Vardag med hundar, och blommor


Hej på er!

Längesen jag skrev några rader här inne. Hoppas allt är bra med dig! Jag har under en period varit mer aktiv på Instagram. Men nu är jag här igen 👋🏻 Vardagen rullar på. Dagarna blir till veckor som plötsligt blivit till månader! Tiden går så galet snabbt! Ludvig började ny skola efter sommaren. Nu är det redan höstlov! 😅 Mys Blommor öppnade i Februari. Nu planerar vi julen! Snart ett år sedan vi gifte oss….. Helt sjukt vad fort tiden går!!! Hundarna mår bra och Selma är en trotsig tonåring som går oss alla på nerverna😝 MEN. Hon är också den mest kjeliga, omtänksamma och charmigaste lilla mini-monstret man kan tänkta sig! Så vi förlåter henne snabbt! Hon har fått för sig att bita på dragkedjor! Tredje jackan och andra hoodien. Skräddaren tittade konstigt på mig när jag lämnade in jackorna…

Titta på henne…. Så oskyldig man kan se ut 😂Svea hade samma bus för sig i exakt den åldern. Svea är lugn idag så vi har hopp om framtiden och tränar dagligen att uppfostra våran lilla huligan!

Jag har haft några Bubbel & Binderi kvällar. Ett otroligt roligt konceptet där jag håller binderi kurs och man får lära sig att binda buketter med spiral teknik

Förra veckan så var det detta gänget…. Det är så otroligt roligt att hålla kurs! Träffa en massa olika människor som alla får leka med kreativiteten och vara florister för en kväll☺️

Idag gav jag mig själv en Cymbidium Orchidee. My till My 😎När man har en egen blomsterbutik så får man nämligen inga blommor från någon annan…. (Piiing, Jonas man kan fortfarande överraska med blommor ändå)

I veckan har vi packat upp nyheter ifrån Ernst Formn jag älskar den nya bruna färgen på vaserna🙌🏻 Imorgon ska jag ha möte med en ljus leverantör vi kanske ska ta in….. stay tuned!

Nu har jag precis släppt av Ludvig på Bromma flygplats. Han ska ner till sin pappa på Öland. Hans pappa har börjat sälja kroppkakor i Bromma på helgerna. Därför var det ovanligt längesedan Ludvig var på Öland. Dom har träffats här uppe istället. Vi fick ”låna” hans brorsa för några veckor sedan. Då sov han över hos oss och dom fick hänga här uppe i våran nya lägenhet och han fick se hur Ludvigs vardag ser ut ☺️

Nu ska jag titta på en film och njuta av ensamheten😊 Jonas sover… han har varit på Gig hela helgen,

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..