imageHej fina! Ojojoj! Nu har jag varit sjuk i flera dagar. Jag vet att man då ska bädda ner sig, kurera sig & ta hand om sig. Jag har inte riktigt haft den tiden… Tittar mig i spegeln, WOW! Hur gick detta till?! Mörka ringar under ögonen, blek hy, trötta ögon….  Jag känner mig som 7 svåra år! haha! Inget smink i världen kan pigga upp mitt trötta ansikte, så idag får det vara som det är 😉  hahaha! Mår fortfarande inte bra, feber till och från… men nu vänder det! Det känner jag 😉

 

 

image

Tack snälla alla ni som delade mitt förra inlägg. jag var så galet upprörd igår. Jag är fortfarande arg men hoppas att situationen löser sig snart….. Återigen, stort TACK <3

image

 

 För en tid sedan så var jag & Lilleman i Växjö. Jag var och gjorde några olika behandlingar hos Desideria Efter morgonens möte med mig själv i spegeln så kände jag att det var dags att boka in mig igen. Försöka att energiboosta min trötta hy med en skön behandling. Jag ska även påbörja en  laserbehandling längre fram… mer om detta senare. Anledningen är att jag med min Rosacea sjukdom genom åren har fått en del små ärr som jag vill försöska att få bort med just laser. Dom gör många andra behandlingar också såsom botox, filler m.m Botox är alltid ett känsligt ämne, hur är din inställning till just det? Rätt eller fel? Åldras med värdighet? När ska man börja? Ska man börja? Alltid en intressant fråga. Jag personligen tycker att det är helt upp till var och en att bestämma…

Är ni nyfikna på vad dom har att erbjuda så kan ni kika in på deras sida HÄR

image

 

När jag ändå åker till Växjö för lite egentid & vård utav mig själv så passar jag på att hälsa på min fina vän ÅZA Två flugor i en smäll, Bästa kombon! Ni har väl inte missat att Åza börjat blogga hos oss på AFF-portalen. Kika gärna in på hennes blogg, den hittar du HÄR

Men idag blir det ingen egentid & vård…. Idag är det full fart i butiken, vi har precis startat våran ”mellandagsrea”

 

image

Vi hörs senare! Kramar /My Martens