ni för era omtänksamma och peppande mail/kommentarer! Ni är grymma. Nu är det den där klassiska måndagen igen 😉 Jag accelererar träningen och stryper kosten! Nu ska nästa växel i!

När jag skriver stryper kosten så menar jag INTE att jag ska svälta mig! Tvärt om, jag kommer precis som Skalman att ställa klockan, och äta 5-6 gånger om dagen! Hålla igång och maximera ämnesomsättningen så mycket det bara går. Efter ett par veckor med liiiite för mycket utav det goda behöver jag köra en strikt kost och rena mig själv!

image

Tex, två kokta ägg till frukost och en bit kalkon, en kvarg och några paranötter till mellis. Ca 150gram kyckling filè och någon fettkälla (avokado, nötter etc) mellis, kvarg/ägg och någon fett källa.. Middag kyckling/kalkon/fisk/nötfärs ca 150gram INGEN lattè eller mjölk i kaffet!!! Mycket vatten och minimalt med salt i kombination med detta! Morgon förbränning ifrån av Crosstrainer/PW VARJE dag! i två veckor…

-DET kommer ge resultat, och få mitt sockersug under kontroll igen! 

image

 

Nu har jag precis tränat klart på Wellnes i Förjestaden, så nu är det dags att kicka igång dagen på My’s Blommor 🙂

image

 

My’s Blommor hittar du på instagram under @mysblommorofficial 🙂 Galet kul att det bara på ett par dagar är över 1500 som följer det! -varmt välkomna <3 kram på dig sålänge! /My Martens