Farväl fina Isak…

IMG_4484

I Fredags tog vi farväl utav fina älskade Isak. Overkligt, sorgset, fruktansvärt och en otroligt känslosam dag.

Att se sin bästa vän plågas utav smärtan att behöva begrava sin egen son är fruktansvärt, grymt och orättvist. Det ska man inte behöva gå igenom. Det är samtidigt svårt att ta in och greppa att detta har hänt, det känns som en mardröm.

Man brukar säga att allting har en mening, men man kommer aldrig att förstå meningen med detta!

Mitt i all sorg och denna otroligt tunga dag så var det också så otroligt mycket kärlek, en kärlek & hyllning till Isaks liv <3

Det var vackert på något konstigt sätt…

Om jag ska vara ärlig så går inte detta att beskriva med ord… Jag är hemma hos Magdalena just nu, och måste bara få säga att jag är så otroligt stolt över min fina vän, hon kämpar för sig själv, barnen och sin familj. Den starkaste och finaste människan jag vet <3

imorgon så har det gått fyra veckor sedan det hände. jag lämnade Vasastaden tidigt på morgonen och körde hem till Öland. När jag på kvällen fick samtalet och fick frågan om jag “sitter ner” så förstod jag att någonting var fel.

Sedan dess har tiden på sätt och vis stått stilla. Samtidigt som det känns helt sjukt att det redan har gått en månad?! Återigen overkligt!

Man önskar att det finns någonting man kunde göra för att förhindra att detta har hänt. Eller att man åtminstone kunde bära en del utav smärtan åt M och hennes familj. Men man kan inte göra någonting mer än att finnas där. Extremt frustrerande!

IMG_4487

Jag är ju som många utav er redan vet i blomster branschen…. Jag fick ansvaret över blommorna till begravningen. En tung uppgift, då det är Isak som ligger i kistan och det fortfarande är svårt att acceptera och ta in. Men allting gjordes med kärlek till just dig fina Isak.

IMG_4485Detta otroligt fina program gjorde Magdalena & Hannah tillsammans <3 Det kommer att få en alldeles egen plats hemma hos mig så att man kan tända ett ljus och känna att han alltid är med oss…

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer om detta…. Svårt att beskriva med ord. Jag vet att ni är galet många där ute som lämnat fina och omtänksamma hälsningar, TACK! Men utav respekt till Magdalena med familj så släpper jag inte igenom dessa. Hoppas att DU förstår.

image47image48image52
All kärlek till Magdalena, hennes fantastiska man Filip, pojkarna, och hela hennes familj och alla nära & kära. Kärlek I mängder till er….. <3

Isak, du är otroligt älskad & saknad!

/My Martens

Ps i situationer som dessa så gör sig livet påmint om hur skört det är. Att man inte ska ta någon/något för givet… Ta hand om varandra ordentlig, man vet ju aldrig vad som händer imorgon….

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *