bild(24)

Hej min fina vän! Nu är jag hemma på Öland igen efter några dagar i Stockholm. När jag har jobbat klart idag så ska jag åka raka vägen och hämta hem min älskade Lilleman. När vi sedan har kommit hem så ska vi krypa upp i soffan under en filt, tända ljus och bara mysa. Strunta i alla måsten, tvätt, städning telefonen, datorn osv och istället ägna mig helt åt min lilla Ludvig.

bild(25)

 Efter den otroligt tunga fredagen så har vi bara umgåtts med familj och vänner, tagit hand om varandra, pratat minnen, skrattat och gråtit om vartannat. Vi åkte ut en sväng på sjön och njöt utav lugnet, solen och havet.

När någon plötsligt lämnar jordlivet så är man sällan förberedd på det. Allting annat blir så otroligt oviktigt. Man inser plötsligt vad som verkligen betyder något och man får andra perspektiv.

Jag kommer nu att blogga vidare som vanligt om vardagen som konstigt nog rullar på och kommer inte att omnämna detta mer…. Mina tankar finns ändå hos familjen och älskade Isak varje dag.

image

Idag skiner solen men det är riktigt kyligt i vindarna som blåser här på Öland. Nu är det verkligen höst! Förberedelserna är i full gång inför årets Skördefest här på Öland. Vi hörs sen min vän! Kramar /My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *