framme på Aqua vista Egypten

Touch down! Då är vi framme på mitt happy place i Egypten. Vi landade igårkväll på Aqua Vista i Egypten Hurghada 🇪🇬 En av många förmåner med alla mina träningsresor är att jag hittat speciella platser som kommit betyda mycket för mig. Jag har mött många människor runtomkring i världen och skapat vänskapsrelationer med andra likasinnade coacher och träningsprofiler.
senaste årets har min energi gått år att ta mig igenom mina sista operationer, försäljning, flytt och öppningen av Mys Blommor. Jag har verkligen saknar just detta!!!! Resorna, träningen, äventyrskänslan och alla positiva vibes det medför!

Just nu vill jag bara kika in och säga hej! Vi startade morgonen med en sovmorgon. Ett gympass innan frukost. Nu ligger vi vid poolen och njuter av solen och värmen! Efter lunch är det dags för dagens andra träningspass!

Jag kommer att dela med mig av min personlige resa tillbaka till den fysiska form som jag hade innan operationerna och att jag blev sjuk. Jag längtar efter känslan av att ha kontroll över kroppen, kunna leka på hinderbanor och lyfta mig själv, svinga mig fram och att inte bli andfådd av att springa 300 meter. Jag vantrivs och mår inte bra fysiskt av att konstant känna mig orkeslös, trött och att inte trivas. Jag accepterar inte situationerna och är nu redo för nästa steg i min resa. Jag har gjort det förut och kommer att göra det igen…. Kanske kan jag inspirera någon annan genom att dela med mig här inne. Varmt välkommen att hänga på!
vi hörs senare ikväll! Stor kram

6 Komentarer

 1. Hade du träningsförbud av läkaren?

  Ser fram emot att följa resan. Jag tränar mkt, varje dag, men för mig gör kosten 90%.

  Lycka till med träning och flytt!

  Ps visa gärna mer av Hurghada då vi funderar på en resa dit

  • Svårt att svara gällande utlåtande från läkare då jag gjort flera operationer och gått igenom många olika faser ☺️ Detta är ett ämne som är lättare att prata om . Men …. Jag har fått anpassa min rörelse utifrån olika rehabiliteringar. Att ta mig upp ur sängen och ta korta promenader var en början. Sista två åren har varit utmanande och därför är lyckan total nu när jag kommit såhär långt som jag gjort. Gällande resultat i det stora hela är kosten avgörande. Grunden och den största och viktigaste prioriteringen vid viktminskning. Kombinationen av kostjustering, vardagsmotion, sömn, återhämtning och träning är ett vinnande koncept dock 😇 Där vi alla befinner oss på olika utgångslägen och med olika målsättningar som man får ta med i planeringen 😊

  • Förstår inte frågan? 😅

   Om jag är i Egypten. Ja det är jag …. Det ligger massa bilder upp. På min Instagram ser du även videos 😊 Ser du alltså inga bilder?

  • Då förstår jag ☺️ Jag brukade arrangera träningsresor hit förrut. Sen åkte jag till Egypten första gången som 18 åring. Jag älskar kulturen och historian här! Även om oroligheter och religoner inte känns helt tryggt…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..