i’m back!

Hej mina fina bloggvänner! 

Jag vet knappt hur jag ska börja skriva till er. Jag har så många tankar som jag vill dela med er. 

Jag vill börja med att säga att jag uppskattar alla era fina meddelanden genom mina olika forum. Ni är många som troget har följt mig genom mina 11 år som bloggare. Jag har saknat att skriva till er och framförallt vår fina relation. 

Av olika anledningar har jag varit tvungen att sätta bloggen på paus. Vissa retar sig på när jag säger A men inte B. Just precis nu i skrivande stund så kan jag tyvärr inte dela med mig av huvudanledningen. Däremot kan jag lova att göra det längre fram när jag får dela med mig av anledningen till bloggpaus.   

Nog om det. Vad har hänt i mitt liv senaste månaderna. Herregud, jag vet knappt vart jag ska börja! 

Jag har sålt min lägenhet och köpt en ny. Efter min renovering tycker jag dock att min lägenhet blev SÅ fin! Men även här har flera olik anledningar gjort att jag landade i att sälja.

Jag ska såklart dela med mig av bilder ifrån den nya också. Ni ska få både före/efter bilder när jag fixat till den… Flytten går redan om några veckor vilket känns otroligt bra! Jag möblerar och planerar i huvudet och ser fram emot att få styla och skapa ”min” touch på det  som skall bli vårt nya hem. 

Vi har skapat en återkommande trend då Ludvigs pappa som ni många känner som Arontorps kroppkakor besöker oss utanför Mys Blommor. det känns så genuint roligt att dela med mig av mina Öländska go-bitar även här upp i Sthlm / Täby =) Då syftar jag naturligtvis på just kroppkakorna… Inte Lillemans pappa!  haha!Vi har även hunnit passera vår första julförsäljning på My’s Blommor. Första julen i butiken och vi fick tillskott av en urgullig florist som har fått backa upp oss då vi vuxit så pass snabbt att vi inte klarar oss själva. Ni ska i ett separat inlägg få ta del av fina bilder ifrån julskyltning och vackra buketter och planteringar. 

Vi firade julen i Skärplinge och i år blev det inte som det brukar. Precis innan julen så somnade min fina svärfar in. Därför har vi spenderat mycket tid tillsammans med våra nära och kära och varit på hemmaplan och i Skärplinge❤️ Skärplinge kyrka är den mysigaste kyrkan jag någonsin har varit i. Jonas familj har en lång historik och bakgrund till just den kyrkan. Den är så personlig, enkel och ombonad på ett familjärt sätt.

Alldeles nyligen var det alla hjärtans dag och vi slog försäljningsrekord i butiken. Med skräckblandad förtjusning planerade jag våra inköp. Det är floristerna absolut mest intensiva vecka på hela året. Människor som inte jobbar i branschen eller som budfirma har svårt att förstå det. 

Jag kommer att ägna denna ljuvliga dag ett alldeles eget inlägg så att ni får ta del av härliga blomsterbilder

Nytt tillskott i gymmet. Ännu en grym coach flyttade in i mitt gym. Världens goaste Cecile som är en sprudlande, härlig och positiv tjej driver sin verksamhet på Strong Mamas. Hon ska få en närmare presentation i eget inlägg även hon. Mina Boston tjejer älskar henne! 🐾

Jag har fortsatt kämpa med diverse hälsoutmaningar. Jag har hunnit opereras.Jag har varit sjuk i omgångar och spenderade nyligen en helg på sjukhus efter att jag kollapsat i en djuraffär. En ambulanstransport in till sjukhuset där jag blev kvar över helgen.

Jag kan ändå inte låta bli att småskrattar lite för mig själv när jag började skriva detta stycke och gång på gång raderade det. Vi hoppar över fler detaljer och istället gör jag en summering. Jag mår bra nu och som man brukar säga… ” inget ont som inte har något gott med sig”

 Min resa på väg tillbaka är i början och jag är motiverad att börja bestiga berget som jag har framför mig. Jag har gjort det förut och kommer att göra det igen. 

Så fort jag får ihop logistik, tid och allt annat runt omkring mig så ska jag åka ner till mitt happy place, Mikes Gym i Spanien. Online Coachningen kommer snart att öppnas upp för 8-10 nya klienter. 

I veckan har jag bokat in ett frisörbesök. 

Jag har lovat mig själv att ta hand om mig på både in och utsidan och ska börja med att ta tag i min långa utväxt! haha! Mitt eget hår har vuxit starkt och blivit långt sedan jag tog ur mina extensions. BÄSTA känslan!

Jag kommer senare i veckan att gästa en podcast som ni kommer att kunna ta del av lite längre fram. Självklart ska du kunna vara med bakom kulisserna även när vi spelar in. 

Ja… Det var väl egentligen allt för idag. Vi hörs snart igen.  Stor kra

29 Komentarer

 1. Så kul att vara på plats i gymmet My med alla mina kunder! Vi stor trivs här och älskar när du tittar in, eller ”springer” utanför med alla dina blommor!😚
  Ska bli roligt med allt vi skal hitta på tillsammans!
  Wow such a ”Fab Feeling”

  • Tack för omtanken 💗

   Av nyfikenhet… Vart känner du att min stress ligger? 😊 Känner du dig stressad för min skull?

 2. Ja, äntligen!! Älskar att läsa bloggar. Och älskar ditt tempo, driv, framåtanda, livsglädje. Du låter ingenting sänka dig utan du reser dig upp igen och full fart med nya mål, drömmar, företag, bostäder osv. Otroligt inspirerande och kul att läsa!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..