INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Avslutning/sommar fika med Ludvig. Packning inför Midsommar!

IMG_4116

 

 

Hej på dig!

Tusen tack för alla privata mail angående min hudsjukdom som jag berättade om i gårdagens inlägg! Tack! <3

Dagens ursnygga outfit fick bli en klänning ifrån märket Dry lake och ett par LdiR skor =)

Klockan ringde 05:00 imorse, det är intensiva dagar nu på Öland innan midsommar. Men efter jobbet idag så var det en sommarfika /Avslutning för min lilla kille. Så otroligt mysigt! Dom hade övat in några sånger och sjöng så fint för oss.  Vad stolt man känner isg som mamma när man sitter där och bara ler åt hur duktiga dom är =)

Dessutom så hade dom överraskat oss med att duka upp ett rejält fika bord som vi alla fick ta del utav, såååå gott!

IMG_4121

 

IMG_4129

 

IMG_4137

 

IMG_4135

 

Både nyttiga och mindre nyttiga alternativ 😉 Jag smakade utav båda! heheIMG_4134

 

IMG_4132

Min lilla älskling! Det är galet vad fort tiden går! Jag tyckte det var nyss om han låg i min mage och jag väntade på att han skulle komma ut…. =) Plötsligt är han 3år och man är på hans avslutning! IMG_4139

Nu ska jag ta en snabb tele dejt med min Kalmarfru, sen ska jag faktiskt sova. Jag är helt slut! Vet inte varför, men jag är galet trött! Jag borde egentligen packa ikväll. Jag & Ludvig ska köra upp mot Stockholm för att fira midsommar. Vi har bytt plats och herrgård detta året, i År så ska vi vara på Aspa Herrgård. Ligger långt utanför Stockholm.  Jag har tidigare inte varit där, så det blir att köra efter gpsen 😉 Bästa av allt är att Ludvig ska vara med mig/oss på midsommar <3 Förra året så skulle han vara med sin pappa, så nu var det min tur =) BÄSTA  känslan!

Just nu innan man har kommit iväg så känns det lite stressigt! Mycket som ska göras på jobbet innan jag kan åka, packning, förberedelse och lite fix med underhållning för Ludvig i bilen… Men jag är helt slut nu ikväll så jag gör ingenting ikväll utan går och lägger mig och tar tag i det imorgon kl 05:00 =) Vad ska du hitta på i Midsommar? Berätta gärna! =)IMG_4138

 

 

Men hallå!!! Finn 1 fel?!! Metro hade inte riktigt så bra koll innan dom publicerade den där artikeln!!!

IMG_4152

Nu mina vänner så ska jag alltså gå och lägga mig 😉

Men gud så pigg och utvilad jag ska vara imorgon! Puss & Kram / My Martens

 

 

14 Komentarer

    • Hej! det låter roligt =) Själv så lämnar jag och Lilleman Öland för att fira midsommar på en herrgård några mil utanför Stockholm! Trevlig midsommar på dig!

  1. Kolla gps:en noga för Aspa ligger mer än några mil från stockholm, drygt 20, om det inte finns fler Aspa. Men för er blir det kortare resväg.
    Trevlig resa o glad midsommar!

    • Hej! det låter roligt =) Själv så lämnar jag och Lilleman Öland för att fira midsommar på en herrgård några mil utanför Stockholm! Trevlig midsommar på dig!

  2. Kolla gps:en noga för Aspa ligger mer än några mil från stockholm, drygt 20, om det inte finns fler Aspa. Men för er blir det kortare resväg.
    Trevlig resa o glad midsommar!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

18 − 18 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My