Godmorgon ☕️

En av mina dagliga rutiner är att jag dricker mitt morgonkaffe utomhus. Året runt oavsett väder och temperatur ☺️
Det ger mig en bra start på dagen…. Daglig rutin är att alltid ha en lugn ”mys stund” med Lilleman. Tända ljus och en stund framför tv. Vi går hellre upp lite tidigare för att få en mjuk start på dagen och undvika stressen helt och hållet. Vad är en bra morgonrutin för dig?

🌟VECKANS ERBJUDANDE 🌟

Vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna!!! Som tidigare grossist och Handelsträdgårds ägare har jag alltid jobbat direkt utan mellanhänder från både odlare & auktion i Holland.

Samma sak från Svenska odlare som INTE ersätta utav det Holländska då det är olika sortiment! Det är en stor kontrast och utmaning för mig att driva en liten butik med mindre kvantiteter😅

Förut var vi ju dom som leverade grossisterna som bla finns i Årstad partihallar. Nu har vi precis tagit emot först leveransen ifrån tidigare kollega och leverantör sedan 17 år. Vi behöver köpa in något större kvantiteter så nu litar jag på att ni det till att göra detta möjligt då ni får bättre priser UTAN att rulla på kvaliteten 🌟🙌🏻

Veckans klipp:

🌟 2 stänglade Orchider: 79:- / st

🌟 Calluna Ljung 3 för 100:-

🌟 Buntar köp 3 betala för 2

🌟 Nyheter ifrån Ernst. Välfylld kyl och mängder av krukväxter! Hoppas vi ses❤️

Catalinatorget 15 18368 Täby

Bredvid Resturang Pont och Sushi Umami