image

hej från bilen! efter personalmöte, frukost, planering, och kramkalas med vovven så lämnade jag My’s Blommor och Öland… butiken är ÖVERFULL utav underbara trädgårds växter och tillbehör! 🙂 

sista minuten packning gjordes tidigt imorse, jag fattar inte vart den strukturerade och väl organiserade My tagit vägen?! -haha!

Jaja… Det värsta som kan hända är att jag får betala för övervikt… Jag har nog packat för en månad istället för en vecka 😉 för ganska så exakt ett år Sedan var jag på Rhodos och tränsde för fullt, så här såg det ut då

image

 

image

 

Guuuud vad jag ser fram emot detta! Detta jag åker på nu är en ren tränings/hälso resa som jag länge drömt om… PT, kostrådgivare och egen kock på plats 🙂 Jag ser extra mycket fram emot detta då det för mig är premiär träning efter min bukplastik. Jag får det skräddarsytt efter mina förutsättningar

image

– jag är så sjukt taggad! Ni kommer självklart att följa resan här genom bloggen, även om jag önskar att jag kunnat ta med er allihopa! Detta är en sak som jag önskar att alla tog sig tidén och hade möjligheten att åka iväg på… Egentid, vila, miljöombyte, träning, kostrådgivning och ren och skär “ladda om batterierna” resa 🙂

tyvärr finns inte alltid pengar och tid, så jag kommer försöka stt lägga upp extra mycket bilder, pepp och motivation till er! Många kramar My Martens

image

Detta är vad som väntar mig nu 🙂 -jag är så lycklig att jag känner mig som ett barn på julafton med fjärilar i magen! Kram igen! <3

image

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *