Leksand fotbollscup Viggan P11


Här ser ni den officiella bilden på grymmaste laget på Leksand fotbollscup ⚽️🙌🏻 Viggan P11 ❤️ Vilka killar! Krigat sig igenom många, många matcher i strålande sol och nästan 30 graders värme 😅 Dom har peppat och hejjat på varandra 😄

Som mamma blir jag stolt och tacksam när jag ser vad våra barn får uppleva! Att vara iväg på resande fot. Bo på en fin camping med sjön precis intill. Bo tillsammans i olika stugor med ledare och barn🙏🏻 Lära sig ta ansvar. Bädda sängen, hålla tiderna, lyssna, och hänga med på allt som cup-livet innebär!

Att se hur killarna möter både vinst och förlust. Att se hur dom utvecklas och pendlar emellan att vara småttingars till små mini-teens 😅 Att lära sig att vara både en bra vinnare OCH ”förlorare” . Att acceptera att man inte kan vinna varenda match. Att man ändå ska visa respekt emot motståndarna och domare. Det är SÅ nyttigt!!! – Jag är världens mest tacksamma mamma som är så glad över att jag får se Ludvig skapa sina bästa barndoms/ungdoms minnen ☺️

På bilden nedan så ser gården vid vårat boende Leksand Folkhögskola

Husen och omgivningen i Leksand är otroligt charmiga! Naturen är helt underbar…. Hit kan man ju åka även utan fotbollscup tänker jag 😅

Ett annat roligt inslag på just denna cup är att man leker & busar på leksand sommarland 💦 Jag & Emma lekte minst lika mycket som killarna!!!🤣 Pinsamma morsor enligt vissa, eller ”as-coola” mammor enligt andra 😎 Men det var inte bara vi. Det var andra föräldrar som också badade! Ledarna ”kastade” ungar till både höger och vänster nere på en utebana i den riktiga sjön ( minns inte vad den heter). Det var en riktig succé som killarna pratade om även dagen efter 😂 OBS! Kontrollerade former och bara rolig lek såklart! Ibland när jag skriver så vill vissa vända och vrida på det jag skriver och därför vill jag vara övertydlig!

Jag får passa på att tacka en annan Fotbollsmamma för dessa episkt roliga bilder! Tänk att hon av en ren slump passerar när vi samtidigt passerar i en av alla banor 😅

Jag kommer aldrig att släppa mitt barnasinne! Jag kommer busa & leka livet ut !

På bilden ser ni mig med mina två vapendragare! Våra killar har verkligen hittat varandra och så även vi. Hanna var uppe & klättrade med mig i höghöjdsbana på klassresan så minst lika äventyrlig hon. Men hon har ju lyckats brutit handleden så det blev inget bad för hennes del😝 Stackars Hanna❤️‍🩹

Vi tre checkade in på Leksand folkhögskola som låg bara några minuter ifrån campingen! Så smidigt! Det är nämligen fullbokat sedan flera år i samband med fotbollscupen!

Jag älskar att vara med på barnens aktiviteter och bidrar med det jag kan ifrån av engagemang, insamlingar och liknande. MEN utan barnens fotbollstränare så skulle inte detta vara genomförbart . Därför vill jag passa på att även via bloggen säga ett STORT TACK till dom⚽️❤️🙏🏻

Ja…. Summering! En riktig toppen helg 🙌🏻

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..