Höstlov utan barn…


November och sista dagen på höstlovet 🍂

Hej på er! November har rullat igång och jag har precis fått in årets första ”Mystic” Amaryllis. En fantastisk vacker amaryllis som står hur länge som helst! 😍 Idag är sista dagen på Lillemans höstlov. Jag har precis hämtat honom på flygplatsen. När det inte varit någon skola i veckan och Ludvig inte varit hemma så har jag passat på att ta sovmorgon och göra små saker bara för mig själv🙏🏻 Egentid är ytterst sällsynt! På jobbet har jag gjort min första beställning ifrån våran nya ljusleverantör. Nu ska ljusen stöpas innan dom kommer till oss. Jag älskar hantverk med bra kvalitet! 🕯️

Jonas och jag har haft mysiga filmkvällar och varit ute och ätit middag två gånger på en vecka ( !?) Det var längesen! 🥰

Tjejerna är dom mest gosiga vovvarna man kan tänka sig! Alltid nära och mycket kärlek ❤️ I veckan var vi på djursjukhuset för ögonlysning och patella besiktning ☺️ Dom andra valparna ifrån samma kull som Selma var också där. Även Siv som är både Svea & selmas farmor 🐾 Selma blev väldigt osäker och morrade och skällde ( 😳) innan hon blev trygg i situationen. Men sen blev det skojigt värre! En hög med Bostonterrier som är lika busiga allihopa

Tänk att vi den 23/11 varit gifta 1 år. På ett sätt känns det som igår. Men på ett annat sätt så känns det som många år sedan…. Märklig känsla! 😅

Ett av våra första ställen vi började äta middag på. Vårat lokala lilla tacobar 🌮 Mysigt och på de tider vi är där så är vi oftast ensamma

Idag har det varit en skön söndag…. Serier, tända ljus och popcorn 🍿 Skönt att göra ”ingeting” emellanåt . Höstlov gör mig brukar innebära en massa aktiviteter med Ludvig och hans kompisar. Förra året var vi på Gröna Lund, i simhallen, på Jump OCH hade sleepover . Så med handen på hjärtat så har det varit en ganska tråkig vecka med tanke på hur loven brukar se ut… 💁🏼‍♀️

2 Komentarer

  1. Ska du flytta igen?! Det var ju inte längesen du skrev hur lycklig du var där du bodde och hur underbart det var att bo så nära vatten för ”vatten” var ju något som du tyckte var viktigt. Hur orkar du flytta så mycket?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..