image

Hej fina! Idag mår jag INTE bra! Jag både kräks och gråter av smärta om vartannat…

Jag började morgonen med att lämna Maggans lägenhet för en PW, jag är ju så taggad efter veckan i Marbella på att hålla igång. Solen sken, jag mådde jätte bra.

efter ca ett halvt kvarter, så från ingenstans kommer det en smärta, som en blixt från klar himmel, i magen

-FRUKTANSVÄRD!

Jag svimmar av och blir medvetslös…

Någon hjälper mig och jag Vaknar till. Jag lyckas krypandes med smärtor som jag aldrig känt tidigare, ta mig tillbaka till lägenheten.

Där Filips bror tar emot mig minst lika förvånad som jag själv, då jag  lämnat lägenheten bara en stund tidigare pigg och frisk. krampanfall och kräkningar utav smärtan i väntan på ambulansen…. Inom mig blev jag extremt rädd att detta skulle ha med min bukplastik jag gjorde för 10 veckor sedan att göra . Men nu ligger jag inlagd på St:Görans sjukhus. 6sprutor senare (i rumpan) morfin och annat smärtlindrande så kan man konstatera att det INTR har med den att göra… Det är njursten!

Jag kan inte kissa och det har satt stopp vilket gör ont så in i helvete på ren svenska! Vad som händer nu, vet jag inte riktigt… Men alla är fantastiskt omtänksamma och hjälpsamma här….

Jag hoppas innerligt att  jag inte behöver opereras och gå in och spränga bort dom… 

image

Kram på er! /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (17)
 • Luttan

  Usch! Hoppas allt går bra!
  Fick, vad jag tror, ett gallstenssnfall i måndags så jag tuppade av av smärta, men som tack och lov gick över! Men den smärtan önskar jag ingen så krya krya nu!

 • lovisa

  Usch njurstenssmärta är verkligen det värsta man kan uppleva. Hoppas innerligt att det går över för dig! Själv väntar jag på att få spränga bort mina som inte rört sig på ett år. I maj har jag tid, usch livrädd.

 • Monia

  Oj stackare. Hoppas stenen kommer ut snart. Läste precis i tidningen Tara om en kvinna som fått njurstens anfall efter att börjat äta hälsosamt. Hon hade spenat i sina smoothies och det visa sig att spenat (oxalsyra) “bildade” njurstenar. Krya på dig och så håller vi tummarna att stenen kommer ut den naturliga vägen. Kram.

 • Susanne

  Hoppas du snart kryar på dig. Kram

 • Emelie

  Åh nej din stackare! Njurstens smärta ska vara bland den värsta smärta man kan känna. Jag lider verkligen med dig! Många krya på dig kramar!

 • Sarah

  Du får krya på dig kram

 • B-M

  Men lilla gumman… fy vad jag tycker synd om dig nu, för njursten är bland det värsta som man kan råka ut för i smärtväg!
  Hoppas du slipper operation & krya på dig!! Kram

 • kinna

  Vilken tur i oturen att du fick uppleva den underbara Marbellavecka och hann hem innan det hände. Lika bra dom får operera eller spränga, så du inte får tillbaka det.

 • eva

  vilken tur att det inte hände när du var bortrest.alltid jobbigare att bli sjuk när man inte är hemma
  krya på dig

 • camilla

  Nej vilken otur! Stor krya på dig kram!

 • Amelie

  Jag har också hört att om man plötsligt ändrar sin kost så kan man få njursten. Krya på dig nu My!

 • Therese

  Krya på dig My och att du snart är på hemmaplan igen <3

 • Linda

  Det kanske har med kosten att göra ? Stor krya kram du tappra starka MY !

 • carolina

  Aj aj aj…. Har själv haft njurstensanfall flera gånger och lider med dig…
  Har ibland varit så stora stenar att de varit tvungna att spränga dem…detta görs med ultraljud och man får smärtstillande, så inget att oroa sig över om det skulle vara nödvändigt i ditt fall 🙂
  Krya på dig!

 • Ramona

  Men fy så ont 🙁 Fina du, nu får du se till att vila och låta dom ta hand om dig så du får må bra igen <3 Stor kram

 • Linda Honkala

  Fy fasen! Har också haft njursten och det är den värsta smärtn jag någonsin känt, ja efter förlossningen dvs. Hoppas det löser sig av sig självt! Krya på dig

 • Carina

  Usch lider med dig, vet precis hur det är men håller inte med om att slippa spränga bort dom. Jag sprängde /krossade min sten o det var det bästa som kunde göras. Är ju inget ingrepp utan man spränger med ultraljud, gör lite ont men inte som det du haft innan o man får smärtlindring o lugnande. Annars kan man gå med den tills den kommer ut o tvingas åka in med jämna mellanrum för att du får ont var o varannan vecka. Krya på dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *