Några rader från min vardag…

Några rader från min vardag…

Tacksam🙏🏻

Jag nyper mig lite i armen. Jag är genuint tacksam över så många saker. Jag har landat. Jag mår bra. Min hälsa är med mig. ( Peppar peppar 😅) Jag är nygift. Lycklig. Tillfreds. Jag har mina två älskade hundar. Min son. Ludvig. Jag är så stolt över honom. Att se honom växa och utvecklas. Han har haft det lite kämpigt i skolan men har tragglat ändå. Trots vissa utmaningar 💪🏻 Han fick igår se sin nya klasslista inför skolskiftet som sker i höst. Klassen är GRYM! Flera kompisar och fotbollskompisar som kommer ifrån andra skolor. Hans bästis. Han blev sååå glad ❤️ Jonas reser som en galning! Basic Element spelar nästan varenda helg! 😅 Butiken. Min älskade lilla butik. Jag kunde inte fått en bättre start och ett varmare välkomnade. Ingen nämnd, ingen glömd. TACK❤️


Vi har i veckan hunnit med både skolavslutning och föräldramatch med fotbollslaget som en typ av avslutning inför sommaruppehåll . Vi ska imorgon till Leksand fotbollscup . SÅ kul!!! Fru Backteman har dock brutit armen 😩 Men hon är en riktig kämpe och följer med ändå💪🏻 Ludvig tycker fortfarande att det är kul att jag följer med. Så det gäller att passa på Sålänge det uppskattas 😎

Alban var med på Ludvigs avslutning. Han ställer verkligen alltid upp på honom och har blivit en viktig person i hans liv ❤️

Mys blommor gör planteringsjobb både i och utanför butiken ! SÅ kul!!!

Vi har sovit 1 vecka i nya lägenheten imorgon. Galet vad fort tiden går!!! ludvig & jag var och åt middag Umami. Så jäkla mysigt att bo så nära restaurangerna jag tycker inte om Sushi, men Ludvig älskar det!

Idag gick jag & tvättade och fonade mitt hår! Såjäkla lyxigt! Hittar inte mina grejer hemma. Varken schampo eller fön. Jag är för snål för att köpa nytt så jag envisas med att leta tills det kommer fram 🤣 Nu ska jag sova. Tidig morgon imorgon 😄 Natti natti!

2 Komentarer

 1. Hej My!
  Har följ dig länge men har aldrig kommenterat.
  Jag vill bara säga till dig att du är grym.
  Drevet mot dig från alla håll. Jag vet inte vad som hände mellan dig och Magdalena Graf.
  Men du var tyst !!
  Så stark och driven.
  Lycka till med allt
  Det är du verkligen värd.
  Kram🤗

 2. Vad härligt med nya lägenheten lycka till 🤗🥰 och vad söt han är Ludwig så stor har följt dig sen Ensam mamma söker ha en härlig sommar kram 🤗☀️🥰

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..