Godmorgon!

Godmorgon! Solen skiner. Underbart såklart ☀️ Men jag blev lite besviken när jag vaknade att det inte kommit något regn som prognosen hintade om. Inte varje dag jag gnäller på solen. Men naturen skulle behöva en ordentlig omgång ☔️ Just nu i skrivande stund så sitter jag på min uteplats. Med båda tjejerna bredvid mig. En kaffe och en lugn start på dagen. Om en stund så kommer min första PT kunden. Mina klienter år så extremt duktiga 💪🏻När man tränat tillsammans ett tag får man en närmare relation till vissa. Det är som coach otroligt kul att följa utvecklingen och se hur målsättningen kommer närmare men kanske också föräldrar eller utvecklas 😄På bilden ser ni en stickling. Ett palettblad. I en söt liten rund Ernst vas. Palettbladen är ju hur söta som helst! Det är en av de absolut enklaste plantorna att ta stickningar på. Perfekt för nybörjare 😄

Ville egentligen bara kika in och säga hej och Önska dig en fin dag ☀️ Kram kram

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..