VINNAREN ÄR!

imageGodmorgon!

Att vara krympling gör att ALLTING man gör tar tre gånger så lång tid som det normalt sett gör… vilket gör att jag nu känner mig lite småstresssd, då jag ska vara på flygplatsen om ca 1,5 timme. Jag är världens mest effektiva på packning och har aldrig mer än 15 min på mig att göra ni iordning (till vardags) MEN idag kommer jag fortfarande inte i några byxor! (Svullen) och känner mig som en snigel!!!! Hmm… Men innan jag tar flyget mot Stockholm så vill jag presentera vinnaren i tävling: 

Stort GRATTIS Linda Niia! 🙂 Nu får du gå in på Stylelevels sida och shoppa kläder för 1000:-  🙂

-maila mig dina uppgifter så att jag kommer i kontakt med dig! Många kramar /My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.