Yoga är grymt!

Godmorgon säger jag med dessa bilder på mig och Tanja, ifrån gårdagskvällens yoga pass.

-I’.m hooked! Yoga is da shit!

Hur har jag innan kunnat tycka att Yoga är flummigt?! Det är ju hur bra som helst! 

IMG_2140

IMG_2141

Nu känner jag mig förvisso som en blandning mellan ett kylskåp och en elefant med min kroppshållning…. men jag känner hur jag gör framsteg varje dag och vet om att inom ett par månader så är jag fit for fight 😉 

En liten förtitt på bilderna ifrån photo shoot med Linda modin Klemner

QT7B1967

Snyggaste “johanna dress” Ifrån Love forever Du hittar den HÄR för endast 599:- Sommarens bästa köp! Finns även i svart! -i love it!

Nu är det dags för Yoga igen. Klockan 07:15 börjar vi…. Kram så länge! /MY Martens

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)
  • Diana D (La Madre)

    åh ja yoga är grymt bra speciellt vid vattnet och allt.

  • nina

    Gillar klänningen! va tog du för storlek? 🙂 (alltid den ständiga frågan “hur är dem i storlek”..)

  • *lena*

    Jag kör bara yoga & promenade slutat med all annan träning äntligen har jag hittat rätt ,insåg att den inre välmående var viktigare att uppnå & det gör ju inget att man får en snygg kropp heller av all böjande men men jag är ju over the hill så har nog med åldern att göra & längtan att hitta det där xtra meningen med livet liksom (lite härligt flummigt är yoga allt ) #yogaeverydamnday lycka till med din träning kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *