imageallvarligt talat!!!!! Nu får det vara nog! En del av er såg mitt tidigare inlägg då jag varnade för detta fejk konto, kopplat till en porrsajt med mitt ansikte utåt!

imageDetta är ett utav MÅNGA mail där folk hör av sig efter att på något sätt blivit kontaktad utav ”Maddebii”! Profilen utger sig för att vara olika personer, med olika baktankar….. Någon har blivit tillfrågad om en dejt, några om att skicka över nakenbilder på sig själv till profilen, för eventuellt modell kontrakt (?!) FRUKTANSVÄRT! Vad eller vem/vilka som gömmer sig bakom ”profilen”vågar jag knappt föreställa mig! Jag ber till högre makter att inte någon ung naiv flicka går på vad profilen efterfrågar! För gudskull, skicka INTE några nakenbilder, eller ännu värre GÅ INTE med på att träffas!!! Att ”profilen” väljer att använda mitt ansikte utåt håller på att driva mig till vansinne! Men ännu värre att jag befarar att det finns värre baktankar från profilens sida än så!

imageNi är redan många som via instagram har anmält kontot till instagram (hundratals) Desvärre utan framgång, kontot är i allra högsta grad aktivt! 🙁 Jag själv har polisanmält ”profilen” och gjort mitt bästa för att skicka över all info till polisen som jag har fått ta del utav. Utredning pågår…

Men nu ber jag dig, från hjärtat att hjälpa mig! Även du som inte brukar dela/lika/kommentera inlägg, SNÄLLA RARA SÖTA du….. Hjälp mig att sprida detta, DELA detta inlägg som en varning till alla unga oskyldiga flickor som verkar vara den större målgruppen för ”profilen” !?!!

Jag är så förbannad att jag inte med ord kan beskriva min ilska just nu!!! Grrrrr! Men är vi tillräckligt många så kan man kanske förhindra att någon oskyldig flicka fallet för ”profilens” manipulativa charm….. TACK på förhand!

image

/En upprörd My Martens