image

 

Hej Vännen! Hemma igen efter ett dygn på En halloweenfest på Wenngals slott med övernattning på hotell Anstalten! En galet rolig fest!!! Jag lovar att lägga upp bilder och uppdatera inom kort. Men nu är jag helt slut…. Jag hämnade hem lilleman, vi åt middagen framför tvn och tittade på film (Tingeling, som vi sett 100gånger minst) haha! jag har precis läst en saga och jag nu en snarkande Lilleman brevid mig 🙂

image

Vi lämnade hotellet efter en lång brunch. Galet kul att träffa alla utan smink & galna outfits!

“-men HEJ! Var du med igår”

eller “-Hej, vad var du utklädd till?”

“en OJ! Var det du?!” Osv… hahaha

hahaha! förvirringen var stor, men ett väldigt lyckat event! 🙂  uppdatering med bilder kommer 😉 sålänge får ni dessa kollagen som Jag redan har lagt ut på instagtam.

Hur har din helg varit?

Kramar /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *