Utslagen i 40,2 feber! -Suck!

imageHej vännen! Statusen just nu, utslagen i sängen….. 40.2graders feber. En svullnad i halsen, ont i bihålorna, svullna läppar (?!?!) svullna ögonlock…. Det ser ut som om jag har fått en allergisk reaktion!

Trött!  Jag är så sjukt trött på att vara just trött! Men min fantastiska Lilleman pysslar om mig, hämtar vatten, klappar mig på kinden. -kärlek imageDet är i dessa situationer som jag känner av baksidan av att vara singel & ensamstående. Ibland saknar jag någon att luta mig mot, som kan vara stark när jag själv inte orkar… Men imorgon är en ny dag och då hoppas jag på att vakna pigg & feberfri! Kramar /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)
 • Maria Blomström

  varm krya på kram…Hoppas du känner dig bättre i morgon…kram

 • Babs

  Snälla My gå till doktorn! Du har gått med feber alldeles för länge och måste ha hjälp! Kram till dej från Babs.

 • Katarina

  Du, lyssna på kroppen nu och vila. Inget jobb och uppsök läkare. Detta är resultatet av att jobba i 11 tim med lite feber. I värsta fall kan du dra på dig riktigt otrevliga följdsjukdomar. Jag vet, för ett par år sedan hamnade jag på neurointensiven efter en öroninflammation som eskalerade till hjärnhinneinflammation, blodförgiftning osv. Sköt om dig och krya på dig!

 • AA

  Ja nu är det dags att gå till doktorn. Även om du inte har tid att sjukskriva dig så måste du få en koll så att du inte går och blir så sjuk att du måste sjukskriva dig en längre tid. Förstår så väl vad du menar med att ha någon som man kan luta sig mot ibland. Tur du har Lilleman. Kryapådigkramar från mig.

 • Gitte

  Kära My, du måste ta hand om dig och inte köra slut på dig. Var rädd om dig och ta kontakt med läkare. Tänk på Lilleman. Ha din mobil i närheten så du kan ringa om hjälp om det blir för jobbigt. Med en sån hög feber, så får du inte ligga för länge med den utan läkarvård. Kramar från en som följer din blogg dagligen och som älskar din butik.

  /Gitte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *