MorgondoppHej! Hoppas att du precis som vi hunnit njuta lite av värmen ☀️

Ni har ju inte fått se vårat nya hem ännu 😅 Det ska ni såklart få göra längre fram… jag är i skrivande stund omgiven av flyttkartonger och med två hundar på magen. Min tvättmaskin gick sönder innan vi börjar använda den 😏 Kyl & frys fick bytas ut direkt…. Vi visste att grejerna var ifrån det att huset byggdes. Möjligen några år senare. Men vi sa innan vi flyttade in ”hoppas att dom håller något år iallafall” . Det skulle vi inte sagt 🫣

Jonas är inte hemma just nu. Jag vilar på soffan och skriver några rader till dig. Denna gången vad det gäller flytten så får saker helt enkelt ta lite längre tid än vanligt. Vilket för mig är en utmaning i sig! Ni som följt mig länge…. Ni vet. Allt ska gärna bli klart på en sekund! Helst igår. Vi har även gjort en renovering som tagit ett tag den också. Målat om. Slipat golven och fixat lite allt möjligt. Behöll gamla köket men lackerade om luckor osv ☺️

Vi bor kvar i Täby. Men Liiiite närmare vattnet 😎 Både jag & tjejena har börjat med morgondopp OCH Kvällsdopp om nervik tillåter . Jonas däremot han badar inte…. Än!

Idag har vi gjort nya planteringar utanför fler portar nere vid Hägernässtrand.
Det är SÅ kul när vi får gör en massa olika planteringsjobb. Både stora som små🥰 Nu hoppas jag att jonas kommer hem snart. Han har nämligen hämtar ut paket åt mig. Två nya böcker, samt två verktyg till min först-verktygs-samling . Låter häftigare än vad det är 😂 Men ändå….

Enorma av flera som vi fått piffa till 🌸

4 Komentarer

 1. Hej , härliga bilder.
  Du har säkert full koll på detta men kika på alg prognosen där ni bor.
  Hundar kan nämligen bli jättesjuka om de kommer i kontakt med för mycket alger. 🙁
  Allt gott !
  Hälsar Jenny

  • Absolut! Så läskigt när det är algblomning också ! 😫Men det finns många olika badplatser och en sjö till …. ☺️

 2. Vitvaror ska hålla i 3 månader när man flyttat in i ny bostad. Gör de inte det ska säljaren bekosta nya eller reparation för dem. Finns som garanti vid en husförsäljning.

  • Jo… visst är det så.
   Men samtidigt så finns det en massa andra aspekter att ta in. Vi fick bla komma in mycket tidigare. Samt några saker till. Så därför valde vi att inte göra någon grej av det. Bita i det sura äpplet och ordna det själva☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..