IMG_6250

Hej på dig! Jösses vilken svettig natt det har varit! Igår kväll så var det över 30grader i hela lägenheten. Fönster strategiskt öppna så att det skulle bli korsdrag, gardinerna fördragna på dagen…. men ändå sjukt varmt! Nu ska man ju absolt inte klaga, då det bara säger svisch så är hösten här. Men ändå 😉 Jag tänker på alla er som väntar barn…. kämpigt!

Måndag, ny vecka, och nya möjligheter! Jag var för FÖRSTA gången på hela sommaren på stranden med Ludvig igår =) Jag fick ju min diagnos Rosacea, tidigare i sommras. Därav att jag går på denna medicinen, och alltså inte får vara i solen. Juni, juli, augusti och september! Man tackarrrrr 😉

IMG_6249

Men igår så bestämde jag mig för att hitta skugga på någon strand. Folkskygg som jag kan vara ibland så körde vi låååångt bort! Genom, vacker miljö underbar natur och omgiven utav Öländska alvaret. IMG_6248 IMG_6247

För att tillslut komma fram till ett smultronställe som en god vän visade för mig för flera år sedan. Jag själv har inte varit där på tre år. Sista gången jag var där så åkte jag dit när det små regnade lite, Jag hade då Ludvig i magen och behövde komma undan för att rensa tankarna. Jag kan bara inte fatta att det har gått tre hela år sedan dess! IMG_6322 IMG_6277

Kaffe är ett måste på beachen. Men min absoluta favorit fika att ha med sig är ägg & köttbulle macka =) Jag fick alltid det utav min mamma, och jag kommer alltid att skicka med Ludvig det. Det är ändå lite matigare och det brukar gå hem hos dom flesta kidsen =) IMG_6274

 

IMG_6279 IMG_6311

Denna söta bilden la jag upp på min instagram igår.. Ramaskri!!! Hur kunde jag vara så elak/dum att utsätta mitt barn för det? Med alla pedofiler som cirkulerar på nätet osv….

Den är väl bara underbar?  Jag blev anmäld/rapporterad för olämpligt innehåll, pga att det är en naken liten kille ?!!!! WTF?! Det är ju mitt barn, och han visar ju inte ”juvelerna” Visst är det väl konstigt? Jag visste faktiskt inte ens om att man kunde bli det? Hmm… vad tycker du? Är denna bilden högst olämplig? Jag själv ser många mycket mer avslöjande bilder än denna som cirkulerar på instagram??

Tacksam för svar!

IMG_6300 IMG_6276 IMG_6291 IMG_6259

 

Min lilla nakenfis var mer än nöjd igår =)  Precis innan vi skulle åka till stranden så åkte vi förbi butiken. Där väntade en utav mina bloggläsare/instagram följare. Denna tjejen har kommenterat mycket så jag visse precis vem hon var. Världens sötaste Amanda <3 Gulle dig att komma förbi mig med presentpåse och kramar!IMG_6244

 

 

Titta vilka ljuvliga armband som hon har gjort åt mig….  ”My & Lilleman” IMG_6340

Korten var också handgjorda, alltså jag kan inte beskriva med ord hur rörd man faktiskt blir! Att få höra att man är hennes förebild, och denna varma omtänksamma känslan till sig är helt obeskrivligt! Från hjärtat,Tack snälla du! <3IMG_6338

Även Ludvig fick ett paket, han var mer än nöjd även nu 😉 Min son är bil tokig!IMG_6341

 

 

När vi lämnade stranden igår så träffade vi på en väninna som jag inte träffat på galet länge! Så vi följde med hem på en spontan fika, kolla in hennes underbara altan: (jag vet det är bara mobil bild, men ändå) Den är fantastisk! IMG_6334 IMG_6333

Fina Emma & Herman! Så här långt mellan gångerna får det faktiskt inte gå mellan gångerna som vi ses 😉 IMG_6331Nu ska jag öppna upp butiken… För att sedan köra till flygplatsen och ta emot besllk som ska bo hos mig i veckan =)

Kram på er! /My Martens