Träningsresa Egypten dag ett

Då var vi som ni kunde se i förra inlägget att vi är framme i Egypten 🇪🇬 På mitt favorit hotell! Vi landade igårkväll och våran resa kunde inte fått en bättre start!Idag har vi kört tre träningspass 🏋️‍♀️ När man befinner sig på en plats som denna är det väldigt enkelt att äta hälsosamt och röra på sig och träna mer. Energin är större. Man varierar pass, intensitet och lägger in lite simning och även mobilitet pass somhjälper kroppen att återhämta sig och orkar mer. och är nu redo för middag & melodifestivalen ! För er som vill hänga med så får ni hålla koll på min instagram där jag lägger upp både story och reels ! Vad det gäller hotellet så är det jätte fint och fräscht!

vädret är alldeles perfekt! 24-25 grader på dagen och svalare på kvällen. Då klär vi på oss bekväma träningskläder och lite varmare hoodie. Smink, klänningar och ”snyggkläder” är inte nedpackade. Däremot vitaminer, ansiktsmasker, hårinpackning och lite annat för att boosta min utsida!

Jag hittade dessa skor precis när jag skulle åka. Dom är tio år gamla och aldrig använda!

Det känns lite konstigt att vara här och inte vara instruktör och reseledare själv. Oförskämt lyxigt och precis vad jag behöver just nu,

Cardio avdelningen precis framför den olympiska poolen är så mysig! Där startar jag min morgon. Bra musik omgiven av bra energier!

nu har Jimi och jag krupit ner i varsin säng och tittar på melodifestivalen. Jag måste säga att Carina Berg är snygg som f*n ikväll. kram på er!

5 Komentarer

    • Jonas har aldrig följt med på mina träningsresor under våra nästan 7 år tillsammans 😂 Jag kan tjata ihjäl mig men vi tycker om olika saker…. Och nej vi har inte separat. Vi är fortfarande gifta. Han är för övrig på turné både dessa dagar och nästa helg 😌

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..