imageHej på er!  Allting har hittills gått väldigt bra!

Jag är alldeles för trött och medtagen för att skriva ett detaljerat inlägg om detta….

-Med risk för att bli tjatig!

Ni är fantastiska! Vissa mail har berört mig till tårar…. Jag kan inte med ord beskriva tacksamheten över erat stöd i detta! Instagram kommentarerna önskar jag att jag kunde tagga er alla och tacka personligen…. Men det finns ingen energi till det, så jag tackar er alla här <3 Tack snälla…. -Ni är bäst!

imageOperationen har som jag skrev gått väldigt bra. Känslorna, narkosen, uppvaket…  berättar jag om imorgon.

Jag dricker som en kamel, FYRA flaskor vatten, visserligen med genom sugrör. Dessutom så har jag med hjälp tagit mig upp till toan fyra gånger också

Enligt sköterskan grymt bra jobbat! Drenaget fungerar som det ska, även om det inte ser så trevligt ut (inget för den kvackel magade )

Bara tanken på en kateter skrämmer mig! Hehe! Så det finns inte några alternativ för mig….

Jag blir otroligt väl omhändertagen utav personalen här på kliniken så jag kunde inte önska någonting annorlunda 🙂 Nu börjar lokalbedövningen och det andra från narkosen att släppa, så smärtan ökar gradvis….   Men innan jag får morfin och sömntablett så ska jag läsa lite om mode, träning och hälsa…. Tre ämnen som ligger mig varmt om hjärtat…  Jag shoppade upp halva Pressbyrån inför min vistelse här 😉 I en utav tidningarna hittade jag denna:

imageHänt Extra skriver om ett utav mina blogginlägg, Jag är glad att dom citerar mig rätt. Bildvalet fick mig att skratta till, två år gammal bild… Jag ser ju inte ut så längre, är ju inte platina blond. -Haha!

jag tycker att det är dumheter att röka…. Men framförallt, så precis som det står i tidningen:  ”Även om jag mår skit utav abatinensen, så är jag i början utav en resa, Jag KOMMER att klara detta”

Jag menar verkligen det. Jag ska kämpa för att förbli rökfri! Idag är min  15 dag som rökfri 😉

Tack vara att jag bestämde mig att förverkliga drömmen om att göra denna bukplastiken så bestämde jag mig efter samtalesd Dr Tuve för att fimpa, för gott!

Gonatt kramar från mig till dig! / My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (14)
 • Nora

  Godnatt finaste du❤️ Hoppas att allt har gått bra! Kram Nora❤️

 • Annika

  Fantastiskt att delar med dig! Det gör att andra också vågar.

 • Nora

  Godnatt finaste du❤️ Hoppas att allt har gått bra! Kram Nora❤️

 • Annika

  Fantastiskt att delar med dig! Det gör att andra också vågar.

 • Cecilia Rasmussen

  Kram o hoppas du fått sova lite.kommer bli så bra sen.

 • Eva-Lena

  hoppas du fått sova i natt. Du är grym som slutat röka och du kommer fixa det. Kram

 • Cecilia Rasmussen

  Kram o hoppas du fått sova lite.kommer bli så bra sen.

 • Eva-Lena

  hoppas du fått sova i natt. Du är grym som slutat röka och du kommer fixa det. Kram

 • Lovi

  Härligt att du slutat röka! Ett tips är att läsa ”äntligen ickerökare” tack vare den boken kunde jag sluta röka utan abstinens. Helt fantastiskt! ?

 • Lovi

  Härligt att du slutat röka! Ett tips är att läsa ”äntligen ickerökare” tack vare den boken kunde jag sluta röka utan abstinens. Helt fantastiskt! 🙂

 • Mikaela Olsson

  Ville bara säga att du är en stark kvinna, både ge dej in på en sådan stor operation, OCH sluta röka i samma veva!
  Jag rökte själv i 20 år, är nu 39, slutade för ca 5 år sen, och jag fick tillbaka, både smaklökarna och luktsinnet. Så en vacker dag, när du går förbi en rökare, så kommer du tänka, ”usch, sådär har jag luktat under hela min rökperiod”!
  Jag lovar att du inte kommer bli sugen på en pinne igen efter det ?
  Ha det bra och krya på dej snabbt, och att ditt ärr blir så osynligt som möjligt, så du själv blir nöjd, för det är det enda som räknas, det är bara Du som ska vara nöjd med hur Du ser ut.
  Varma kramar från Mikaela ?

 • Mikaela Olsson

  Ville bara säga att du är en stark kvinna, både ge dej in på en sådan stor operation, OCH sluta röka i samma veva!
  Jag rökte själv i 20 år, är nu 39, slutade för ca 5 år sen, och jag fick tillbaka, både smaklökarna och luktsinnet. Så en vacker dag, när du går förbi en rökare, så kommer du tänka, ”usch, sådär har jag luktat under hela min rökperiod”!
  Jag lovar att du inte kommer bli sugen på en pinne igen efter det 🙂

  Ha det bra och krya på dej snabbt, och att ditt ärr blir så osynligt som möjligt, så du själv blir nöjd, för det är det enda som räknas, det är bara Du som ska vara nöjd med hur Du ser ut.

  Varma kramar från Mikaela 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.