Hej från butiken :)

imageHej! usch vilket tråkigt grått väder vi har på Öland idag 🙁 är det samma hos dig?

Vi får fokusera på att skapa vårkänslor inne istället…. Vita blommor är ljuvligt! Ovan ser ni Ranunkel, eucalyptus & syrener! -Love it!

imageJag fick mina naglar fixade utav duktiga Rebecca på GlamNails i Kalmar igår… Min nagelteknolog & vän sedan 9år tillbaka:)

Även om jag är florist och jobbar i vatten, jord & kyla så kan man ha snygga naglar 😉

imageJag tog just emot en leverns med x-antal containrar ifrån Holland… Grymt mycket fint! Vårlökar, orchideer och ett galet brett sortiment med gröna växter! Alltifrån fönster storlek, till stora golvväxter! Imorgon kör vi 50% På ALLA gröna växter 🙂

imageKänner du att det blev lite tomt när du städat bort alla julsaker? -Då är det verkligen läge att göra ett besök hos oss!

På torsdag, åker jag & lilleman till Vadstena för att hälsa på min mamma, där Ludvig för första gången ska sova över 🙂 jag åker vidare upp till Stockholm, för att göra alla vår/höst inköp till My’s Blommor. Dessutom ska jag gå visningen för Loveforever och visa upp alla nyheter 🙂

image

Nu ska jag jobba sista timmen innan jag ska hämta Ludvig, åka hem och träna, laga mat… För att sedan krypa ner i soffan under en filt 🙂

vi hörs sen! Kramar My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *