hej från vardagen

Hej på er! 

Tusen tusen tack för eran fina respons. Jag blev SÅ glad! Mycket som har hänt sedan jag skrev till er innan mitt uppehåll. Men som sagt. Några saker tar jag i separata inlägg som jag tror att ni kan tycka vara roligt att ta del av. 

Just nu befinner jag mig i butiken. Jag har precis bryggt mig själv en kaffe och tog en paus för att skriva till er. 

Det är just nu i skrivande stund grått och trist ute. Jag var ute tidigt på morgonpromenaden med hundarna. Då var solen framme en liten stund. Skillnaden som det gör på ljuset är outstanding! Då får man vårkänslor på en gång. Livet känns direkt lättare och man märker på folk som jag möter runtomkring mig hur alla blir gladare på något sätt =)

Dock så var solen bara framme en liten, liten stund för nu är det grått och mörkt igen. 

Nog om vädret. Just nu lider sportlovet mot sitt slut. Lilleman (ja han kommer fortsätta hete Lilleman här inne på bloggen tills han fyllt 45! ) har precis kommit tillbaka från Öland och sin pappa. Han har vänt helt på dygnet och jag somnar långt innan honom. Det är helt okay när det är lov. förra helgen hade han sleepover hemma hos oss två dagar med olika kompisar och de hade ”lan” . Ni vet, de tar med sig egen dator och så sitter de och gamar med varandra halva natten. Jag har inte riktigt fattat grejen. Tycker inte om när dom spelar för mycket… MEN. Så länge skola, fotboll och aktiviteter sköts så får han gama utöver det. 

Idag ska jag ta med honom till ett gym som jag precis har signat upp mig på. Jag har varit på väg dit i flera år utan att det har blivit av. Träffade en av de ansvariga på plats nere i Spanien på Mikes. Sen har vi hållit kontakten utan att jag åkt dit. Jonas fattar inte varför jag inte bara tränar i mitt eget gym. Men helt ärligt så är det ju för att jag saknar det sociala sammanhanget tillsammans med det som brukar bli en gym-familj .

Jag har ju varit igenom en hel del utmaningar senaste åren. Därför vet jag vad jag har framför mig nu. Jag är tillbaka i det läge att jag nu KAN och får träna igen. Men allt är motigt. Det känns tungt, jag är trött. Motivationen är ingenting jag kan förlita mig på. Därför är det bara att koppla på pannbenet och få det gjort. Självklart tränar jag även i mitt gym. Tidigt innan jobbet. Om jag tex får avbok med en PT kund i sista minuten så brukar jag lägga den stunden på mig själv. 

Det för mig nya gymmet är ca 9000 kvadrat och det finns sjukt mycket roliga saker att hitta på. Nästa vecka ska Ludvig få följa med så ska vi båda träna samtidigt men i olika grupper som nybörjare i ocr. 

Jag har tränat det lite grann innan. Men jag har aldrig lärt mig grunderna utan hoppat på olika hinderbanor när jag varit utomlands på mina egna träningsresor. 

Utmaningen för mig just nu är att acceptera mitt nuvarande läge och tillåta mig att ta ett steg i taget. Mer om det senare… 

Nu ska jag diska min kaffekopp och göra lite fler buketter! Den fina vita buketten ovan är till mig själv! 🥰 Önskar dig en trevlig helg!

Kram kram / My

10 Komentarer

  1. här är lika tråkigt väder ( pugit) som en sa här i skåne.
    känns som november får tända ljus snart
    ha en trevlig kväll!

  2. Så fort jag ser lite sol blir jag helt tossig. Spelar ingen roll om det så bara är fem minuter. Kul med nytt gym, kanske finns lite andra grejer att göra där jämfört med ditt egna gym? Kul då att kunna variera sig lite.

    • Nu längtar men extremt mycket efter sol! 🌟 Jaaa…: det är ett gym på 9000 kvadrat med simhall, olika gymsektioner, ocr/hinderbana, klättring , crossfit och mycket mer! 😍

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..