GRATTIS! Frukostvinnarna är…

image

uppdatering ifrån sjukhuset och operationen hittar ni i FÖRRA inlägget:)

Förra veckan var jag och åt hotellfrukost med min väninna. Då fick jag den stora äran att låta ut 10st frukostpaket till er fantastiska läsare!

Jätteroligt att ni var så många som tävlade!! ju fler som tävlar, ju oftare kan jag köra tävlingar 🙂

-stort grattis till Cassandra, Alexandra, Maria, Marie, Moa, Lotta, My, Olivia, Ulla och Nettan!!

Ni har vunnit en varsin lyxfrukost på Best Western! Glöm inte att maila tillbaka era mobilnummer så att ni kan få njuta av en god frukost och en stund för er själva så snart som möjligt. Bra jobbat!

Vill du ge bort en frukost till en kompis som förtjänar en stund för sig själv? Gå in här och bjud din bästa kompis, mamma eller brorsa på en lyxig hotellfrukost!

hoppad nu att ni alla kan njuta utav denna undebara vardagslyxen, där man slipper tänka på disk och hemmets alla ”måsten”  😉 -Enjoy!

Kramar My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (15)
 • Diana K. DeMarkey

  Åh… ? Grattis till vinnarna!!! Bättre lycka till mig och alla ni andra också, nästa gång ? Jag ger då inte upp, haha. <3

 • Marie

  Tack snälla!
  Jag blev så glad, jag vinner ALDRIG nåt så jag blev fantastiskt glad. Och min dotter med.
  Jag och min My ska njuta tillsammans och passa på att bara vara vi.
  Kramar i massor
  //Marie

 • Diana K. DeMarkey

  Åh… 🙁 Grattis till vinnarna!!! Bättre lycka till mig och alla ni andra också, nästa gång 😉 Jag ger då inte upp, haha. <3

 • Marie

  Tack snälla!
  Jag blev så glad, jag vinner ALDRIG nåt så jag blev fantastiskt glad. Och min dotter med.
  Jag och min My ska njuta tillsammans och passa på att bara vara vi.

  Kramar i massor
  //Marie

 • Lotta W.

  TACK för vinsten!! Så glad jag blev ? ?
  Nu ser jag fram mot en lyxig hotellfrukost med min kära bror!
  Krya på dig My!
  Kram ?

 • Lotta W.

  TACK för vinsten!! Så glad jag blev 🙂 🙂
  Nu ser jag fram mot en lyxig hotellfrukost med min kära bror!

  Krya på dig My!

  Kram 🙂

 • Olivia

  Vad roligt ? vart mailar jag? Kram

 • Olivia

  Vad roligt 🙂 vart mailar jag? Kram

 • Emily

  Hej My hittade hit precis gjorde samma operation för 3 år sedan och fy fan vad det gjorde ont det va väre än att föda barn. Men det är så värt det din mage ser såå fin ut helt sjukt och ärren syns inget i dag och sitter perfekt under bikini linjen❤️❤️Stå ut för det är det bästa du gjort lovar jag det är sååå fint

  • mammamy

   Tack snälla Emily! Det värmer att höra ? vad roligt att du känner dig nöjd med din ❤️ Kram

   • Emily

    Ja min mage är skit snygg i dag men din är mycket plattare och stramare så omg din kommer bli sååå fin. Och citadell är överlägsna. Du har gjort deb bästa operationen med mest resultat men också den värsta i smärta. Brösten är ingenting ha ha du kommer blå så snygg så håll ut bara. Du är redan perfekt

 • Emily

  Hej My hittade hit precis gjorde samma operation för 3 år sedan och fy fan vad det gjorde ont det va väre än att föda barn. Men det är så värt det din mage ser såå fin ut helt sjukt och ärren syns inget i dag och sitter perfekt under bikini linjen❤️❤️Stå ut för det är det bästa du gjort lovar jag det är sååå fint

  • mammamy

   Tack snälla Emily! Det värmer att höra 🙂 vad roligt att du känner dig nöjd med din ❤️ Kram

   • Emily

    Ja min mage är skit snygg i dag men din är mycket plattare och stramare så omg din kommer bli sååå fin. Och citadell är överlägsna. Du har gjort deb bästa operationen med mest resultat men också den värsta i smärta. Brösten är ingenting ha ha du kommer blå så snygg så håll ut bara. Du är redan perfekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.