Sveriges nationaldag 2023


Bättre sent än aldrig 😅

För en vecka sedan firade vi nationaldagen på MS Molly båten som ligger vid Strandvägen. Strålande väder 🇸🇪 Vi funderade in i det sista på om vi inte borde vara hemma och packa istället då flyttlasset skulle gå 1.5 dag senare . Men hur kul är det lixom!? några blurriga mobilbilder ifrån en lugn och mysig dag! Vi kryssade runt i Sthlm skärgård och njöt av god mat & trevligt sällskap 😊 Älskar att vara ute till sjöss!!!! Det komiska är att jag själv vart ombord på Molly båten under många olika tillställningar sen tio (!?) år tillbaka . MEN, det var första gången Ludvig var med …. Så det var väldigt kul 😁

Tanja gifte sig veckan innan och vi insåg att vi inte setts efter att VI gifte oss ( november ) 😅 Så mycket bröllopssnack blev det🥰


lite bilder från en skön dag….

Alban samt jag och Denice som myste under en filt samtidig som Ludvig tog ett bad med Sean ( banan 🍌 ) Vilket han var väldigt glad för, då ALLA andra bangade badet! Hade jag kommit på det tidigare så hade jag också haft badkläder men jag tänkte inte på det 😅


Mysig Livemusik med Roberto🎶 Det är ändå något visst med gitarr och sång !

Senare på kvällen så packade vi och tidigt på morgonen började vi köra grejer! Så på ett sätt att pausa allt och-operations nationaldagen var väldigt välbehövlig paus ifrån flyttkaoset ändå 😂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..