image

 

Hej min Vän! Nu tar jag en kaffe i Oskarshamn, där Åza precis har mött upp mig….  Vi är påväg till Wenngarn Slott i Sigtuna utanför Stockholm. Ikväll väntas årets fest! Halloween Party som Johan på  Petreè event har anordnat 🙂 Det kommer att bli kusligt kul! 😉

image

Innan jag lämnade Kalmar/ Öland så hade jag en mysmorgon med lilleman, film, lång frukost och massa Gos! Alltså denna killen! Ser ni buset i hans blick! 🙂

Jag stannade även till i butiken My’s Blommor, där vi senaste dagarna stått och producerat väldigt mycket gravsmyckning  med eb personlig & naturlig touch! 🙂 Butiken är välfylld med inredning, ljuslyktor, fårskinns pälsar, Ljung och massa olika orchideer 🙂 Välkomna!
image57

image

 

Let’s take a carfie med min Växjö-fru!

Mot Stockholm och kusliga äventyr;)

puss & Kram! / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)
  • Sofie

    Hej! Jag såg en glimt av din halloweenklädsel på instagram. Jag ska på halloweenfest nästa helg och blev nyfiken på vad du hade för kläder å smink. Vill du berätta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *