Skärplinge & Lövstabruk


Hej från Lövstabruk 👋🏻 Solen skiner och högsommarvärmen hänger sig kvar. Igår ( midsommardagen) så lämnade vi Täby och åkte hem till Jonas föräldrar. Jag vattnade i butiken flest. Blommorna stor utomhus i söderläge och jag har gjort mitt bästa för att skugga dom. Vi kommer tillbaka ikväll så det blir att vattna på en gång! 😅 SÅ mysigt att komma iväg ett dygn till Skärplinge. En promenad med tjejerna i Solnedgång solnedgång. Svensk sommar när den är som allra bäst!

Vi hade med oss våran gamla gasolgrill som skulle få flytta till Skärplinge 😊 Så Jonas introducerade och sedan grillade vi . Att sitta ut i deras trädgård som är fylld med ljuvliga blommor är SÅ mysigt!

När vi kommer till Skärplinge så möts vi alltid av hemlagat fika, hemmagjord saft och färska snittblommor ifrån svärmors rabatter 🙌🏻 Jag sitter och skissar på mina sociala medier. Jag vill hitta en kommunikation och en röd tråd av content som jag brinner för. En kombination med blomstertips för både trädgård, krukor, och dina vaser. Samt hälsoinspiration iform av träning, återhämtning och medvetens kostval. Senaste månaderna har jag inte varit lika aktiv. Därför ser jag fram emot att börja jobba mer aktivt med planerad content inför hösten☺️

Svärmor bjöd på tårta med egna bär ifrån trädgården. Blåbärs try och jordgubbar 🍓🫐 Här uppe i Skärplinge odlar hon grönsaker, bär, potatis, sparris och en massa mer ☺️ Sorterar och bygger upp olika komposthögar som sedan används som ny jord i rabatterna full med näring .

Flädersaft 🙌🏻

Idag gjorde vi en utflykt till Lövstabruk. Supermysig! jonas valde en liten svart kanna som han tyckte kunde passa hemma hos oss. Jag passade på att smida medans hörnet var varmt och köpte den direkt. 😅 Det är nämligen inte varje dag som jonas intresseras sig för inredning och i detta faller svenskt hantverk

Han valde den lite knubbigare vasen som därmed får flytta med oss hem till Täby. Vi tittade även in i en charmig liten handelsträdgård som hette Drivhuset. ( de min Instagram story)

även där barrandes det för fullt ….D

Jag köpte med mig en sax, och ”snör-hållare ”. Tror att jag ska sälja sådana i butiken… Vi åt lunch på det lokala värdshuset 😊

Sedan åkte vi och hälsade på Jonas pappa ❤️ Ett mysigt dygn i Skärplinge ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..