podcast, penséer och taxi mot Arlanda

Godkväll! Dagarna bara springer iväg och man känner hur det blir ljusare för varje dag. Idag jag vi ätit lunch utomhus precis utanför butiken och gymet. Oroligt efterlängtat! 😍

Häromdagen gästade jag Bröllopsguiden nya podcast 🎙️ Vi pratade om allt mellan himmel och jord men ändå med huvudfokus på brudbuketter, vad man ska tänka på inför sin stora dag 💍 Trender inom brudbinderier och annat skoj som hör detta ämne till! Som florist älskar jag att prata om blommor och trender! Only sky is the limit 💫

Länkar såklart avsnittet när det ligger live!Är du gift?
Om inte…. Vad skulle du vilja ha för blommor i buketten? Om JA, vad hade du i din brudbukett?

Ikväll har jag packat väskan! Jimi ringde mig och hade en briljant idé! Spontant, snabbt och med noll betänketid så fyndade vi varsin biljett till Egypten. Imorgon flyger vi till hurghada. Samma hotell där jag själv tidigare har haft träningsresor. Så jäkla kul att åka tillbaka! Men vara ledig och bara fokusera på mig själv 🙏🏻

min klocka ringer tidigt då jag har pt kund innan jag ska iväg mot Arlanda 😅 Men nu ska jag låta väskorna ligga kvar över natten och släppa packningen för ikväll. Ludvig checkar in hos sin kompis. Hundarna bor hos min kollega och granne ☺️ butiken är i trygga händer med Elton och Ulrica. Det är lite sista chansen för mig att komm iväg då vi snart ska flytta. Sen börjar högsäsongen i min bransch 😊

Så nu ska jag ladda upp batterierna. Sova. Träna. Äta. Vila. Reflektera. Träna. Äta. Det är SÅ välbehövligt! Idag köpte jag in våra första penséer för säsongen! Titta på denna ljuvliga färg 🫶🏻

vi hörs snart igen! Kram kram

4 Komentarer

  1. De är du så värld att göra, åka bort och vila/träna och bara vara ett par dagar! Njut och hoppas du får en fin resa ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..