Tråkigt att vara sjuk!!!

imagehej vännen! Fortfarande sjukstuga hemma hos oss…. Jag har nått skit i kroppen som inte ger med Sig! Galet frustrerande då jag inte kan träna! Lilleman är pigg & frisk igen… -skönt! Han fick vara med mig sista timmen på jobbet Igår… Änsålänge tycker han att det är roligt 😉

imageEfter ca 11 timmar på jobbet, MED feber. Så var jag inte särskilt pigg…. Så jag stannade på MC Donald’s, och köpte middagen till lilleman, som blev storm förtjust!

imageJag somnade med kläderna på…. strax efter att vi kom hem. Blev väckt utav Lilleman som påpekade att jag inte hade borstat tänderna! -ordning och reda! Haha! 

imageidag är bara tanken att vara hemma, ta det lugnt & kurera mig… Men lilleman är redan rastlös (kl 11:08) så någon utflykt får jag nog styra upp, lite frisk luft iallafall 🙂 Trevlig helg min vän! Kramar /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *