Hej fina!

Allt bra med dig? Just nu med tanke på det som har hänt så saknas lusten för att blogga… MEN alla era fina kommentarer & hälsningar till Magdalena med familj är otroligt fina! Tack <3.

Då tragedin varit framme så får man helt andra perspektiv på saker och ting. Allt känns som jag tidigare skrev, så oviktigt!

 

Från det ena till det andra, Så nu vill jag bara dela med mig utav lite klädtips & höstnyheter istället! Ytligt, men ett bra sätt att rensa tankarna!

 

Jag  Har skrivit vid andra tillfällen att hösten är säsongen då jag satsar lite extra på kläder så tänkte ge er lite klädinspiration och först från en av mina favoritmärken Stylelevel vars hemsida du hittar –> –>  HÄR.

Många frågar om håret och det är extensions från Rapunzel som jag har i håret. De har lite olika erbjudanden så titta in på deras webbshop där du kan köpa själv håret. Flera olika varianter finns så titta in HÄR.
IMG_3604
IMG_3605

På bilden ovan ser ni mig i en fantastiskt mjuk & skön Frontrow jacka ifrån butiken TRUE ME i växsjö! Jag har lite fler bilder ifrån denna fantastiska butik, men i datorn… Så det kommer fler bilder i ett senare inlägg! Ursnygga Primeboots  är ett måste nu på hösten!

Du följer väl stylelevel på  Instagram?

IMG_3611

Min väninna Michela har butik och webbshop med flera olika märken. En annan favorit är designern Valerie som jag anser vara en otrolig duktig sådan. Se HÄR i Michelas blogg en av de första nyheterna som har kommit, hur ljuvlig är inte den toppen som visas där?

Förutom den eleganta toppen som hon visar i bloggen så lockar även en av dessa coola t-shirtar för 399:-. Big like! HÄR till webbshopen The Little Showroom.
1073

 

Här ser ni veckans annons erbjudanden på massor utav go-saker vi har fått in i butiken 🙂 Enjoy!

IMG_3607

Igår tog vi en mysig lunch på Villa Gosthem, det är verkligen magiskt vacker ute på Djurgården! Rofyllt på något vis…

IMG_3612

Just nu, består min frukost utav en hälsosam och nyttig gröt! Kryddat med lite kanel, för att förhöja smaken lite extra 😉

IMG_3613

 

Vill även passa på att önska er alla en riktigt trevlig helg! Kramar & kärlek till er alla ! /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *