image

image

Hej min Fina!

hoppas  att allt är bra med dig! Jag har inte haft någon lust att varken blogga eller instagramma. När det som inte får hända, ändå hände så stannade tiden upp! Det drabbade min älskade vän med familj. Det har gått en vecka nu, och som sagt tiden har ta mig tusan stått stilla! Plötsligt så känns allt annat så oviktigt!

Att se någon man älskar och bryr sig om gå igenom en sorg och en smärta som är obeskrivlig gör så fruktansvärt ont! Att bara kunna stå bredvid “finnas, stötta, älska” och ta ett steg i taget gör att man känner sig så maktlös. fruktasvärt!

En vecka med många känslor, tårar och en sorg…

Konstigt nog så rullar ju dagarna ändå på…. Livet fortsätter!

Nu vill jag skingra mina tankar genom att bjuda på lite blomsterinspiration och samtidigt uppmana er ALLA att rensa bort sommarblommorna och göra lite höstfint 🙂

image

Cyklamen, ljung och silverek kan i sin enkelhet bli så snyggt! Jag älskar vita blommor!

image

Eller så kanske man föredrar lite mer färg, calluna Ljung, silvergirlang och en prydnadskål är inte så dumt det heller! Vad tycker du?

image

En skimmia kan vara fin i sin ensamhet, men också fantastiskt fyllig och dekorativ i en samplantering 🙂 Denna skönhet tål dessutom etr par frostknäppar… Även om vi nu hoppas att dom dröjer!

Hösten är nog min favorit årstid! Mängder utav snygga klädklektioner kommer ut, som jag har längtat!

Man kan börja tända ljus och njuta utav en kväll i soffan med en film uppkrupen under en filt!

Dessutom så förvandlas naturen till helt magiska färger! Hösten kan verkligen vara helt fantastisk!

Vi hörs snart min vän! Ta hand om varandra! /Kramar My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (10)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *