Framme i Göteborg.

Datenight med min man ❤️‍🔥

Efter ett dygn hos mamma i Vadstena åkte jag vidare mot Göteborg. Jag mötte upp Jonas och checkade in på Gothia Tower precis utanför Liseberg! Ikväll smäller det!!! Lotta på Liseberg med världens roligaste lineup 🎶 Ett skönt gäng med helt olika bakgrunder & musikstilar. 

Vi kom fram i ganska vettig tid igår, så vi hann med en middag på kvällen. Supermysigt!

Inte varje dag som vi gör någonting utan Ludvig & hundarna ☺️ Även om vi såklart älskar dom villkorslöst!!!! 

Vissa av er kommenterade på Instagram igår och frågade vad jag gjort med handleden/ armen. Jag har en jävligt jobbig inflammation i båda händerna och upp emot armbågarna. Men höger är värst. Jag ska till läkare nästa vecka men fick värktabletter & den där grejen som dom sa att jag kunde köpa på apoteket. Orkar inte gnälla om det, så nu släpper vi det och lugnar mina omtänksamma följare genom att säga att den inte är bruten! 

Vi skulle bott längst upp på hotellet. Men vi bytte till ett hundrum och hamnade längre ner! Jag uppskattar verkligen att dom tar emot hundar 🐾 Det stod både vatten & hundgodis och väntade på oss när vi checkade in. På frukosten satt vi tillsamman med gänget & Alban. Påvägen ut så sprang jag rakt in i Theoz & hans mamma! Så jäkla kul! Jag jag inte träffat hans mamma eller honom på flera år! Jag var med och såg hans första TV live framträdande på
Gröna Lund. Det var INTE igår som han sa 😂15 Juli ~ 2018. Han fyller 18 om två veckor. Han var alltså 12-13 och Ludvig 7 år! Tänk vad fort tiden går ändå!!! 😅

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

z

z


Slå på TV4 och spana in kvällens program! 📺

4 Komentarer

 1. Vilken underbart fin klänning, vad är det för märke?
  Jag har själv samma problem med inflammation i handleden
  men blivit ordinerad att inte anstränga den på något vis
  Hur klarar du ett träningspass helkropp när du har den inflammationen?

  • Tack snälla 😊 Den är ifrån märket GUESS ☺️

   Vet dock inte om vi har samma ”problem” i våra armar & händer 😅

   Jag anpassar träningen utifrån dagsform . Röra på mig och träna behöver min kropp ändå ☺️ så precis som i vardagen när jag jobbar i blomsterbutiken så kompenserar jag och anpassar rörelser utifrån det som känns bra / bättre 😅😊

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..