10 min till godo…

imageHej igen! Om ett par minuter så kommer min skjuts som ska ta mig till flygplatsen… Jag bor bara 5min därifrån, -smidigt! jag trodde inte att bag skulle hinna med en kaffe innan jag behövde åka… Men det gjorde jag 🙂 10 min till godo 😉 Kram på dig! /My Martens

image

Posted in: Vardag
Kommentarer (4)
 • Diana K. DeMarkey

  Den där kaffen ser så god ut !!

 • Emma

  Hej My! Du verkar ju vara lite av en blomexpert och jag har precis flyttat hemifrån så jag skulle behöva lite tips. Jag älskar nämligen att ha en massa våriga blommor den här tiden på året i hela lägenheten, men dom vissnar ju sååå snabbt.. Köpte tulpaner förra veckan och dom höll bara i 4 dagar.. Har du något tips på hur dom håller längre? Eller kanske nån vårig fin blomma som håller sig länge?
  Älskar din blogg! Kram

 • Diana K. DeMarkey

  Den där kaffen ser så god ut !!

 • Emma

  Hej My! Du verkar ju vara lite av en blomexpert och jag har precis flyttat hemifrån så jag skulle behöva lite tips. Jag älskar nämligen att ha en massa våriga blommor den här tiden på året i hela lägenheten, men dom vissnar ju sååå snabbt.. Köpte tulpaner förra veckan och dom höll bara i 4 dagar.. Har du något tips på hur dom håller längre? Eller kanske nån vårig fin blomma som håller sig länge?

  Älskar din blogg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.