Hej igen!


Hej mina fina blogg vänner! Det har varit glest mellan inläggen. Men nu för jag ett försök att bli mer aktiv igen😊Några tankar och en reflektion ifrån mig.
Jag är uppvuxen i en småstad på landet och mina bästa barndomsminnen är när vi hade sleepover bland höbalar och sov i en traktor vagn.
Kattungar, myggbett, solrosfält 🌻

Därför är naturen viktig för mig!

Jag har bott mitt i stan vilket såklart kunde vara roligt på sitt sätt.. Vasastan frukost på Mellquist nästan varje dag ☕️

Jag har hunnit passera många andra städer och även bott i London en period.
Citypulsen i Amsterdam var spännande. Stockholm, Vasastan trivdes jag ganska bra i.
Men helt ärligt så är jag ju i grunden en Vasstena bo som mellanlandade i Timmernabben innan jag hamnade på Öland / kalmar i många år. Därefter Sigtuna och nu slutligen Täby.

En röd tråd är att jag alltid haft nära till vatten. Jag behöver mina dagliga promenader längsmed vattnet. Mina hundar, min termosmugg med nybryggt kaffe är en perfekt start på dagen. Oavsett väder

Naturen är som balsam för själen 🙏🏻

Jag har alltid många bollar i luften. Mycket energi och säger oftast JA istället för nej när jag egentligen borde vila eller ge mig själv andrum.

Sociala medier stressar mig något helt fenomenalt i perioder. Jag har bloggat proffesionellt i över tio år. Men sista månaderna har jag haft en paus med några enstaka inlägg. Fascinerande nog så är trafiken ändå där. Jag har behövt den pausen.Inom kommer jag att börja blogga på en portal igen. Det känns roligt och blir en liten nystart där jag kommer att bli aktiv igen☺️

Här ser nu några bilder från min morgonpromenad. Nu det en video på en svan familj som jag följt sedan dom var pytte pytte små 🦢 Mysigt!

Jag ska erkänna ett det är svårt för mig att veta vad som egentligen är ”hemma” . Vadstena är jag ju född i så det är nog närmast.

Jag är en rotlös tjej som känner mig ”hemma” vid vattnet🌅

Nu bor jag 50 meter ifrån vattnet och har naturen utanför dörren.
Jag är SÅ tacksam 🙏🏻 Trevlig helg!

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..