bild 1(4)

Vem älskar inte dessa LdiR skorna med leopälsen på?!!! =)

Dagens iland problem! Jag var hos underbara Karin på TrueMe i Växjö ganska nyligen. jag åkte därifrån med en ny höst garderob och många användbara styling tips för att vara lite Vardags chic.

MEN jag åkte därifrån utan några LdiR skor. Ni som har följt mig här på bloggen ett tag vet att jag fullkomligt älskar LdiR skor. Jag brukar ha mocca och skinn stövlarna ifrån LdiR men nu vill jag ha en höst boots… Vilka ska jag välja tycker du?

bild 4(2)

Såååå coola!

bild 2(5)

Lite mer klassiska men ändå med den snygga “typiska” loggan på hälen. Jag tycker att all tre modellerna är jätte snygga. Men har svårt att bestämma mig. Jag hade kunnat vara en stolt ägare till alla tre, men budgeten accepterar ett nytt par till samlingen 😉 Snälla kan inte du hjälpa mig, vilka tycker du?

Leo päls? Röda? eller dom lite mer klassiska?

Dagens ilandsproblem 😉 

Nu ska jag äta frukost med Magdalena innan vi tar en promenad till Charlies dagis… Här i Stockholm så är det riktigt höstväder, regnigt, blåsigt och ganska kallt!!

söta lilla Charlie!  Godmorgon förresten! 😉
image

ps MISSA INTE TÄVLINGEN i förra inlägget!

/Kramar My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (14)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *