Hej från St: Göran!

imagehej vännen!  Just nu svårt att tro att jag var sådär pigg och fräsch för bara tre dagar sedan!

-Tack snälla för allt stöd och omtanken, det värmer verkligen!  

Det blev lite turbulent Igårkväll, jag fick lämna St Görans sjukhus och fick åka till SÖS  akut (Södermalm) för att göra ett spciellt gyn test.. Man misstänkte en systa. (Förutom njurstenen)  efter ett par timmar där så fick jag åka tillbaka till St Göran där jag spenderat natten…

Njurstenen har kommit ut den “naturliga” vägen efter att jag blev tappad…

Man hotade med kateter, jag vet inte varför men jag blir verkligen livrädd utav det! -usch så obehagligt!

Men efter en tappning så slapp jag även den…. Systan är helt ofarlig, så den kikar jag närmare på om ett par veckor… 

image

 

Jag har inte ätit sedan i lördags kväll, inte druckit någonting annat än vatten, så denna koppen smakar fantastisakt! 🙂

Jag är öm och såklart helt slut efter gårdagens pärs, men ska få åka hem vid lunch 🙂 jag ska på återbesök om ca två veckor, för att se att dom sista “små stenarna” också kommit ut….  Jag har aldrig tidigare haft njursten, men på riktigt!

-Det var det absolut värsta jag varit med om!!!

Den smärtan som precis som förlossningvärkar kommer i vågor med toppar där man tror att man inte klarar mer, önskar jag inte ens min värsta ovän!

jag spydde utav smärtan, svimmade av utav smärtan och höll på att vrida mig ut och in, utav smörtan!

-Fyyyy fan rent ut sagt! Nog om det, nu ska jag få i mig lite medicin och sedan beställa en taxi hem…  Vi hörs sen! Kramar /My Martens

image

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *