IMG_2150

 

Efter Yogan hade Linda gjort “dagens smoothie” kokat kaffe och förberett frukost. -I’m in heaven! 

IMG_2152IMG_2151

 

Dagens smoothie är en riktig Mag-smoothie! 

Recept: Morot, apelsin, lime, ciron, banan, papaya, mango, ingefära. Plus Probioplex och bromelain.

Det är mjölksyra bakterier och matsmältingsenzym (från ananas) Detta tillsammans sätter fart på magen rejält. Vad detta exakt kommer att innebära vet vi såsmåningom 😉

jag återkommer om detta.

Jag är iallfall evigt tacksam att Linda INTE serverade denna igår då vi skulle ut på haiking i bergen. Den synen om ett gäng pantertanter och jag som inte mot allt i världen skulle sätta mig och uträtta mina behov bakom en palm hade fått akut påtryckning uppe i bergen hade varit en skit-jobbig situation! 😉 -hahaha!IMG_2156Förutom dagens smoothie, så blir det nykokt kaffe, två kokta ägg och min grönsaksdrink. Min kropp får nog en chock utav alla nyttigheter =) Kram på dig! /My Martens

IMG_2157

 

Nyduschad och ren ett par timmar innan nästa träningspass, tabata på beachen står på schemat kl 11:00 😉

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *