Basic Element & Lotta på Liseberg


Hej !

Precis intill min butik Mys Blommor ligger Näsbydahls Stenugnsbageri 🥖 ☕️Perfekt för både mig & kunder att kunna byta av. Vattnet precis utanför dörren. Ett lugnt och skönt område med lättillgänglig parkering 😄Just nu i skrivande stund sitter jag utanför butiken med en Kaffe och skriver till dig.Dagen började med en lååång promenad med hundarna, samt ett styrketräning helkropp 🏋️‍♀️Båda tjejerna tog sig ett morgondopp. Lillan är lite mer försiktig än Svea… änsålänge! I övrigt är ett monster 🤣 Mer vild än tam 🐾 Härlig ålder hon befinner sig i!

Idag ska jag åka till Vadstena ( Vasstena för oss östgötar) . Stanna till hos min mamma innan jag imorgon kör vidare mot Göteborg.

Där ska nämligen Jonas min MAN uppträda med sitt band Basic Element Lotta på Liseberg nu på måndag 🎶💃🏼Jag har fortfarande inte vant mig vid att säga min man. Trots att vi varit gifta ett halvår redan 💍

Några andra som är på plats är
Dr Alban, Theo& Jonas Gardell. Denna kombination med 90-tals inslag är ju bara hur kul som helst!! 😍

Vissa av er kommer säkert vara på plats… Men för er all andra så sänds det ju TV4 😄 ~ Missa INTE!!! Ha en fin dag ☀️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..